zts13 Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Cateva poze din mini excursia noastra A batut un vant sambata de am zis ca numai ajungem acasa Pe la jumatatea drumului ne-am mai intalnit cu un motociclist care se ducea spre Oltenita;drumul a fost chiar ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Superba poza cu crucea NOT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 (editat) Cateva poze din mini excursia noastra A batut un vant sambata de am zis ca numai ajungem acasa Pe la jumatatea drumului ne-am mai intalnit cu un motociclist care se ducea spre Oltenita;drumul a fost chiar ok. Singurica, singurica ?aaa , 2 casti Misto. Editat Aprilie 1, 2012 de defcon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zts13 Postat Aprilie 2, 2012 Autor Share Postat Aprilie 2, 2012 Da da superba poza cu crucea,chiar asta ii ziceam prietenului (@defcon dap nu am fost singurica ),din ditamai drumul ai ales tocmai aici sa opresti ))) Pe urma ii ziceam asta e ca faza din final destination cu pozele,numai merg cu moto =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Acum pasagerele aleg traseul, se intereseaza, pilotul doar piloteaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zts13 Postat Aprilie 2, 2012 Autor Share Postat Aprilie 2, 2012 Pai daca am invatat sa impartim moto,avem drepturi egale acum,mai ales ca nu sunt doar pasagera Nu cred ca as avea sanse sa il plimb eu pe prietenul meu la cate kg are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Eh,sa va fie de bine, daca e liber poate fi un drum placut, il mai faceam si eu la inceput si sfarsit de sezon ca tura pe langa Bucuresti. Dar tocmai pentru ca e liber in weekenduri aveti si grija, se depaseste pe contrasens, apar tot felul de tilici pe sosea de nicaieri, nu e chiar de "zburat la joasa inaltime". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zts13 Postat Aprilie 2, 2012 Autor Share Postat Aprilie 2, 2012 Da,ai mare dreptate la faza cu masini care apar pe contrasens asa din senin,dar din fericire am avut mare noroc si a fost totul ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Asta e un traseu de facut dupa o zi stresanta la job. Deci care dintre voi 2 erai stresata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zts13 Postat Aprilie 2, 2012 Autor Share Postat Aprilie 2, 2012 Eu n-am job deci n-aveam dupa ce sa fiu stresata ,eventual facultate,dar aia e chiar usoara.Deeeeeeeeci mai repede el era stresat,dar nu de job,ca ala ii place...ci de mine Abia astept sa mai facem o data traseul,este chiar dragut,dar de data asta sper sa nu mai bata vantul chiar asa tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate