Sari la conținut

modificare topcase


megamotoreta
 Share

Postări Recomandate

asadar, avand un topcase pe care nu l-am vandut, ma gandesc sa-i pun sus un gratar ceva, in caz de drum lung sa pun pe el un cort ceva...casca, jacheta, nu stiu inca. dar nu vreau sa dau gauri aiurea in el si apoi sa arate urat. are cineva asa ceva facut homemade? idei,sfaturi?

post-10059-0-28735000-1329560214_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut . in primul rand sfatul meu ar fi sa vezi suportul la topcase cat de rezistent e . incepe de la radacina sa faci modificari astfel te vei trezi pe drum ca e mult mai usor bagajul tau ( il vei pierde pe drum )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un suport de inox frumos conturat si bine infipt in suportul top-case-ului ar fi mult mai practic, dar in lipsa de materiale, bani, si o imaginatie bogata ramane sa apelezi la simpla si multifunctionala coarda elastica pentru imobilizarea purcelului deasupra top-case-ului. :ok: bafta la surubarit.

Editat de Burg_man
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu cit de solida este prinderea suportului de top case la tine, dar io am intarit aceasta prindere si apoi am folosit un gratar de inox luat de la un carucior de market, gasit dezafectat printr-un depozit de fier vechi, pe care l-am montat in patru puncte pe top case. Montajul l-am facut cu suruburi care au la capat un cirlig (se gasesc multe modele in magazinele cu surubele si accesorii pentru acasa), iar intre top case si gratar am pus patru garnituri de cauciuc facute din furtun cu interiorul de 0,5 cm (ca ala de aragaz). Am mai pus si cite o saiba lata la fiecare prindere pe interior. In citeva minute pot transforma suportul in gratar pur si simplu, asta daca am micii si ceafa de porc in top case. Se desface foarte usor dinspre interior si este foarte rezistent la socuri sau la greutate.

post-2215-0-14651800-1329577924_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut! Detin si eu pe un Yamaha Majesty de 250cc un topcase Kappa de 45 l asemenator cu ce ai tu si m-am gandit si eu sa construiesc un fel de suport pe el cum au unele modele de cutii Givi. In schimb, ma gandesc ca o solutie mai eficineta si mai comoda ar fi 2 cutii laterale (nu mari si late, ci de maxim 30 l fiecare, cum sunt montate pe unele modele de Aprilia Scarabeo si Piaggio Beverly sau chiar unele modele de Givi pentru o singura casca). Bineinteles, aceste cutii laterale trebuie prevazute cu placa de prindere pentru o astasare si detasare usoara... unde mai pui faptul ca pe acestea poti aseza diferite obiecte. Ma gandesc ca in cazul in care merg in concediu si am nevoie sa vizitez ceva nu trebuie sa mai car dupa mine diferite obiecte care altfel ar fi asezate pe suporul metalic de pe topcase. In acelasi timp, trebuie sa recunosc ca solutia propusa de tine este mult mai economica din punct de vedere financiar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda,e adevarat că am pus Âşaibe măricele la interior,nu ar strica unele Âşi la interior ca să nu se smulgă Âşuruburile. Trebuie avut în vedere că suportul e solicitat Âşi în sus dar Âşi față-spate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...