bogdan_harea Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 (editat) Primul drum pe 2012, pana la Giurgiu. Toata lumea fericita ca a scapat de iarna! 8 grade, soare, superb. Editat Martie 4, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 salutare, cred ca voi m-ati claxonat cand eram in rondul de la Daia, catre Oltenita. Intr-adevar, vreme frumoasa, asfalt caldut si nu prea gaurit dupa "iadul alb" care a fost pana acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 Nu chiar, 2 grade azi la intoarcere in Bucuresti pe A1. Mai e pana da primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 Primul drum pe 2012, pana la Giurgiu. Toata lumea fericita ca a scapat de iarna! 8 grade, soare, superb. Coji de nuca jupan Harea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 Primul drum pe 2012, pana la Giurgiu. Toata lumea fericita ca a scapat de iarna! 8 grade, soare, superb. bv,felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 salutare, cred ca voi m-ati claxonat cand eram in rondul de la Daia, catre Oltenita. Intr-adevar, vreme frumoasa, asfalt caldut si nu prea gaurit dupa "iadul alb" care a fost pana acuma Ai facut Daia-Oltenita? Cum se prezinta drumul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 Ai facut Daia-Oltenita? Cum se prezinta drumul? drumul mi s-a parut ok, destul de bine deszapezit, gropi foarte putine prin zonele impadurite, cateva pete de noroi de la utilaje agricole, in rest bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 drumul mi s-a parut ok, destul de bine deszapezit, gropi foarte putine prin zonele impadurite, cateva pete de noroi de la utilaje agricole, in rest bun Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 5, 2012 Autor Share Postat Martie 5, 2012 In zonele unde se vedea pamantul negru pe marginea soselei 8, 10 chiar 11 grade, unde trecea printre toiene si alb cat vezi cu ochii 5 grade. Parca intrai in frigider, dar una peste alta fain. Noi te-am salutat la Daia. Giurgiuvenii multi pe pozitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate