m4mihai Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Vazand ca suntem multi pe forum si toti tristi cu vremea de afara, am decis ca e momentul sa aflu rezolvarea la problema mea. Mai precis de la ultimul drum am simtit ca toba mea home made face zgomot de imi rupe capul, analizand am vazut ca se mai tinea in 1 2 nituri de suportul prins la scarita spate, UNDE AS PUTEA POCNI IN BUCALE ACELE NITURI? Numai bine si hai cu soarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chicoladron Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 rezolvi cu o masina de dat gauri..asa mi am scos eu nitul care tinea db-killeru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 cauta la dedeman cleste pt pop-nit-uri sau metoda traditionala cu un dorn si un ciocan mai greu poti nitui fain frumos! ai un tutorial! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 cauta la dedeman cleste pt pop-nit-uri sau metoda traditionala cu un dorn si un ciocan mai greu poti nitui fain frumos! ai un tutorial! cleste pe modelul ala ..... o mare porcarie .... daca mai este si ieftin fugiti de el cat vedeti .... mai mult de 100 de nituri nu prindeti cu el ptr ca CEDEAZA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 cleste pe modelul ala ..... o mare porcarie .... daca mai este si ieftin fugiti de el cat vedeti .... mai mult de 100 de nituri nu prindeti cu el ptr ca CEDEAZA ! dupa cum se observa omu in acel clip spune ca nu e un model scump - eu am un model asemanator cred ca e facut din ceva aliaj cu antimoniu - s-au dat mai mult de 200 de nituri cu el si inca functioneaza perfect e mai anevoioasa scoaterea tijei nitului de aluminiu! depinde si ce tipuri de nituri folosesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Aprilie 15, 2012 Autor Share Postat Aprilie 15, 2012 Cum doamne bag clestele in toba? Oricum cam nasol cu lucru in fata blocului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Cum doamne bag clestele in toba? Oricum cam nasol cu lucru in fata blocului.. mergi la un mester! si spune-i problema! Un tinichigiu sau un meserias ce repara evacuari la masini sigur te va ajuta intr-un fel sau altul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 maistre, vino la mine la garaj, te costa doua beri, de care vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puzz Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 maistre, vino la mine la garaj, te costa doua beri, de care vrei tu Clestele nu ajunge ever in toba, stai linistit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 (editat) Clestele nu ajunge ever in toba, stai linistit ) Poate il pacaleste sa intre. Se gaseste o metoda ... Dar era aparat de ala, de face sudura cu nit ... un aparat .. sudura magnetica ceva de genul. Stie cineva sa detalieze. Editat Aprilie 16, 2012 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Aprilie 17, 2012 Autor Share Postat Aprilie 17, 2012 am rezolvat problema cu un cleste obisnuit de nituri... araca cam nasol dar pana una alta tine toba + ca numai scapa gaze prin acele gauri. Care aveti idee acuma cum pot scoate sitele rupte din toba??? Trebuie iar sa o "operez"??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate