zahei Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 inca doua accidente tovarasi. la intoarcere de la munte, o doamna simpatica de pe contrasens taie linia de demarcatie dintre sensuri. o motocicleta varza si un genunchi zdrobit cu speranta de a merge din nou normal dupa operatie la circuit, un sarac cu duhul imprumuta o motocicleta (nu spun de la cine - alt destept) si se da pe circuit fara protectii si... fara casca acum are capul patrat si spera sa il mai ia cineva de barbat dupa recuperare. atentie de 1 mai. nu mai e nevoie de alte weekenduri insangerate. fiti prudenti. frica te tine in viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 insanatosire 100% celor in cauza @zahei stai la panda? ps. noteaza-le pe toate si te iau statistician la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 spune si tu cine ce motoreta a imprumutat si de la cine. Just for the record ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wis Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 Cred ca trebuie sa fi inconstient sa mergi fara casca si protecti pe circuit.. dar cum de l-au lasat fara ele?? Cit despere cel cu genunchiul .. e nasol .. din proprie experienta .. nu l-am avut rupt dar ma dor genunchi si la 20 de zile dupa accident.. dar sa fie zob pacat ca auzim numai din astea insanatosire grabnica celor accidentati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 La circuit n-a fost chiar asa...baiatu ala nu se dadea pe circuit!Baga doar motoretele in boxa!A avut ghinion! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 La circuit n-a fost chiar asa...baiatu ala nu se dadea pe circuit!Baga doar motoretele in boxa!A avut ghinion! Asta e o scuza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 Asta e o scuza? Dobrescu,tu iti pui echipamentu' pe tine cind iti bagi motoreta in curte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Co_Blue Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 la intoarcere de la munte, o doamna simpatica de pe contrasens taie linia de demarcatie dintre sensuri. o motocicleta varza si un genunchi zdrobit cu speranta de a merge din nou normal dupa operatie Dupa ce mi-au vazut ochii simbata ... sincer nu mai vreau sa vad nimic legat de acest subiect pe nici un forum !! Crede-ma !! Am fost acolo !! Cred ca linistea spune mai multe !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 28, 2004 Autor Share Postat Aprilie 28, 2004 cred ca e bine sa stie toti ca nu esti in siguranta nici pe trotuar. pe mine unul vestile proaste ma tempereaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 cred ca e bine sa stie toti ca nu esti in siguranta nici pe trotuar. pe mine unul vestile proaste ma tempereaza. Poza de la accidentul de sambata din Busteni, in accident a fost implicat un Suzuki SV1000 si un Espero. Soferita a taiat calea motociclistului incalcand linia continua provocand accidentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feroce Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 cred ca e bine sa stie toti ca nu esti in siguranta nici pe trotuar. pe mine unul vestile proaste ma tempereaza. zahei are dreptate eu am vazut accidentul suferit de Ramiro Smeu - odihneasca-se in pace - si de la otopeni pana acasa am mers cu 50 km/h . Soferii inca nu s-au obisnuit cu noi si nici nu se vor obisnui prea curand, de aceea se intampla toate astea. PACAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 28, 2004 Autor Share Postat Aprilie 28, 2004 Dobrescu,tu iti pui echipamentu' pe tine cind iti bagi motoreta in curte? andi tu o ridici p-o roata cand o bagi in garaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 Poza de la accidentul de sambata din Busteni, in accident a fost implicat un Suzuki SV1000 si un Espero. Soferita a taiat calea motociclistului incalcand linia continua provocand accidentul. ah, cand am vazut poza mi s-a facut rau. din nou. accidentatul imi este bun prieten si nu va puteti imagina cum m-am simtit si cum ma simt si acum ... linia demarcatoare nu era continua in dreptul strazii pe care vroia imbecila sa o ia insa ... insa ... nu a semnalizat stanga nici o clipa !!! a tras pur si simplu de volan cum tragi (cuvant jignitor) la jug pe camp mai fratilor !!! la 5 metri in fata lui !!! dupa care ... nu a intrat pe straduta la stanga ci ... a franat !!! redau: " am vazut ca venea <ceva> (ceva, auzi ...) dar am zis ca am timp sa ma bag, dupa care l-am vazut aproape de mine si mi-am dat seama ca nu mai am timp sa ma ... bag si am franat". s-a oprit ca o vita de-a latul drumului, un pic mai in spate decat vedeti in poza ... restul e oribil ... "nu stiam exact strada pe care sa o iau si eram atenta la stradutele din stanga ... cand am vazut-o ... am tras de ..." ignoranta ? imbecilitate ? nepasare ? mai conteaza ? prietenul are mana rupta si ... capatul femurului spart; cu 2 operatii (prima a reusit !) si fo 3-4 luni recuperare intensa se va reface. slava Domnului ca nu a fost mai rau !... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
studentu' Postat Mai 1, 2004 Share Postat Mai 1, 2004 ptuuu!!!!!!!!!.. imbecila.... ca vita, ha? ..tu-ti ..nezeii ma.. Nu s-a gasit nimeni sa i-o traga? Fereasca sa vad asa ceva pe strada cand voi iesi si eu.. ca ii bag in spital sa stea si ei 3-4 luni.. la terapie intensiva... sa vedem atunci daca se mai baga ca vita... Jegoasa naibi... are impresia ca daca are espero .. vai cine e ea..... Din declaratii vad ca e senila rau... parca nu ar avea nici o vina.... tampita draqu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Mai 3, 2004 Share Postat Mai 3, 2004 ne, asta mai lipsea ... se adunase tot busteniul ca la balci, fi-ne-ar rasa de ras sa ne fie ... plus ca dobitoaca plangea isteric ... ce sa-i mai faci ... off-topic: d-lor administratori, am o intrebare, daca nu sunt foarte indiscret: de ce imi apare warn in dreptul avatarului ? stau sa ma gandesc (nu ma omor, oricum, stati linistiti...) daca am facut ceva rau si daca da, ce anume ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Mai 4, 2004 Share Postat Mai 4, 2004 ah, cand am vazut poza mi s-a facut rau. din nou. accidentatul imi este bun prieten si nu va puteti imagina cum m-am simtit si cum ma simt si acum ... linia demarcatoare nu era continua in dreptul strazii pe care vroia imbecila sa o ia insa ... insa ... nu a semnalizat stanga nici o clipa !!! a tras pur si simplu de volan cum tragi (cuvant jignitor) la jug pe camp mai fratilor !!! la 5 metri in fata lui !!! dupa care ... nu a intrat pe straduta la stanga ci ... a franat !!! redau: " am vazut ca venea <ceva> (ceva, auzi ...) dar am zis ca am timp sa ma bag, dupa care l-am vazut aproape de mine si mi-am dat seama ca nu mai am timp sa ma ... bag si am franat". s-a oprit ca o vita de-a latul drumului, un pic mai in spate decat vedeti in poza ... restul e oribil ... "nu stiam exact strada pe care sa o iau si eram atenta la stradutele din stanga ... cand am vazut-o ... am tras de ..." ignoranta ? imbecilitate ? nepasare ? mai conteaza ? prietenul are mana rupta si ... capatul femurului spart; cu 2 operatii (prima a reusit !) si fo 3-4 luni recuperare intensa se va reface. slava Domnului ca nu a fost mai rau !... Fa-ma si pe mine sa inteleg cum s-a intamplat de vira la stanga si masina e lovita pe dreapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petre Radu Postat Mai 4, 2004 Share Postat Mai 4, 2004 Nasol, nasol, nasol! Si ce daca soferita plangea.2-3 dupa ceafa ii mai dadeau un motiv in plus sa planga si atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate