crazvy Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 dupa o rumegare indelungata si ani de mers cu ybricul (asta si din motive financiare) am trecut la un motor mai mare F650GS din 2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Sa-l stapanesti sanatos!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyl23 Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 asfalt uscat si fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Martie 28, 2012 Autor Share Postat Martie 28, 2012 Sa-l stapanesti sanatos!!!! asfalt uscat si fara evenimente mutumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Felicitari si sa fiti sanatosi amandoi. Ibricul ce marca era? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Fain motorul, la cat mai multi km fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 foarte frumos agregatul - la multi km fara incidente. culoarea la sa insa....cam zgarie la privit dupa parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titi Hornet Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 dupa o rumegare indelungata si ani de mers cu ybricul (asta si din motive financiare) am trecut la un motor mai mare F650GS din 2001 frumos motor', da ybricu' ce era...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 (editat) frumos motor', da ybricu' ce era...? Acu ne fierbe cu ybricu' lui Da' ybricu dom'le, cat e ybricu'? Si ce-ai facut cu el? Sa ai noroc de noua motocicleta, e frumoasa Editat Martie 28, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 frumos motor', da ybricu' ce era...? un fel de tigaie de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 In Anglia, porecla "ibric" este data pt. Suzuki GSXF 600! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Martie 28, 2012 Autor Share Postat Martie 28, 2012 (editat) multumesc de urari mie imi place culoarea, paraca iti vine sa o maninci dar e o chestie de gusturi YBR-icul se vede la Profil/Motociclete detinute Yamaha YBR125 Editat Martie 28, 2012 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titi Hornet Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 un fel de tigaie de motor. am intrebat, n-am dat cu paru'... dupa o rumegare indelungata si ani de mers cu ybricul (asta si din motive financiare) am trecut la un motor mai mare F650GS din 2001 da' ybricu' ce era pana la urma ......fara suparare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 Felicitari Razvan!sa-l stapanesti sanatos ,kilometri multi si frumosi:) Hai! Cer senin;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 multi km fara evenimente era si timpul sa treci la chestii serioase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Mi se pare mie sau bordul e cromat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate