plescoi rulz Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 (editat) Salve Facem si noi una de dezmortire. Sambata intalnire la 9 jumate la McDonalds Otopeni cu plecare la 10 pe ruta Ploiesti, Brasov, Sf. Gheorghe, Bixad, Balvanyos unde ne cazam. Drumul este relativ scurt 240 km. Mergem pe relaxare, poze etc Acolo avem mofete, o cetate vehe ctc. intoarcerea duminica pe ruta balvanyos, Tg Secuiesc, Ojdula ,Lepsa, Tulnici, Vidra, Focsani si apoi acasa pe E85. Pana acum merg eu, Guyana, DeltaX (Bogdan) si mai asteptam doritori Sa aveti RCA-urile facute! Editat Martie 22, 2012 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 (editat) Salve Facem si noi una de dezmortire. Sambata intalnire la 9 jumate la McDonalds Otopeni cu plecare la 10 pe ruta Ploiesti, Brasov, Sf. Gheorghe, Bixad, Balvanyos unde ne cazam. Drumul este relativ scurt 240 km. Mergem pe relaxare, poze etc Acolo avem mofete, o cetate vehe ctc. intoarcerea duminica pe ruta balvanyos, Tg Secuiesc, Ojdula ,Lepsa, Tulnici, Vidra, Focsani si apoi acasa pe E85. Pana acum merg eu, Guyana, DeltaX (Bogdan) si mai asteptam doritori Sa aveti RCA-urile facute! Ojdula-Lepsa e un drum de-ti bati copiii cu franghia uda sau cu ceasul de la gara. E teribil! Dupa Lepsa insa, spre Tulnici-Focsani e circuit moto GP, curbe stranse, asfalt perfect marginit de balustrada noua, marcaje bune. Dupa Focsani e plictiseala mare pe E85, dar ca sa nu adormiti sunt destule radare pana la Bucuresti. Asta daca-mi permiti un comentariu la adresa traseului propus. Altfel..., cele bune! Editat Martie 22, 2012 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 22, 2012 Autor Share Postat Martie 22, 2012 multumim de sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 la balvanyos e o ciorba de fasole in pita de rupi muntii daca urcati la cetata, se paote cu mobrele dar ..e de ocolut un pic eu am luat o pe "ipotenuza " si am ajuns in 20 de minute , rupt imi faceti o pofta ...hm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 22, 2012 Autor Share Postat Martie 22, 2012 te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Multumnesc de invitatie, Plescoi . Ma decid maine cum fac, dar cel mai probabil vin si eu cu voi , niciodata nu am fost in zona si demult vreau sa ajung . Am RCA-ul facut bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 (editat) Va asteptam la Sinaia. Editat Martie 22, 2012 de mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Ce e la Sinaia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 23, 2012 Autor Share Postat Martie 23, 2012 Ce e la Sinaia? Mae pleaca mai de dimineata pt ca are o treaba la Sinaia. Ne asteapta acolo sa mearga impreuna cu noi mai departe. S-ar parea ca se aduna o gasca frumusica, poate iese frumos...abia astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Pina sa ajungeti in statiune, mergeti si pina la Lacul Sfinta Ana, este o minune si inainte de asta dati o tura prin Baile Tusnad, la citiva km de Bixad. Ca sa scurtati traseul putin, si sa diversificati, luati-o prin Sacele-Tarlungeni-Prejmer-Lunca Cilnicului, asfalt turnat anul trecut. Ca si cel de pe drumurile spre Miercurea Ciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Mi-am spalat motorul, mi-am sters casca si mi-am pregatit costumul, maine dimineata la 9:30 o sa fiu la McDonalds Otopeni . Deabia astept ! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Deci, la 9.30, maine, la McD's Otopeni. Pana acum suntem: - Plescoi - Guyana - Mae&Co - Catalin - Dan - Bogdan ..... si vedem cine se mai aduna pe la McD's La 10.00 purcedem spre Balvanyos. La buna vedere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 vin si eu pana la campina cu voi ,apoi ma intorc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 vin si eu pana la campina cu voi ,apoi ma intorc Daca tot mergi cu noi pana la Campina, la intalnire nu veni cu mana goala. Adu un DVD cu pozele din Turcia. Mai ales cele din balon :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 frumos.... sa plecati fara mine?! sa aveti drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 (editat) As fi venit si eu, mai ales ca e o iesire de 2 zile, asa cum imi place mie, si, atat traseul cat si zona, sunt super. Din pacate nu ma pot alatura pt ca nu am inca motorul pregatit. Astept sa reveniti cu impresii si poze. O sa fac si eu traseul asta cu Viorel si ce gasca se va strange, poate va veni si Marius, etc. Have fun! Asfalt uscat ! P.S.Unde va cazati la Balvanyos? Aveti ceva aranjat? Editat Martie 23, 2012 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 bogdan printre ciupercute frumoasa si bestia alliens care n-au mai avut bani de benzina in turcia suzuki 650 cc in stanga si kawasaki 1000 cc in dreapta ( din motive evidente) catel care pescuia sticlele de bere efes din mare, la amasra restul sunt pe dvd,,,ne vedem maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Am fost 10 si 8 motociclete: La 10.30 am plecat de la McD's Otopeni spre Balvanyos. Soare, asfalt uscat, masini in trafic destule,..... La Predeal am facut stanga, Paraul Rece, Rasnov, Poiana Brasov, Brasov, Balvanyos. La Poiana Brasov, ca tot ne saturasem de asfalt uscat, am mers la Stana Turistica sa mancam. Drum de pana intr-un km off asfalt. Si asta doar sa-i murdarim un pic pe prietenii nostri cu motoare nu tocmai potrivite. De la Bixad si pana la Balvanyos un drum spart peste care era asternut un strat de pietris antiderapant. Nu a fost o fericire de mers pe acel drum. Parca mergeam pe bile pe acel pietris "antiderapant". Balvanyos, pensiunea La Cetate, restaurant, muzica si dans, bagat la somn si duminica pe la 11.00 plecat spre casa. Balvanyos - Targu Secuiesc drum acceptabil Tg. Secuiesc - Covasna - drum nou, super calite. Covasna - Intorsura Buzaului - drum partaial asfalt bunicel, partial forestier (o fericire pentru un BMW F800ST si un Buell :-)) Intorsra Buzaului - Magura - drum de dat pe curbe Magura - Mizil - pe la tabara de sculptura Magura, parcurs destul de incet datorita pietrisului antiderapant omniprezent Mizil - Fulga - spre DN1 (Balta Doamnei) - drum OK si foarte gol Suit pe autostrada Bucuresti Brasov pana la Moara Vlasiei si apoi prin Dimieni acasa. Cam asta a fost traseul. Am avut ce am cautat: asfalt uscat, curbe, offroad, distractie.... Poze sa puna cei care au facut. La buna vedere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 26, 2012 Autor Share Postat Martie 26, 2012 (editat) Gata, am fost si ne-am intors. Asa cum m-am asteptat, eram ruginiti dupa iarna lunga dar tura asta de 2 zile ne-a bagat direct in aventura. De unde sambata parea ca nu mai incepe... cafele la Mac, cafea la Breaza, pauza la Sinaia, masa de pranz la Poiana Brasov... pe seara am intrat intr-un enduro de 17 km de la Bixad la Balvanyos de a trebuit sa facem apel la mai toate abilitatile capatate in ani de motociclism. Partea interesanta a venit abia la intoarcere dar din nefericire mi s-a terminat bateria la aparat asa ca ii rog pe ceilalti sa puna poze si cateva cuvinte PS Omul Zilei. Le pateste rar dar cand le pateste...adica de exemplu sa ti se rupa cablul de ambreiaj dupa o zi de enduro prin noroi chiar intr-un sat in fata casei unuia cu duba de 4 tone in curte. Nici ACR-ul nu venea mai repede Editat Martie 26, 2012 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 sa va fie de bine iesirea, unde este locatia mesei/scaunelor uriase ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 26, 2012 Autor Share Postat Martie 26, 2012 Pensiunea La cetate in loc Balvanyos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 cum unde este ? la ING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Multumesc fratilor pentru un weekend de exceptie, a fost prea frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Clar nu mai merg pe drumurile alea (se stie care , nici cu voi si nici singur, acum sunt pieton, pb 2 saptamani, dar am ce povesti, nu-i asa? Hai sa ne fie de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Clar nu mai merg pe drumurile alea (se stie care , nici cu voi si nici singur, acum sunt pieton, pb 2 saptamani, dar am ce povesti, nu-i asa? Hai sa ne fie de bine! George, mi-a facut mare placere sa mergem din nou impreuna dupa tura din Alpi 2009. Cat despre "drumurile alea" (dirty roads), sunt sigur ca te vor chema inapoi din cand in cand, aventura abia incepe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate