Cezu Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Facem si noi o plimbarica maine ? Daca nu ninge, cum s-a anuntat la meteo. La neamt +14 . Se innoureaza tip til ... cam cum a anuntat dobitocul de Busu : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 uni merjiți, ăi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninjakat Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 (editat) frumoasa zi de Florii Editat Aprilie 8, 2012 de ninjakat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 (editat) Pai cu motorul pe doua roti nu se poate iesi...trebuie macar 3 Editat Aprilie 8, 2012 de mihaai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Aprilie 9, 2012 Autor Share Postat Aprilie 9, 2012 bai fratilor... wtf... am fost si eu plecat doua zile in grecia si cand m-am intors sa nu cred... ce dracu? ati adus iarna inapoi? sa nu creada nici frate-miu ca vede zapada, el vine de la 28-30 grade la umbra la 2-3 grade aici la soare, brrrrrr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 28 di grade la umbra cui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 La umbra marelui urs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Asa finule. Veniti acasa, ca am pus berea la rece. pana vini catalin, ia zi unde ai pus berea?as bea o bere cu un cerb..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Abia astept si eu sa dovedim niste beri, nasule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Mihail, ziceai de o ciorba de burta pt Paste? Cand venim din plimbare sa ne incalzim nitel si sa radem o palincuta de la Mitrut! da parca pe langa cioba aia de burta era si un gratar printre stupi......nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Bineinteles. Soimii, ati pus pasca si cozonacul la copt ? Mielul la cuptor? Mihail, cum stai cu ciorbita de burta ? Vremea pare ca se cam strica, sper sa putem face macar o plimbare mai scurta. mishu ai tmp de cioba printre supape si sincronizari de carburatoare????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 In loc de smantana poate ii pui vaselina macar sa fie cu teflon HRISTOS A INVIAT! PASTE FERICIT SOIMILOR ! Hristos A Inviat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Soimilor nu ati pus nici unu vro poza de pe circuitul de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Urmeaza! URMEAZA????? sa ce? poate sa mai facem niste poze diseara si apoi sa le postam.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 am purces si yo ceva poze din padure salutare soimilor ce faceti ati mai scos capritele la asfalt? Salutari de la sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 ce pot yo sa fac decat sa Servesc Patria.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Oameni buni, se intampla ceva de 1 mai, ca venim si noi acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Aprilie 27, 2012 Autor Share Postat Aprilie 27, 2012 Oameni buni, se intampla ceva de 1 mai, ca venim si noi acasa? Ne vedem diseara la sedinta si hotaram atunci ce-om face in vacanta de 1 mai... Aia care au liber... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 probabil plimbare k sigur ii vremea faina, si ceva salata facuta pi gratar, sa puneti poze sa vad si yo de aici din "bora bora" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 probabil plimbare k sigur ii vremea faina, si ceva salata facuta pi gratar, sa puneti poze sa vad si yo de aici din "bora bora" de 1 mai sa stam ce draq.....ca daca am munci o sa creada lumea ca santem nemti nu romani. numa la stat va e gandu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 @ciprian: noi venim de luni seara si stam pana miercuri. Daca se organizeaza ceva marti( pe 1 mai), scrie te rog si aici, ca ne bagam si noi. Daca nu se organizeaza nimic, eu cu Oana probabil o sa iesim la o tura mai lunga cu motocicleta. Weekend placut tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Aprilie 30, 2012 Autor Share Postat Aprilie 30, 2012 @ciprian: noi venim de luni seara si stam pana miercuri. Daca se organizeaza ceva marti( pe 1 mai), scrie te rog si aici, ca ne bagam si noi. Daca nu se organizeaza nimic, eu cu Oana probabil o sa iesim la o tura mai lunga cu motocicleta. Weekend placut tuturor ! te rog ia legatura cu baietii, eu sunt in grecia pentru cateva zile. va urez gratare cat mai bogate, plimbari cat mai faine si vreme cat mai buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 vorba unui cetatean care de 1 mai lucreaza: UNII IS LA GRATARE SI ALTII BAGA MARE... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusvirusat Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Salutare tuturor! Sunt pentru prima data alaturi de voi pe acest forum. Mai intai de toate tin sa-i multumesc lui Mihail, Bianca si Doru pentru ajutorul acordat luni cand radiatorul CBF-ului meu a inceput sa ,,planga". Traiasca loialitatea intre motociclisti!!! Mi-a placut foarte mult zona Neamtului si sper sa revin cat mai curand posibil sa ne cunoastem mai bine si mai multi! Daca vreodata aveti nevoie de ajutor prin zona Focsaniului sau prin Bucuresti si va pot ajuta nu ezitati sa ma contactati (nr. meu il are Mihail). Asfalt uscat tuturor si sa azim de bine! Sa incercati cand aveti ocazia si traseul de pe Siriu(legatura intre Buzau si Brasov), merita ca peisaj si loc de campare la coada lacului care formeaza barajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninjakat Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Salutare tuturor! Sunt pentru prima data alaturi de voi pe acest forum. Mai intai de toate tin sa-i multumesc lui Mihail, Bianca si Doru pentru ajutorul acordat luni cand radiatorul CBF-ului meu a inceput sa ,,planga". Traiasca loialitatea intre motociclisti!!! Mi-a placut foarte mult zona Neamtului si sper sa revin cat mai curand posibil sa ne cunoastem mai bine si mai multi! Daca vreodata aveti nevoie de ajutor prin zona Focsaniului sau prin Bucuresti si va pot ajuta nu ezitati sa ma contactati (nr. meu il are Mihail). Asfalt uscat tuturor si sa azim de bine! Sa incercati cand aveti ocazia si traseul de pe Siriu(legatura intre Buzau si Brasov), merita ca peisaj si loc de campare la coada lacului care formeaza barajul. Cu placere si va mai asteptam pe la noi. si ca o mica corectura, nu ma numesc Bianca ci Kati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate