tzakedotnet Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Pe http://frm.ro/ s-a mai publicat un calendar provizoriu. Pentru CNI supermoto situatia arata in halul urmator: I : 7-8 aprilie la Arad (Las Vegas) II: 6-7 iulie la Bucuresti (AMCKart) III: 4-5 august (sau 3-4 august) (Tg.Sec / AMCKart) Calendarul complet atasat. De asemenea, am atasat regulamentul de anul trecut, care nu ar trebui sa difere foarte mult. Acesta contine aproape tot ce vrei sa stii daca te intereseaza sa participi. Anul trecut am participat la o etapa la clasa hobby si a fost foarte, foarte fun. calendar-frm-28-februarie-2012---provizoriu.pdf regulament-frm-supermoto---2011.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 pfff...doar 3 etape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan rs125 Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 ce conditii trebuie sa indeplinesc pt a ma inscrie cu un 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Martie 16, 2012 Autor Share Postat Martie 16, 2012 Clasele pentru care te-ai incadra din punctul de vedere al motocicletei (daca vorbesti de husky sms 125) ar fi urmatoarele: (extras din regulament, alineatul 1.6.1) -S3 - 250 cc 4 T si 125 - 2 T (varsta maxima -21 ani) -SM Hobby - maxim 1000 cc (cu varsta de la 15 ani) Starea tehnica a motocicletei trebuie sa fie de la foarte buna in sus, se demonteaza de pe ea tot ce ar putea agata, lovi sau sparge, nu are voie sa nu curga nimic din ea. Echipament piele cu protectii full. Cizme inalte. Casca in stare perfecta. Apartenenta la un club sportiv afiliat federatiei. Taxele de participare, licenta, asigurarile... Citeste te rog regulamentul, este revelatoriu. Cunoasterea si acceptarea lui este de asemenea o conditie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Apartenenta la un club sportiv afiliat federatiei. Asta e cea mai mică problemă - se poate rezolva la fața locului. Abia aÂştept întîlnirile de la BucureÂşti. Aia de anul trecut a fost demențială ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 La Arad merge careva? Eu sunt pregatit si cu chef... problema transport in schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rau_tavi Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 La Arad merge careva? Eu sunt pregatit si cu chef... problema transport in schimb Am inteles ca s-o amanat etapa din 7-8 aprilie ,nu stiu exact ,sa te interesrzi ,sa nu vi degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Dap , am vazut, mai bine ca acum avem timp sa ne mobilizam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rau_tavi Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Stit data? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 (editat) http://frm.ro/index.php/Download-document/764-Calendar-FRM-21-Martie-2012.html Se pare ca pe 16-17 VI 2012 Editat Aprilie 3, 2012 de ktmleu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Aprilie 20, 2012 Autor Share Postat Aprilie 20, 2012 calendar newprovizoriu publicat ieri la: http://frm.ro/index.php/Download-document/813-Calendar-FRM-19-Aprilie-2012.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Pilotii din Bucuresti (imprejurimi) se pot adresa CS TGR-Sabin- 0726 974 121 ptr transportul moto si echipament la etapele din tzara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Mai 2, 2012 Autor Share Postat Mai 2, 2012 Pilotii din Bucuresti (imprejurimi) se pot adresa CS TGR-Sabin- 0726 974 121 ptr transportul moto si echipament la etapele din tzara. LIKE Cate locuri disponibile ar fi? Costuri aproximative? Se poate rezolva si apartenenta la club? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Pt etapa de weekendul viitor de la arad a aparut programul pe undeva? Si din "actele" necesare (licenta, asigurare, etc etc) care se pot face acolo la fata locului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Iunie 8, 2012 Autor Share Postat Iunie 8, 2012 In principiu, ai nevoie doar de adeverinta medicala (de la un medic sportiv). Restul se pot face acolo. Poate ai noroc si va fi un medic acolo, dar cel mai bine afli de la organizator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 A aparut pe prima pagina de la frm regulamentul etapei (program si costuri). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Iulie 4, 2012 Autor Share Postat Iulie 4, 2012 Etapa 2 se va tine la Bucuresti pe Amckart in zilele de 20-21 iulie. http://vimeo.com/44919683#at=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Caut transport pe ruta oradea-bucuresti pe 18 sau 19 iulie. Sau macar din un oras din apropriere...arad, tm, cj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-Alex Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Am vazut in calendar scris mic etapa IV la Bucuresti pe 5 si 6 octombrie. Se confirma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Am vazut in calendar scris mic etapa IV la Bucuresti pe 5 si 6 octombrie. Se confirma ? Se confirmă Se ține ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Septembrie 28, 2012 Autor Share Postat Septembrie 28, 2012 si, care va bagati? bibi, ktmleu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Eu imi rezerv ultimul loc , bibi o cupa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 LOL - hai să fim serioși - a fost un eveniment norocos Fac tot posibilul să vin. Din București nu mai vine nimeni ? Era plin de motarzi supărați pe secțiunea asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Octombrie 1, 2012 Autor Share Postat Octombrie 1, 2012 face cineva deplasare via Brasov si mai are loc de 1 motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 http://vimeo.com/49560407 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate