KZet Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Suna apetisant ... Daca ma hotarasc in seara asta ne vedem maine dimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 traseul si detaliile sunt stabilite in primul post de MotoRocker dam o bere pt asta o sa desemnam la fata locului doi camarazi pentru primul si ultimul motor din grup caci ei sunt cei mai importanti eu vin cu un GoPro sa imortalizez gasca si drumul o seara faina si ne vedem maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 27, 2012 Autor Share Postat Aprilie 27, 2012 Baiet, cu regret va zic ca eu nu pot sa mai vin . Trebuie neaparat sa raman in Buc.\ Ma fwt! asta e... las' ca n-au intrat 1 maiurile sau plecarile-n sac. Yay! Pana la urma vin si eu, si mandra cu mobra ei....dar plecam seara inapoi pe A2....deci practic mergem pentru drum, si cico, dar na...asta e, decat deloc. DECI: 1. MotoRocker 2. Zeppelina 3. THC 4. cosminst2008 5. Unguru' 6. NeBun@ke 7. Cristifrig 8. mexycanu 9. cristibg 10. pytycu_xpert 11. Inspektor 12. septimiu_JFK 13. ghostrider000 14. danutzul123 15. theBD 16. Filosofull 17. Radu_Filep 18. stilalec 19. c.dan 20. Metal Heart 21. dark tranquillity 22. Shiro 23. AlexDimi + 24. kreptor (din Calarasi incolo) 25. claman merge singur,fumeaza mult..popasuri multe.ne vedem la tinta. bavl ????a plecat azi NarcicusZ pleaca duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Gata ... pregatim bagajele ...26. KZet Editat Aprilie 27, 2012 de KZet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergall Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 mama ce brigada va stiti toti?as veni si eu cu voi,cat costa "plimbarea" pe dunare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 deci voi deschideti topic ca s-o luati in grup pe autostrada si sa stati un WE in Vama? LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 27, 2012 Autor Share Postat Aprilie 27, 2012 ce atostrada caline... cum vrei sa strang lumea? sa le trimit scrisori in posta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Yay! Pana la urma vin si eu, si mandra cu mobra ei....dar plecam seara inapoi pe A2....deci practic mergem pentru drum, si cico, dar na...asta e, decat deloc. DECI: 1. MotoRocker 2. Zeppelina 3. THC 4. cosminst2008 5. Unguru' 6. NeBun@ke 7. Cristifrig 8. mexycanu 9. cristibg 10. pytycu_xpert 11. Inspektor 12. septimiu_JFK 13. ghostrider000 14. danutzul123 15. theBD 16. Filosofull 17. Radu_Filep 18. stilalec 19. c.dan 20. Metal Heart 21. dark tranquillity 22. Shiro 23. AlexDimi + 24. kreptor (din Calarasi incolo) 25. claman merge singur,fumeaza mult..popasuri multe.ne vedem la tinta. bavl ????a plecat azi NarcicusZ pleaca duminica Me out! Nu a intrat salariul, sa-i futa cainii de jegosi. Asta e, stau pe langa casa. Sa aveti parte de distractie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 (editat) 1335558703[/url]' post='3114976']mama ce brigada va stiti toti?as veni si eu cu voi,cat costa "plimbarea" pe dunare?? La asta nu m-am gindit .. nici eu nu stiu pe nimeni ... Mergem si socializam ... Vad ca vin si fete .. are si gagica mea cu cine sa mai schimbe o vorba. Editat Aprilie 28, 2012 de KZet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Pe cai maaaaaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Me out! Nu a intrat salariul, sa-i futa cainii de jegosi. Asta e, stau pe langa casa. Sa aveti parte de distractie! asa m-au futut si pe mine. cica pe 30 e zi de salariu . asa ca azi ma duc pana la giugiu...pap ceva si vin acasa. si luni-marti dau si eu o fuga sa-mi bag poponeata in mare . Vad ca vin si fete .. are si gagica mea cu cine sa mai schimbe o vorba. ...aaa....nu era o problema . daca veneam si eu aveai cu cine s-o lasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 asa m-au futut si pe mine. cica pe 30 e zi de salariu . asa ca azi ma duc pana la giugiu...pap ceva si vin acasa. si luni-marti dau si eu o fuga sa-mi bag poponeata in mare . ...aaa....nu era o problema . daca veneam si eu aveai cu cine s-o lasi Lasa fata nu fi trista ... si las poetii sa-si dea friu liber imaginatiei. ... cu limite va rog. Am uitat sa mentionez. Am ajuns cu bine, drumul si vremea super, mai putin vantul care ne-a fwtut pe ultima portiune de drum ... Super gashca de oameni echilibrati fara excese cel putin din ce am vazut pe drum. Va multumim pentru companie. Poate dam si noi o fuga maine pina-n Vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanrottw Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 ma bag si eu cu neplace. ducati monster 695 Salut Alex, azi vin si eu cu vreo 4 prieteni, poate ne intoarcem impreuna marti...sau bem o bere impreuna...tel meu 0723378727 daca poti sa ne vedem pe acolo Poata sa imi spuna si mie cineva din gasca voastra pe unde ati luat-o dupa Ostrov? Negru Voda sau 23 August. Pe harta pare mai scurt Negru Voda dar nu stiu calitatea drumului. Multam anticipat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Salut Bogdan. De la ducati mai sunt cu Neplace ( Vali, 749 negru - SBK numar). dar am plecat azi ( 29) din .. diverse motive. oricum iesim la bere in bucale cand ajungi - sau ne vedem la academie. have phun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Dap a fost super Ok drumul,mai rar intalnesti brigada care sa mearga atat de corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 ceva poze ? ajung si eu azi. sa mai car cortul dupa mine sau gasesc cazare pentru o noapte ? e inca prea frig de dormit afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 ma am stat eu cu cortul. locuri de camping mai sunt, dar se fura in draci din corturi daca ai doar chilotzi si ciorapi, e ok, dar daca mai ai casca, echipament, mai stiu eu ce .. nu e ok edit: cortarii sunt exact pe langa casa albastra ( astia de aici de pe forum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 pfuuu...adica s-a furat ceva in perioada asta ? sa stiu daca imi iau sau nu bata cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 dap. te-as sfatui sa iei un tazer sau un bulldog cand deschide fraieru cortu sa aiba o surpriza. sau mai simplu un mic lacatzel eu nu am fost inspirat sa iau asta .. oricum - cine ajunge pe acasa, urcati si voi pozele facute pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Dap a fost super Ok drumul,mai rar intalnesti brigada care sa mearga atat de corect. Super tare a fost. Mi-ar placea sa mai facem asta si cu alta ocazie. Vereau si eu poze cand aveti. A trebuit sa ma despart de voi la intrare pe A4 pentru ca mi-a cazut pinionul S-a slabit piulita ce il tinea pentru ca o atingea sistemul ce tine cablul de ambreaj. . Norocul meu a fost ca era un prieten cu masina in spate, si a reusit sa faca rost de o tubulara de 8 si una de 32 . A mai oprit un motociclist f de treaba cu un Hornet negru cu nr de PH ce mi-a imprumutat trusa lui de scule. Slabit lant, montat pinion la loc, strans bine piulita, indreptat suportul cablului de ambreaj sa nu mai ainga piulita, intins lant, reglat roata si pe cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 1, 2012 Autor Share Postat Mai 1, 2012 ma bucur ca v-a placut urmatoarea iesire e pe 8 iunie, tot spre mare, la intrunirea Seawolves. De data asta plecam pe la 5 seara, pe A2 (ca sa ajungem in timp util sa trantim corturile)... mai multe detalii la momentul protivit. cateva poze de pe drum: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreinepo Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 frumos drum, frumoasa vreme si o gasca deosebita. multumim organizatorilor pentru initiativa si asteptam pozele si filmuletele cu nerabdare . \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 ma bucur ca v-a placut urmatoarea iesire e pe 8 iunie, tot spre mare, la intrunirea Seawolves. De data asta plecam pe la 5 seara, pe A2 (ca sa ajungem in timp util sa trantim corturile)... mai multe detalii la momentul protivit. cateva poze de pe drum: Multam pt poze. Suna bine sper sa pot merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibg Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 frumos drum, frumoasa vreme si o gasca deosebita. multumim organizatorilor pentru initiativa si asteptam pozele si filmuletele cu nerabdare . \m/ Am reusit sa descarc pe calculator ceea ce am filmat, urmeaza ca in zilele ce vin sa fac un montaj. Nu am cum sa pun tot ca sunt cateva ore si 18 GB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 2, 2012 Autor Share Postat Mai 2, 2012 monteaza si tu momentele/imaginile interesante + vaile alea din Dobrogea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate