sambartonro Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Stie cineva daca iau un turometru de suzuki rf400 si il pun pe un rf600 apar probleme de afisare a turatiei? turometrele sunt identice ca si carcasa/gradatie(max 16000 rot/min). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 (editat) Nu poti decat incerca! Ar mai fi si comparatia de coduri pe un site de piese. Editat Februarie 16, 2012 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 daca mufele sunt la fel nu ar fi nici o problema! Problema era daca incercai sa pui bord de la motocicleta cu motor in V sau 2/3 pistoane in linie! Bafta la surubarit si da-ne de veste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 daca ai acelasi nr de cilindri, nu cred ca e vreo diferenta. stiam ca turometrul afiseaza de fapt numarul de impulsuri date de bobina de inductie si trimise catre cilindri. daca nu am dreptate, mea culpa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Turometrele originale de pe motocicletele japoneze nu culeg semnalul de pe comanda bobinelor de inductie ci direct din CDI/TCI si poate fi sub forma de 1 sau 2 impulsuri/rotatie. In principiu, fiind vorba de acelasi tip de motor nu cred sa fie probleme. Oricum, nu ai ce sa strici daca faci un test... decat daca gresesti cumva la conectare. Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 merge, stai linistit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 (editat) am eu unul....atat s-a mai recuperat dintr-un bord. RF 600 am eu unul....atat s-a mai recuperat dintr-un bord. RF 600 completez cu o poza ...facuta cu telefonul / scuza calitatea. Daca esti interesat ( pret de criza )alte detalii pe pm. Ultima data a fost folosit pe un suzuki sv 650 . Cum s-a spus mai sus, merge de la un model la altul,, atat doar ca la sv 650 turatia se opreste mai jos...unde ajunge motorul meu, e 2V nu 4L. Editat Februarie 18, 2012 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 4 si 6 sunt aceleasi turometre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Stie cineva daca iau un turometru de suzuki rf400 si il pun pe un rf600 apar probleme de afisare a turatiei? turometrele sunt identice ca si carcasa/gradatie(max 16000 rot/min). Montat multe,daca ai acelasi nr de cilindri nu e problema.Merge si de la 2 la 4 cilindri,e aceeasi mancare de peste ,cele cu 4 cilindri au scanteie falsa,functioneaza ca cele cu 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate