cojho Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 Mere bine, dl Alex. Bine sanatos? Te astept la intrunire, 5-7 august, Pensiunea La Struti. Cele bune! P.S. Aventura noastra rimeaza cu a ta, din iarna. Care mai vrea drumul baltagului sa apeleze la mine, ca il rezolv imediat! pe 5-7 august o sa fie after party la intrunire.....ea este pe 3-5 august!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 (editat) azi am fost 1 pic pe A3(plictisitor ca nu am motoreta de viteza si am avut si limitatot in spate de viteza ) si un pik pe cheile turzii, interesant akolo pe chei doar ca traseu se face pe jos pe o poteca pe langa apa nu i ca la noi pe bicaz si ceva poze Editat Iunie 17, 2012 de ruffrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 azi am fost 1 pic pe A3(plictisitor ca nu am motoreta de viteza si am avut si limitatot in spate de viteza ) si un pik pe cheile turzii, interesant akolo pe chei doar ca traseu se face pe jos pe o poteca pe langa apa nu i ca la noi pe bicaz si ceva poze i-mi place pozili mitrut....soimii rullez!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Iunie 17, 2012 Autor Share Postat Iunie 17, 2012 azi am fost 1 pic pe A3(plictisitor ca nu am motoreta de viteza si am avut si limitatot in spate de viteza ) si un pik pe cheile turzii, interesant akolo pe chei doar ca traseu se face pe jos pe o poteca pe langa apa nu i ca la noi pe bicaz si ceva poze Mitrut, dar ai intrat cu totu' in pi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 @ cojho am un talent ascuns cu fotografiatul @enake cand pleci la wdw sa ti dau o poza cu honda sa le duci celor de la ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 (editat) check out my new rims Editat Iunie 19, 2012 de ruffrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 gospo ai intrat in posesia t rex-ului??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 felicitari de noua akizitie, abe astept sa l vad si sa l aud cum suna, la vistromania nu pot vini k nu mai am bani, da knd ii pana la urma, weekendu ista sau urmator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 no las k pote cade altceva mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninjakat Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 O parte din fotograiile de la Intrunirea Ice Age Riders https://picasaweb.google.com/108968972009471075249/IntrunireIceAge2224Iunie2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 O parte din fotograiile de la Intrunirea Ice Age Riders https://picasaweb.go...ge2224Iunie2012 katy ii editia a patra nu a sasea.... gospo nu o avut cin sa faca poze ca toata lumea monta cortu atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Iunie 25, 2012 Autor Share Postat Iunie 25, 2012 dar poze de la wdw aveti? Am eu, dupa ce ajung acasa o sa ma ocup si de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 enake ai venit calare de la wdw? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 enake ai venit calare de la wdw? comic...calare pe ce. apropo, cand vii pe drum sa opresti sa iti iei un bidon de ulei ca sa poti lua masina de la mishu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninjakat Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 (editat) katy ii editia a patra nu a sasea.... unde vezi tu scris editia a sasea? eu vad a patra (IV) peste tot Editat Iunie 25, 2012 de ninjakat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 (editat) unde vezi tu scris editia a sasea? eu vad a patra (IV) peste tot se vede VI Editat Iunie 25, 2012 de ruffrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninjakat Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 (editat) incercand sa fotografiez cainele, l-am prins si pe cojo facand cortul : se vede VI gata m-am prins. numa la semnatura nu m-am gandit Editat Iunie 25, 2012 de ninjakat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 incercand sa fotografiez cainele, l-am prins si pe cojo facand cortul : gata m-am prins. numa la semnatura nu m-am gandit aha ua enache cand ajungi acasa baga niste pozi di la italia Cojo & comp la montat cortu , cat se poate de stramb. In final, a iesit el, dupa vreo ora si. nu va luati dupa astfel de poze...norii erau de vina soimilor pe unde va purtati aripile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninjakat Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Durau, pensiunea Vanatorul, Vstromania editia IV. Cateva poze de la V-Stromania 2012 de la masa de pranz la Pensiuna "La Struti" : Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Dragilor, Vstromania IV a luat sfarsit si datorita voua a fost cea mai reusita intalnire a noastra de pana acum. Sunteti niste oameni deosebiti si nu exista in dictionar suficiente cuvinte de lauda pentru efortul dovedit . Ma inclin cu respect in fata domniilor voastre. Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 ia gospodarule ce zice lumea;http://www.vstromania.ro/forum/51-2012/3294-v-stromania-2012-intrunire-de-vara?limit=20&start=540#4485 http://www.vstromania.ro/forum/51-2012/3294-v-stromania-2012-intrunire-de-vara?limit=20&start=540#4485 sa stii ca ai facut cinste SOIMILOR NEMTENI.chiar ca a fost fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 ia gospodarule ce zice lumea;http://www.vstromania.ro/forum/51-2012/3294-v-stromania-2012-intrunire-de-vara?limit=20&start=540#4485 http://www.vstromani...&start=540#4485 sa stii ca ai facut cinste SOIMILOR NEMTENI.chiar ca a fost fain! ii dau dreptate lu mishu...plus ca eu am mancat si din oaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 azi e ziua lui GOSPODARU! la multi ani omule si numai bine .sanatate sa fii iubit ca restu' cumperi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Multumim din nou pt aprecieri, cum am spus, placerea a fost de partea noastra. Si pt noi va ramane, clar, cea mai buna intrunire la care am participat, pina acum, si asta datorita, in primul rand, oamenilor de calitate care au luat parte la eveniment. Ca si tine, cand vedeam cum pleaca spre case fiecare ma incercau sentimente amestecate. De bucurie si satisfactie pt ca v-am cunoscut si ca totul a iesit cum trebuia, si parere de rau ca nu am avut timp sa socializam suficient. Ne revansam noi, cu urmatoarele ocazii. Multa, multa sanatate va dorim. Cu stima, Gospodarul & Soimii Nemteni GOSPODARE LA MULTI ANI SI LA MULTI BANI CA E MAI BUNI DECAT TOATE .........NU SCAPI FARA SA DAI DE BAUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 la multi ani pentru ninjakat sh tre s dai o bere sau doua @enache multumesc pentru remorcare sh asistenta tehnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate