MotĂśrizer Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 pana una alta caut sa sudez un cric central..... ym: dracushorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 nu ma pot abtine...fa rost de o... sudatoare... Imi pare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 1, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2006 nu ma pot abtine...fa rost de o... sudatoare... Imi pare rau. nu-i nimic, dar sudorita mai exact te pricepi? i-am dat la pedala de diminteaza pana i-am rupt cricul central, ce animal sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Daca graba nu-i prea mare, in cateva zile imi cumpar aparat de sudura. Acum inca mai muget daca sa iau unul din Brico sau unul hand-made by un nene. Te anunt cum il am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Salut Ia legatura cu Radu - 0724 230 550. Sudeaza orice, calitate foarte buna. Sta in zona Grivitei-1Mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 1, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2006 multumesc thomas, l-a mai recomandat cineva si o sa il sun multumesc si sorinavram, daca nu rezlv am sa te caut pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Daca graba nu-i prea mare, in cateva zile imi cumpar aparat de sudura. Acum inca mai muget daca sa iau unul din Brico sau unul hand-made by un nene. Te anunt cum il am. BRICO CEA MAI MARE TZEAPA POSIBILA!!!!!!!!! Mergi pe ala home made by hand de nenea! Trust me ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 BRICO CEA MAI MARE TZEAPA POSIBILA!!!!!!!!! Mergi pe ala home made by hand de nenea! Trust me ! Iata cum niste majuscule disperate si 7 semne de exclamare pot schimba cursul istoriei. Daca te pricepi, afla ca cele ale lu' nenea sunt cu bare de cupru, 6 trepte de amperaj (pt. electrozi intre 2 si 3.5 mm) si costa 4 milioane. E OK? Cu rusine trebuie sa recunosc ca astea trebuia sa le stiu eu, ca inginer avortat ce sunt, dar sunt prea multi ani de cand n-am mai practicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Iata cum niste majuscule disperate si 7 semne de exclamare pot schimba cursul istoriei. Daca te pricepi, afla ca cele ale lu' nenea sunt cu bare de cupru, 6 trepte de amperaj (pt. electrozi intre 2 si 3.5 mm) si costa 4 milioane. E OK? Cu rusine trebuie sa recunosc ca astea trebuia sa le stiu eu, ca inginer avortat ce sunt, dar sunt prea multi ani de cand n-am mai practicat. Daca o sa-ti pice in maini vre-o data unul de la brico terminat sa vezi ce sarma de traforaj are bagat in el . Ala de la nenea e testat si para testat si daca zici ca are bara si 6 trepte e de 15 ori mai bun decat Brico.in plus ceeace este un mare avantaj pe care la Brico nu-l ai ,poti sa faci probe pe toate treptele si sa vezi daca-ti place cum munceste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Mi-am luat aparatul, maine dimineata iau cabluri si clesti. Daca nu ai rezolvat inca, poti sa ma cauti sa sudezi cricul la mine, dar pana in ora 16.00, ca plec din Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 4, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2006 am rezolvat la radu, sudat in argon super misto, merci la toti am ramas masca ce misto e jucaria aia de sudat in argon, da si scumpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 am rezolvat la radu, sudat in argon super misto, merci la toti am ramas masca ce misto e jucaria aia de sudat in argon, da si scumpa Pai dac era ieftina aveam si eu doua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Pai dac era ieftina aveam si eu doua! Am si eu o intrebare: Levierele de la comenzi, respectiv de ambreiaj sau de frana se pot suda? Sunt facute dintr-un fel de aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 7, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2006 poti sa-l suni pe radu sa-l intrebi ai telefonul mai sus, bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Am si eu o intrebare: Levierele de la comenzi, respectiv de ambreiaj sau de frana se pot suda? Sunt facute dintr-un fel de aluminiu. Mie mi-a sudat Radu maneta de ambreiaj, si merge brici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate