Tsunami Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 hey, i'm a man not a ghost (yet), Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 La 1 octombrie sa declaram niste km si niste poze sa vedem cum stam? Unii se mai dau, altii ca mine s-au oprit, dar la 1 octombrie cred ca se poate face un clasament preliminar. La mine cred ca asta va fi poza finala (7856): S-au aliniat aiurea planetele in ultima perioada (stricat ansamblu melc-butuc la intoarcerea din concediu, ramas pieton pana pe 7 noiembrie, asigurarea expira azi), asa ca o sa fiu norocos daca voi mai inregistra cativa kilometri in noiembrie-decembrie. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Din pacate pentru mine, anul asta nu am sarit de 6.000 km, cred, iar din astia nu pot justifica decat vreo 1.000 de km cu bordul CBR-ului si inca pe atat cu acela al Pacificului. Mi s-a stricat cablul de kilometraj venind de la nord de Belfast si a inregistrat milele (Pacificul are bordul in mile) din 2 in 3. Nici chef de poze n-am avut pe drum, m-am bucurat de senzatia de libertate si de peisaje. Daca organizarea permite insa, pun la bataie niste sarmale 'oațe, cu mamaligutza si ardei iute atunci cand ne-om vedea sunt codașă, asa ca trebuie sa-mi spal pacatele )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Din pacate pentru mine, anul asta nu am sarit de 6.000 km, cred, iar din astia nu pot justifica decat vreo 1.000 de km cu bordul CBR-ului si inca pe atat cu acela al Pacificului. Mi s-a stricat cablul de kilometraj venind de la nord de Belfast si a inregistrat milele (Pacificul are bordul in mile) din 2 in 3. Nici chef de poze n-am avut pe drum, m-am bucurat de senzatia de libertate si de peisaje. Daca organizarea permite insa, pun la bataie niste sarmale 'oațe, cu mamaligutza si ardei iute atunci cand ne-om vedea sunt codașă, asa ca trebuie sa-mi spal pacatele )) zi-mi pe ce loc trebuie sa fiu pt sarmalele alea si se rezolva ( bormasina merge inainte, dar merge si inapoi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Si eu ma pun pe lista la sarmale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Notat ma duc sa cumpar varza calatorului ii sade bine cu sarmaluta. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 (editat) Daca organizarea permite insa, pun la bataie niste sarmale 'oațe, cu mamaligutza si ardei iute atunci cand ne-om vedea Mie imi suna genial, e o super idee! O sa mearga perfect cu tzuica buna cu care Incognito ne-a rasfatzat si anul trecut ! Anul asta m-am gandit sa facem festivitatea la "Clubul Tzaranului" - nu cred ca vor avea nimic impotriva ! O sa vorbesc la momentul potrivit, din nou, cu tartorul locului dar sunt sigur ca nu vom avea vreo piedica in sensul asta - caz in care, daca o sa aiba mofturi (dar nu cred) am sa caut un alt loc - asa oferta ca a ta, Kali, nu este de ratat! Saru`mana! ( bormasina merge inainte, dar merge si inapoi ) S-au aliniat aiurea planetele in ultima perioada Pai si la mine parca se mai aliniaza doua, hai trei -pentru scurt timp insa- dar restul tot cam nealiniate raman... noi sa fim sanatosi; ai dreaqu de kilometri! Editat Octombrie 20, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 deci ...cand bem....??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 buei.. piesele?? ca tre sa fac trofeul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 (editat) @Ianachim: Mai stai, unde-i graba?! Nu vezi ce-i afara? Editat Octombrie 30, 2013 de robert_bobariu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Ma scormonesc de piese, tiranule. Cum facem sa-ti parvina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 @Ianachim: Mai stai, unde-i graba?! Nu vezi ce-i afara? imi e frica ca imi ia KOLLAR premiul.... nu vezi ca TRAGE" tare ......a facut TA sambata+duminica......cred ca a vrut sa iasa la consum si l a impins la urcare, crezand ca e prin padure vineri liber..... O TRANSALPINA??? Pana nu o ia si pe asta KOLLAR, am auzit ca isi ia concediu O SAPTAMANA sa traverseze si ne impiedicam de KLE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 ) @paianjenul tiranic: sper ca n-ai baut piesee de la mine, da? ca-mi amintesc ca prin ceata cand ti le-am dat...era...devreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 ) @paianjenul tiranic: sper ca n-ai baut piesee de la mine, da? ca-mi amintesc ca prin ceata cand ti le-am dat...era...devreme! pai tu esti singurul care a donat piese pt trofeu ... la ce oferta literara era acolo...peste tot carti, brosuri,, lectura... Ma scormonesc de piese, tiranule. Cum facem sa-ti parvina? mai trec eu din cand in cand prin bucuresti. ia legatura cu festina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 am dat si eu 2 bujii, sper ca nu s-au pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 imi e frica ca imi ia KOLLAR premiul.... nu vezi ca TRAGE" tare ......a facut TA sambata+duminica......cred ca a vrut sa iasa la consum si l a impins la urcare, crezand ca e prin padure vineri liber..... O TRANSALPINA??? Pana nu o ia si pe asta KOLLAR, am auzit ca isi ia concediu O SAPTAMANA sa traverseze si ne impiedicam de KLE Gand la gand cu bucurie (legat de TA, ca de KLE-uri nu ma leg ). Sunt in Sibiu si maine pe la 12-1 plec spre Bucuresti. Ma gandeam sa o iau pe TA, cu intrare ori din Sasciori, ori chiar prin Paltinis->Valea Frumoasa. Daca ai ganduri "serioase" de calatorie, PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 aoleo iar mi-aduceti aminte de lectura .. eu am continuat sa citesc si saptamana asta ce incepusem la rasnov ) cui dau piese ca vreau si eu o sarmaluta de la kali ..daca nu ne-am intersectat pe drum macar la sarmaluta ca nu am mai vazut-o din primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) imi e frica ca imi ia KOLLAR premiul.... nu vezi ca TRAGE" tare ......a facut TA sambata+duminica......cred ca a vrut sa iasa la consum si l a impins la urcare, crezand ca e prin padure vineri liber..... O TRANSALPINA??? Pana nu o ia si pe asta KOLLAR, am auzit ca isi ia concediu O SAPTAMANA sa traverseze si ne impiedicam de KLE Nu radeti de KLE ca anul trecut un KLE a luat locul 4, pe primele trei fiind numai tractoare dedicate touring. Dupa ce am mers tot sezonul fara melc de kilometraj, acum ma pregatesc sa il montez, asa ca la anu' sigur ma infig in top din nou. Editat Octombrie 31, 2013 de zu1u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Nu e de ras, dimpotriva. E mai greu sa-i faci pe caprita dacat in tanc. Respect! Propunere: poza de final de sezon este poza de inceput pentru urmatorul (pentru cine continua participarea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Nu radeti de KLE ca anul trecut un KLE a luat locul 4, pe primele trei fiind numai tractoare dedicate touring. Dupa ce am mers tot sezonul fara melc de kilometraj, acum ma pregatesc sa il montez, asa ca la anu' sigur ma infig in top din nou. NIMENI nu rade de NIMIC avem si noi DISCUTII cu unii baieti cu KLE povesti MOTOCICLISTICE.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Propunere: poza de final de sezon este poza de inceput pentru urmatorul (pentru cine continua participarea). pai asa a fost si anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Pana maine, poimaine am 15000 iarasi .... am recuperat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 in alta ordine de idei... CRACIUN FERICIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Preventiv sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Preventiv sau cum? esti ultima persoana de la care ma asteptam sa raspunda asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate