Sari la conținut

CONCURS gratuit cu premii GRATIS pentru MOTOCICLISTI

Vizitator MosRahao
 Share

Postări Recomandate

La 1 octombrie sa declaram niste km si niste poze sa vedem cum stam? Unii se mai dau, altii ca mine s-au oprit, dar la 1 octombrie cred ca se poate face un clasament preliminar.

La mine cred ca asta va fi poza finala (7856):

KLE_km_FS.jpg

S-au aliniat aiurea planetele in ultima perioada (stricat ansamblu melc-butuc la intoarcerea din concediu, ramas pieton pana pe 7 noiembrie, asigurarea expira azi), asa ca o sa fiu norocos daca voi mai inregistra cativa kilometri in noiembrie-decembrie.

Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 1,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Din pacate pentru mine, anul asta nu am sarit de 6.000 km, cred, iar din astia nu pot justifica decat vreo 1.000 de km cu bordul CBR-ului si inca pe atat cu acela al Pacificului. Mi s-a stricat cablul de kilometraj venind de la nord de Belfast si a inregistrat milele (Pacificul are bordul in mile) din 2 in 3. Nici chef de poze n-am avut pe drum, m-am bucurat de senzatia de libertate si de peisaje.

Daca organizarea permite insa, pun la bataie niste sarmale 'oațe, cu mamaligutza si ardei iute atunci cand ne-om vedea :) sunt codașă, asa ca trebuie sa-mi spal pacatele :)))

Link spre comentariu

Din pacate pentru mine, anul asta nu am sarit de 6.000 km, cred, iar din astia nu pot justifica decat vreo 1.000 de km cu bordul CBR-ului si inca pe atat cu acela al Pacificului. Mi s-a stricat cablul de kilometraj venind de la nord de Belfast si a inregistrat milele (Pacificul are bordul in mile) din 2 in 3. Nici chef de poze n-am avut pe drum, m-am bucurat de senzatia de libertate si de peisaje.

Daca organizarea permite insa, pun la bataie niste sarmale 'oațe, cu mamaligutza si ardei iute atunci cand ne-om vedea :) sunt codașă, asa ca trebuie sa-mi spal pacatele :)))

zi-mi pe ce loc trebuie sa fiu pt sarmalele alea si se rezolva :D ( bormasina merge inainte, dar merge si inapoi )

Link spre comentariu

Vizitator MosRahao

Daca organizarea permite insa, pun la bataie niste sarmale 'oațe, cu mamaligutza si ardei iute atunci cand ne-om vedea :)

Mie imi suna genial, e o super idee! O sa mearga perfect cu tzuica buna cu care Incognito ne-a rasfatzat si anul trecut !

Anul asta m-am gandit sa facem festivitatea la "Clubul Tzaranului" - nu cred ca vor avea nimic impotriva ! O sa vorbesc la momentul potrivit, din nou, cu tartorul locului dar sunt sigur ca nu vom avea vreo piedica in sensul asta - caz in care, daca o sa aiba mofturi (dar nu cred) am sa caut un alt loc - asa oferta ca a ta, Kali, nu este de ratat!

Saru`mana! :10:

( bormasina merge inainte, dar merge si inapoi )

:laugh:

S-au aliniat aiurea planetele in ultima perioada

Pai si la mine parca se mai aliniaza doua, hai trei -pentru scurt timp insa- dar restul tot cam nealiniate raman... noi sa fim sanatosi; ai dreaqu de kilometri!

Editat de Festina Lente
Link spre comentariu

• 2 weeks later...

@Ianachim: Mai stai, unde-i graba?! Nu vezi ce-i afara?

imi e frica ca imi ia KOLLAR premiul....

nu vezi ca TRAGE" tare ......a facut TA sambata+duminica......cred ca a vrut sa iasa la consum si l a impins la urcare, crezand ca e prin padure

vineri liber..... O TRANSALPINA??? Pana nu o ia si pe asta KOLLAR, am auzit ca isi ia concediu O SAPTAMANA sa traverseze si ne impiedicam de KLE

Link spre comentariu

:))

@paianjenul tiranic: sper ca n-ai baut piesee de la mine, da? ca-mi amintesc ca prin ceata cand ti le-am dat...era...devreme!

pai tu esti singurul care a donat piese pt trofeu ... la ce oferta literara era acolo...peste tot carti, brosuri,, lectura...

Ma scormonesc de piese, tiranule. Cum facem sa-ti parvina?

mai trec eu din cand in cand prin bucuresti. ia legatura cu festina

Link spre comentariu

nu vezi ca TRAGE" tare ......a facut TA sambata+duminica......cred ca a vrut sa iasa la consum si l a impins la urcare, crezand ca e prin padure

vineri liber..... O TRANSALPINA??? Pana nu o ia si pe asta KOLLAR, am auzit ca isi ia concediu O SAPTAMANA sa traverseze si ne impiedicam de KLE

Gand la gand cu bucurie (legat de TA, ca de KLE-uri nu ma leg :nono:). Sunt in Sibiu si maine pe la 12-1 plec spre Bucuresti. Ma gandeam sa o iau pe TA, cu intrare ori din Sasciori, ori chiar prin Paltinis->Valea Frumoasa. Daca ai ganduri "serioase" de calatorie, PM.

Link spre comentariu

aoleo iar mi-aduceti aminte de lectura .. eu am continuat sa citesc si saptamana asta ce incepusem la rasnov :)) cui dau piese ca vreau si eu o sarmaluta de la kali ..daca nu ne-am intersectat pe drum macar la sarmaluta ca nu am mai vazut-o din primavara :rusinica:

Link spre comentariu

Nu radeti de KLE ca anul trecut un KLE a luat locul 4, pe primele trei fiind numai tractoare dedicate touring. :D

Dupa ce am mers tot sezonul fara melc de kilometraj, acum ma pregatesc sa il montez, asa ca la anu' sigur ma infig in top din nou. :tempted:

Editat de zu1u
Link spre comentariu

Nu radeti de KLE ca anul trecut un KLE a luat locul 4, pe primele trei fiind numai tractoare dedicate touring. :D

Dupa ce am mers tot sezonul fara melc de kilometraj, acum ma pregatesc sa il montez, asa ca la anu' sigur ma infig in top din nou. :tempted:

NIMENI nu rade de NIMIC

avem si noi DISCUTII cu unii baieti cu KLE

povesti MOTOCICLISTICE....

Link spre comentariu