Taz Asg Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 revin cu pozele cand incep sa nimeresc tastele... si mai dureaza :-))) mie mi-a placut mult aseara, m-am simtit intre prieteni. trofeul facut de tiranspider cu mainile lui a fost senzatia serii! Au aparut primele poze, aici: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.377038172390626.88576.100002533380683&type=1 Si iata TROFEUL: trofeul.jpg bai, daca stiam ca o sa fie asa de studiat .. dadeam mai multa atentie la detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 (editat) Sincere felicitari Rares, baieti si fete. Asta este spiritul motociclismului! La multi kilometri frumosi! Multumesc frumos, domnule Nastase, toate cele bune si dvs. Dincolo de chestiile ce ne despart (ori pentru care, uneori, ajungem sa ne ciondanim in exces) un lucru e sigur: ca impartasim cu totii aceeasi pasiune! Multi km frumosi si dvs sa aveti, va urez cu aceeasi sinceritate! bai, daca stiam ca o sa fie asa de studiat .. dadeam mai multa atentie la detalii nu ai probleme, e excelent facuta motocicleta, chiar cu totii am crezut ca special ai croit-o "mai rustic" - e foarte bine facuta asa! toata lumea a admirat-o, s-au pozat cu ea, iar lucian e cel mai fericit! Editat Decembrie 8, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 (editat) nu ai probleme, e excelent facuta motocicleta, chiar cu totii am crezut ca special ai croit-o "mai rustic" - e foarte bine facuta asa! toata lumea a admirat-o, s-au pozat cu ea, iar lucian e cel mai fericit! pai asa am vrut sa iasa, mai rustica, altfel o slefuiam mai mult, dadeam punctele de sudura ascunse. dar ideia a fost sa fie " mai speciala" cine is domnisoarele din poza??? Editat Decembrie 8, 2012 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 cine is domnisoarele din poza??? :-)))) trebuia sa faci bine si sa fi venit incoace ieri, aveai prilejul sa le cunosti personal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 Pfuai.... incep sa ma oftic ca n-am ajuns.... .chiar daca era pentru 2 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 Hai ca am izbutit sa extrag, de-abia - de-abia, cinci fotografii (computerul gafaie greu, luni insa la office am sa incarc mai multe poze).In esenta, aseara oamenii au comentat slideshow-ul cu pozele de calatorie si au socializat la un drink, Owene a daruit fetelor inimi mari din turta dulce, Lucian a impartit premiile cu ceilalti, Andreea a plusat cu o "damigeana" de tzuica de Arges, trofeul construit de Tiranspider a circulat din mana-n mana si a starnit admiratia tuturor (nu cred ca a scapat careva care sa nu se fi pozat cu motocicleta-trofeu), Dan ne-a povestit cate ceva din Crimeea, Cicloburu si Grip au venit cu motocicletele (iar Ural-ul lui Cicloburu a entuziasmat toata suflarea), am chefuit si ne-am veselit cu totii, fara deosebire de capacitatea cilindrica... Fiecare a primit din partea lui Lucian un set complet al fotografiilor expuse (fiecare din cei ce au trimis poze au fost reprezentati cu cate o fotografie de calatorie moto), iar berea a alunecat perfect si din belsug intr-o asemenea companie placuta.*** Le multumesc lui Codru Stefanescu, Kiss Istvan si Adrian Preda pentru sprijinul acordat, le multumesc celor care au participat la "concurs" si-i multumesc motocicletei mele - pentru ca datorita ei si acestei pasiuni am prilejul sa va cunosc pe toti!Multi kilometri frumosi tuturor ce merg 2 roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 (editat) Pfuai.... incep sa ma oftic ca n-am ajuns.... .chiar daca era pentru 2 ore Eu is necajit de cand am aflat ca nu pot ajunge ! ...... Ma enerveaza de mor , forumul asta nou ca nu poti urca direct pozele , trebuie sa le pui in alta parte dupa care sa pui link-ul ...... is tot pe fuga , de nu am apucat nici poza cu km sa o pun .... FAINA DISTRACTIE SE VEDE CA A FOST !!! BRAVOS !!! PS - De luni ma ocup de concursul de fotografie , centralizam totul , si dam premiile ! Editat Decembrie 8, 2012 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 (editat) Hai ca am izbutit sa extrag, de-abia - de-abia, cinci fotografii (computerul gafaie greu, luni insa la office am sa incarc mai multe poze). In esenta, aseara oamenii au comentat slideshow-ul cu pozele de calatorie si au socializat la un drink, Owene a daruit fetelor inimi mari din turta dulce, Lucian a impartit premiile cu ceilalti, Andreea a plusat cu o "damigeana" de tzuica de Arges, trofeul construit de Tiranspider a circulat din mana-n mana si a starnit admiratia tuturor (nu cred ca a scapat careva care sa nu se fi pozat cu motocicleta-trofeu), Dan ne-a povestit cate ceva din Crimeea, Cicloburu si Grip au venit cu motocicletele (iar Ural-ul lui Cicloburu a entuziasmat toata suflarea), am chefuit si ne-am veselit cu totii, fara deosebire de capacitatea cilindrica... Fiecare a primit din partea lui Lucian un set complet al fotografiilor expuse (fiecare din cei ce au trimis poze au fost reprezentati cu cate o fotografie de calatorie moto), iar berea a alunecat perfect si din belsug intr-o asemenea companie placuta. Multi kilometri frumosi tuturor ce merg 2 roti! Dragii mei, A fost o seara faina, trofeul pe masura, si oameni frumosi, prietenosi si cu voie buna. Multumim Rares pentru idee si organizare, multumim Lucian pentru setul de fotografii si pentru agat, care intr-adevar o sa-mi aminteasca de sezonul 2012. Sunetul Ural-ului lui Cicloburu m-a uns pe suflet si am ascultat cu placere povestile celorlalti. Toate bune si sa ne revedem cu bine Editat Decembrie 8, 2012 de incognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 Felicitari tuturor! Imi pare rau si mie ca nu am ajuns, dar de la 500 km distanta, cu balamucul de la job si cu ninsoarea asta imi e mai dificil. Sper sa ne vedem la anul, dupa un sezon cel putin tot asa frumos ca asta. Sarbatori frumoase alaturi de cei dragi, un An Nou fericit si multi kilometri fara incidente tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Cate ceva din ce vad ochii donatorilor de organe atunci cand nu doneaza.Mai multe fotografii de la party-ul de final de sezon & "CONCURS gratuit cu premii GRATIS", aici:http://calatoriifest...orii-de-organe/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 ... @festina lente @ lucian &others Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 (editat) "tuica mea s-o beti voi daca va e sete; daca printr-o minune scapa, il rog pe Tiranspider s-o puna bine, ca sigur ne mai vedem la un "sirop de tuse" pe undeva!" Referitor la tuica-premiu de la D-ra Incognito: 2 l au plecat spre BV la Mihut ! Dexter inca nu da semne de viata... deci, tiranspider o sa o gazduiasca!!! Editat Decembrie 12, 2012 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 eeeeee e bine ( e multa??) nu de alta dar, ca sa se simta bine licoarea tre sa stea musai in recipient de lemn,, in cazul nostru butoias de salcam sa prinda coloare. dexter, pi unde umbli iara ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Referitor la tuica-premiu de la D-ra Incognito: 2 l au plecat spre BV la Mihut ! Dexter inca nu da semne de viata... deci, tiranspider o sa o gazduiasca!!! mersi de ajutor Lucian, te rog sa bei tzuica cu voie buna alaturi de tiranspider tiranspider, cat despre recipient, pot sa-ti spun ca momentan benzina pentru suflet (ca sa-l citez pe cel care mi-a dat viata ) nu e deloc unul eco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 neata, asta noapte la ora 1 am ajuns in iasi cu 12 ore intarziere. avionul care trebuia sa ma aduca la iasi a fost rutat la bucuresti din cauza ninsorii (dupa ce a survolat iasul), de acolo ni s-a dat un autocar care trebuia sa ne duca la iasi. din focsani nu am mai putut pleca mai departe pt ca nu se circula, drept pt care am luat un tren pana la iasi...a fost belea! @incognito: multumesc pt carburant, vad cum fac sa ajunga la mine, o sa-l sun pe @tiranspider @Festina: multumesc pentru poza cu halba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 neata, asta noapte la ora 1 am ajuns in iasi cu 12 ore intarziere. avionul care trebuia sa ma aduca la iasi a fost rutat la bucuresti din cauza ninsorii (dupa ce a survolat iasul), de acolo ni s-a dat un autocar care trebuia sa ne duca la iasi. din focsani nu am mai putut pleca mai departe pt ca nu se circula, drept pt care am luat un tren pana la iasi...a fost belea! @incognito: multumesc pt carburant, vad cum fac sa ajunga la mine, o sa-l sun pe @tiranspider @Festina: multumesc pentru poza cu halba! =)) hai ca zici ca-i telefonul fara fir ) cred ca benzina-i inca la Lucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 BMW-ul mergea mai bine prin zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 neata, asta noapte la ora 1 am ajuns in iasi cu 12 ore intarziere. avionul care trebuia sa ma aduca la iasi a fost rutat la bucuresti din cauza ninsorii (dupa ce a survolat iasul), de acolo ni s-a dat un autocar care trebuia sa ne duca la iasi. din focsani nu am mai putut pleca mai departe pt ca nu se circula, drept pt care am luat un tren pana la iasi...a fost belea! No, data aviatoare sa iti iei o parasuta ( nu de aia obsedatilor) cu tine, si cand trece pe derasupra..... . Ai avantaj ca scapi de trambalarea pe Aeroport, te catapultezi direct acasa in balcon nici nu ai ajuns bine si te gandesti la sirop de tuse, carburant si alta alea .... ce dracu mah cat ai fost plecat ai stat numa pe apa?? @incognito: multumesc pt carburant, vad cum fac sa ajunga la mine, o sa-l sun pe @tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 am inmanat azi Agatul lui Incognito, multumim prietenului Fosile pentru dar! Felicitari tuturor! Imi pare rau si mie ca nu am ajuns, Poate la anul - si sa nadajduim ca vom fi sanatosi! Toate cele bune si tie! Pfuai.... incep sa ma oftic ca n-am ajuns.... .chiar daca era pentru 2 ore Pai vezi? @Festina: multumesc pentru poza cu halba! Lucian a avut ideea si mai ales a tinut neaaparat sa te salute (si) in acest fel! Ocazie cu care te salut si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 este la mine, e foarte frumos multumim Fosile am inmanat azi Agatul lui Incognito, multumim prietenului Fosile pentru dar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Eu is necajit de cand am aflat ca nu pot ajunge ! ...... Ma enerveaza de mor , forumul asta nou ca nu poti urca direct pozele , trebuie sa le pui in alta parte dupa care sa pui link-ul ...... is tot pe fuga , de nu am apucat nici poza cu km sa o pun .... FAINA DISTRACTIE SE VEDE CA A FOST !!! BRAVOS !!! PS - De luni ma ocup de concursul de fotografie , centralizam totul , si dam premiile ! ce se mai aude cu concursul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 ce se mai aude cu concursul?? subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Merry Xmas! Craciun luminos si vesel, tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Am povestit acum cateva minute cu Dexter. Va transmite urarile lui de " toate alea bune si grija cu porcu' " . In alta ordine de idei Craciun Fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 (editat) No, data aviatoare sa iti iei o parasuta ( nu de aia obsedatilor) cu tine, si cand trece pe derasupra..... . Ai avantaj ca scapi de trambalarea pe Aeroport, te catapultezi direct acasa in balcon nici nu ai ajuns bine si te gandesti la sirop de tuse, carburant si alta alea .... ce dracu mah cat ai fost plecat ai stat numa pe apa?? o parasuta prinde bine in orice situatie! ah, ai zis "nu din aia".. scuze. marturisesc, am ajuns aici dand search la "parasuta" si? cine-a castigat? Editat Decembrie 24, 2012 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate