mariusvirusat Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Cu placere si va mai asteptam pe la noi. si ca o mica corectura, nu ma numesc Bianca ci Kati Imi cer scuze de incurcatura numelui( eram cam suparat cu problema tehnica si am retinut gresit), gata nu o sa mai uit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 soimilor nu ati iesit la bere sa va sarbatoriti ziua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 soimilor nu ati iesit la bere sa va sarbatoriti ziua? nush restu da io am dat cu var tata zaua..nu-mi mai trebe bere acu, in plus ma pastrez pentru mani la alex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 sa traiasca nasii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hvb169LIxT8#! clip pentru gospo si nu numai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 ati vezut ca cel care l-a accidentat pe REBE a luat 2 ani cu suspendare? personal i-as calca copilul la judecator si stiu sigur ca am doi ani cu suspendare.fain mod de a face dreptate.!!!!!!!!!1 justitia pulii in tara asta.!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 .......nici nush ce sa mai zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 ati vezut ca cel care l-a accidentat pe REBE a luat 2 ani cu suspendare? personal i-as calca copilul la judecator si stiu sigur ca am doi ani cu suspendare.fain mod de a face dreptate.!!!!!!!!!1 justitia pulii in tara asta.!!!!!!!!!! mishu nush daca este vreo unul care sa faca accident, sa omoare si sa faca puscarie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Bancul zilei. E real. Enache ajunge acasa la bunica-sa si gaseste pe gard cateva afise electorale. Da omul sal e dezlipeasca, ca vorba aia, gardul lui nu e panou electoral,si din strada il claxoneaza o masina de politie :-) III, III. Enache zice in sine a lui: sa-mibag,am pus-o de o amend a. Cine credeti ca claxona din masina politiei ?? ?:-) :-) politistul camuflat???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 chuck norris????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 mi a venit o ideie : daca e cald weekendu ista hai sa merem pe undeal undeva departe de lume sa facem o simfonie de aia criminala scoatem tobe(gospo scoti si tu db-killerele) cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 amu vedeti si voi cum sta vremea, punem niste bani sa cumparam o lada de bere lu BUSU sa ne dea ceva doare weekendu ista soare, scuze scriu di pe telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Mai 27, 2012 Autor Share Postat Mai 27, 2012 (editat) hei baieti, v-ati trezit dupa chef ? ati intrat in cantonament dupa spectacolul de aseara ? facem o ieseala azi ? dar scurta, ca vremea nu prea ne ajuta... Editat Mai 27, 2012 de cipenyrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Salutare soimi plesuvii ia ziceti cu voce tare cand este intrunirea de anul acesta la voii nu de alta sa stie B.oii cand sa vie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 /index.php?/topic/675850-petrecere-soimii-nemteni-editia-a-iv-a/ Salutare soimi plesuvii ia ziceti cu voce tare cand este intrunirea de anul acesta la voii nu de alta sa stie B.oii cand sa vie. 3-5 august pensiunea LA STRUTI.este publicata din aprilie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Care merge la Bacau? pe la ce ora preconizati sa plecati la bacau???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 abia acum e aventura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 nu am vazut in viata mea o asa natura dezlantuita. sa vezi cum bate gheata, de parca arunca cineva cu pietre si zgomotul sinistru al torentului de parca voia sa mute tot muntele.bine ca am scapat teferi si uscati.gospo asteptam pozele. nu am vazut in viata mea o asa natura dezlantuita. sa vezi cum bate gheata, de parca arunca cineva cu pietre si zgomotul sinistru al torentului de parca voia sa mute tot muntele.bine ca am scapat teferi si uscati.gospo asteptam pozele. nu am vazut in viata mea o asa natura dezlantuita. sa vezi cum bate gheata, de parca arunca cineva cu pietre si zgomotul sinistru al torentului de parca voia sa mute tot muntele.bine ca am scapat teferi si uscati.gospo asteptam pozele. excavatorul era pe drumul asfaltat din sabasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 iieri m am imbracat asa mai light k am zas k nu o sa ploua si m o luat naiba de frig dar ca sa compensez situatia aku is ta piatra la itp si m am imbracat original cu izmanute sosete groase si tot tacamul, si ma curg apele de moooor. Smakalan purcede pozele knd ai timp ps: merem diseara la malini =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 iieri m am imbracat asa mai light k am zas k nu o sa ploua si m o luat naiba de frig dar ca sa compensez situatia aku is ta piatra la itp si m am imbracat original cu izmanute sosete groase si tot tacamul, si ma curg apele de moooor. Smakalan purcede pozele knd ai timp ps: merem diseara la malini =))) o poza facuta de catalin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vixer Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Ceva poze de pe traseu, apoi soimii sinistrati. Apoi na Vitoria Lipan cere sacrificii !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 fain, brava mere bine stoama. da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Mere bine, dl Alex. Bine sanatos? Te astept la intrunire, 5-7 august, Pensiunea La Struti. Cele bune! P.S. Aventura noastra rimeaza cu a ta, din iarna. Care mai vrea drumul baltagului sa apeleze la mine, ca il rezolv imediat! am berberit tot passatu pe dedesubpt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 ma i vreau pozeeeee de la baltag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate