megamotoreta Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 asadar, avand un topcase pe care nu l-am vandut, ma gandesc sa-i pun sus un gratar ceva, in caz de drum lung sa pun pe el un cort ceva...casca, jacheta, nu stiu inca. dar nu vreau sa dau gauri aiurea in el si apoi sa arate urat. are cineva asa ceva facut homemade? idei,sfaturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 salut . in primul rand sfatul meu ar fi sa vezi suportul la topcase cat de rezistent e . incepe de la radacina sa faci modificari astfel te vei trezi pe drum ca e mult mai usor bagajul tau ( il vei pierde pe drum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 (editat) Un suport de inox frumos conturat si bine infipt in suportul top-case-ului ar fi mult mai practic, dar in lipsa de materiale, bani, si o imaginatie bogata ramane sa apelezi la simpla si multifunctionala coarda elastica pentru imobilizarea purcelului deasupra top-case-ului. bafta la surubarit. Editat Februarie 18, 2012 de Burg_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Nu stiu cit de solida este prinderea suportului de top case la tine, dar io am intarit aceasta prindere si apoi am folosit un gratar de inox luat de la un carucior de market, gasit dezafectat printr-un depozit de fier vechi, pe care l-am montat in patru puncte pe top case. Montajul l-am facut cu suruburi care au la capat un cirlig (se gasesc multe modele in magazinele cu surubele si accesorii pentru acasa), iar intre top case si gratar am pus patru garnituri de cauciuc facute din furtun cu interiorul de 0,5 cm (ca ala de aragaz). Am mai pus si cite o saiba lata la fiecare prindere pe interior. In citeva minute pot transforma suportul in gratar pur si simplu, asta daca am micii si ceafa de porc in top case. Se desface foarte usor dinspre interior si este foarte rezistent la socuri sau la greutate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Un exemplu 100% practic ieftin si estetic, superba motocicleta 'ivan-pedala', bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Februarie 20, 2012 Autor Share Postat Februarie 20, 2012 da,cam asta e ideea. la mineinsa vine cam aplecat spre spate cutia,ma gandeam sa curbez usor gatarul, sa nu alunece bagajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Două mânere de mobilă de bucătărie cu condiția să fie metalice. Eu am găsit la Ikea unele mai lunguțe Âşi le-am vopsit negru mat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Februarie 20, 2012 Autor Share Postat Februarie 20, 2012 pune poze sa ai dovada sau or sa te judece colegii mei intelectualii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarabel Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Salut! Detin si eu pe un Yamaha Majesty de 250cc un topcase Kappa de 45 l asemenator cu ce ai tu si m-am gandit si eu sa construiesc un fel de suport pe el cum au unele modele de cutii Givi. In schimb, ma gandesc ca o solutie mai eficineta si mai comoda ar fi 2 cutii laterale (nu mari si late, ci de maxim 30 l fiecare, cum sunt montate pe unele modele de Aprilia Scarabeo si Piaggio Beverly sau chiar unele modele de Givi pentru o singura casca). Bineinteles, aceste cutii laterale trebuie prevazute cu placa de prindere pentru o astasare si detasare usoara... unde mai pui faptul ca pe acestea poti aseza diferite obiecte. Ma gandesc ca in cazul in care merg in concediu si am nevoie sa vizitez ceva nu trebuie sa mai car dupa mine diferite obiecte care altfel ar fi asezate pe suporul metalic de pe topcase. In acelasi timp, trebuie sa recunosc ca solutia propusa de tine este mult mai economica din punct de vedere financiar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Am reuÂşit să găsesc o poză... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Februarie 21, 2012 Autor Share Postat Februarie 21, 2012 da, pac-pac si gata. cum le-ai prins pe interior? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Mda,e adevarat că am pus Âşaibe măricele la interior,nu ar strica unele Âşi la interior ca să nu se smulgă Âşuruburile. Trebuie avut în vedere că suportul e solicitat Âşi în sus dar Âşi față-spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 5, 2012 Autor Share Postat Martie 5, 2012 gata, am prins ideea . mersic mult. dar burete-spatar la cutie? burete la spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate