floryu20 Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 (editat) Din 2012 Editat Februarie 4, 2012 de floryu20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 si la noi din 2017 ! cand vor putea fi cumparate secunda mano de bietii iubitori de maxiscutere din RO . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 inca 2 motive sa suport greata celor de la AB cand le vor scoate la test-ride. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Exista deja topic aici... /index.php?/topic/670826-bmw-c600-sport-c650-gt/ Parerea mea este ca avand in vedere puterea, dotarile si nu in cele din urma clasa de pret, se potrivea mai bine la motociclete de strada. Dar sa decida cine trebuie (la ce sectiune sa fie) si eventual sa uneasca topicurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floryu20 Postat Februarie 4, 2012 Autor Share Postat Februarie 4, 2012 Exista deja topic aici... http://www.motocicli...-sport-c650-gt/ Parerea mea este ca avand in vedere puterea, dotarile si nu in cele din urma clasa de pret, se potrivea mai bine la motociclete de strada. Dar sa decida cine trebuie (la ce sectiune sa fie) si eventual sa uneasca topicurile. Topicu' e din noiembrie si nu ma asteptam sa il gasesc la motociclete de strada ,performant si scump totusi ramane maxi-scooter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 nice preturi cva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 peste 10.000 oricum C600 C650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 mda, cam scump dar cred ca merita. App Honda integra scooter 700cc . Sunt Curios asta la ce pret o fi tot asa peste 10k ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 mda, cam scump dar cred ca merita. App Honda integra scooter 700cc . Sunt Curios asta la ce pret o fi tot asa peste 10k ? Pret Italia 8700 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate