mihai_prd Postat Mai 9, 2013 Autor Share Postat Mai 9, 2013 (editat) 14 septembrie 2013----2 roti istorice. O sa fac si un topic separat mai incolo. Daca da Domnul, la intalnirea asta o sa vina 3 Zundappuri pe roti. Editat Mai 9, 2013 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 25, 2013 Autor Share Postat Iulie 25, 2013 Pentru anul acesta, credeti ca o solutie viabila ar fi organizarea ei dupa-amiaza spre seară? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 Tinand cont ca lumea se trezeste mai greu sambata,iar dupa amiaza ies in parc cu copiii,sotiile,prietenele,caini la terasa,etc. Cred ca asa este cel mai bine. Parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 e mai bine spre seara decat sambata la 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Si eu la fel ca si florinvlad: "mai bine spre seara ca nu ma trezesc dimineata )" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate