bucurmarius Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 salutare! as avea o intrebare...oare se mai poate repara amortizorul spate de pe un Kawa zzr 1100? ieri cand am vrut sa ies cu motorul, nush cum s-a intamplat dar la un moment dat a curs tot uleiul din amortizor, asa brusc si cu motorul pe cricul central in fata garajului, in timp ce se incalzea l-am dat jos si se vede pe unde a curs, exact pe la simeringul de la tija. am incercat sa il desfac, dar m-am impotmolit la un moment dat si nu il mai pot desface mai mult, fara sa il stric de tot. pun ceva poze, poate a mai patit cineva ceva asemanator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Parerea mea schimba-l! Dar daca vrei sa mesteseresti cauta tutoriale pe youtube sau pe google ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Presupun ca functioneaza ca si o furca.Cel mai probabil s-au dus semeringurile,de aia o scapat uleiul...interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 10, 2012 Autor Share Postat Martie 10, 2012 Presupun ca functioneaza ca si o furca.Cel mai probabil s-au dus semeringurile,de aia o scapat uleiul...interesant tot ceva de genul funcioneaza....se pare ca nimeni nu repara ,am intrebat in mai multe locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 (editat) tot ceva de genul funcioneaza....se pare ca nimeni nu repara ,am intrebat in mai multe locuri de reparat se repara dar nu stiu daca se merita ,eu am dat 4 mil pe o reparatie la un amortizor ktm in mod normal se schimba uleiul si acel semering pe la care curge Editat Martie 10, 2012 de hannspree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Exista service-uri specializate in amortizoare, mai ales ca amortizoarele de la cross-uri trebuie servisate periodic. Intrebi pe la tine, prin Cluj, pe baietii care ies pe circuitele de motocross sau cei cu hard-enduro unde si le serviseaza. Eu, in Bucuresti, stiu de urmatorii, specializati in amortizoare: http://www.rams21.ro/service-despre.php Aproos, cum ai reusit sa-ti scoti arcul de la amortizor fara sa-ti bufneasca in fata, si fara presa? Mai poti sa-l bagi inapoi singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Eu, in Bucuresti, stiu de urmatorii, specializati in amortizoare: http://www.rams21.ro...vice-despre.php pe 26 ma duc la bucuresti si revin in 27 daca vrei il duc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 (editat) Pe cand o venit caldura ti s-o dus Editat Martie 10, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 cred ca am eu unul de la un gsxr 600 2001 .... da-mi un pm daca te intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 11, 2012 Autor Share Postat Martie 11, 2012 Exista service-uri specializate in amortizoare, mai ales ca amortizoarele de la cross-uri trebuie servisate periodic. Intrebi pe la tine, prin Cluj, pe baietii care ies pe circuitele de motocross sau cei cu hard-enduro unde si le serviseaza. Eu, in Bucuresti, stiu de urmatorii, specializati in amortizoare: http://www.rams21.ro/service-despre.php Aproos, cum ai reusit sa-ti scoti arcul de la amortizor fara sa-ti bufneasca in fata, si fara presa? Mai poti sa-l bagi inapoi singur? o sa intreb ceva enduristi.. arcul a iesit foarte usor, am desfacut cele 2 piulite si arcul sa destins incet pana aproape de capatul filetului si apoi au iesit piulitele afara. momentan pana gasesc altul l-am asamblat si spalat in interior, i-am bagat ulei si l-am pus sus, pt ca nu pot sa il tin in garajul in care l-am desfacut.am facut si o tura si momentan amortizorul lucreaza foarte bine si nici nu curge uleiul din el. dar sigur va incepe sa curga si nu prea am incredere in el, asa ca pana fac rost de altul va ramane asa. Sfatul meu, cauta un amortizor compatibil de la o motocicleta mai noua, sigur gasesti, iesi si mai ieftin si posibil sa fie si mai performant. am fost la cineva super de treaba, avea cred ca vreo 15-20 de amortizoare, de toate felurile, dar nici unul ca si al meu , deci cam greu de gasit ceva compatibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian1973 Postat Februarie 13, 2020 Share Postat Februarie 13, 2020 Acolo i interior ai o siguranță un C ring.o scoți și se desface La 10.03.2012 la 0:20, ..:::ZAR:::... a spus: Parerea mea schimba-l! Dar daca vrei sa mesteseresti cauta tutoriale pe youtube sau pe google ! Se repară dar nu se merită cât dai pe kitu de reparație plus munca mai bine iei altu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate