lucay Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 (editat) Salutare enduristi! Clubul X-Cape organizeaza in perioada 1-3 iunie, la Bacau, a treia etapa a C.N.I. Enduro si Cupa X-Cape BACAU. Prima zi, 1 iunie, va fi dedicata cupei organizata in centrul orasului, unde toti cei inscrisi vor participa la tombola pentru marele premiu: O MOTOCICLETA NOUA! Revin cu detalii despre inscriere si regulamentul competitiei! -------------------------------------------------------------- Editat Februarie 2, 2012 de lucay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MS91SAX Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 un pic mai pulte detali se poate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Eu m-am inscris deja pe site www.motoxcape.ro . Ne puteti oferi mai multe detalii in legatura cu proba speciala din centrul orasului, ceva poze de pe track ? Sper sa nu ploua ca in 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 M-am inscris si eu pe site. Suna bine! Cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Tot Buzaul:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Se stie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Iar mergem cu camionul ca in 2010 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 TOT BUZAUL LA FRATI NOSTRI DE LA BACAUUUUUU!!!!!! un talent?o poza?o vrajeala?nimic de la voi?cum e traseul etc????aloooo BACAUL!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 e pe drept, asfaltat, cu parcari amenajate si Mall la final. Aaaa, si fara crengi sau mizerie, cum am vazul ca fac alti organizatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Una peste alta, se pare ca nu o sa fie cupa cu care eram obisnuiti, si pe care o asteptam la Bacau. Din cate am inteles, Cupa X-Cape o sa fie doar vineri? Adica vineri seara? Si o sa ne invartim ca titirezul 30 de ture? Poate intra cineva dintre organizatori aici sa explice cum sta treaba, pentru ca am auzit o gramada de variante pana acum, si din anuntul de pe site nu am inteles mare lucru. Nu de alta, dar nu toata lumea isi doreste in mod expres sa participe la Etapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andi77 Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Pana una alta sa nu uitam de T O M B O L A !!! mie mi se pare interesant, toti participantii au sanse egale la castigarea unei motociclete! (nu doar favoritii la podium!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Una peste alta, se pare ca nu o sa fie cupa cu care eram obisnuiti, si pe care o asteptam la Bacau. Din cate am inteles, Cupa X-Cape o sa fie doar vineri? Adica vineri seara? Si o sa ne invartim ca titirezul 30 de ture? Poate intra cineva dintre organizatori aici sa explice cum sta treaba, pentru ca am auzit o gramada de variante pana acum, si din anuntul de pe site nu am inteles mare lucru. Nu de alta, dar nu toata lumea isi doreste in mod expres sa participe la Etapa. CURSA ORGANIZATA DE X-CAPE VA INCEPE VINERI 1 IUNIE , SUB FORMA UNUI PROLOG CUPA XCAPE , REPREZENTAND PARCURGEREA ETAPEI SPECIALE DE EXTREM SAU A UNEI PARTI DIN SPECIALA DE EXTREM IN SERII DE MAI MULTI CONCURENTI DE LA ACEEASI CLASA , CEI MAI BUNI LA FIECARE SERIE VOR CONCURA DIN NOU PANA LA STABILIREA PRIMILOR TREI CLASATI LA FIECARE CLASA SI ORDINEA DE START PT ETAPA CAMPIONATULUI NATIONAL CE SE VA DESFASURA IN ZILELE DE SAMBATA 2 IUNIE SI DUMINICA 3 IUNIE CONFORM REGULAMENTULUI FRM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 cum e traseul? e praf in padure? Maine la 9 am plecat spre Bacau. Pregatiti animatoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Poze, filme, chestii, socoteli ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate