DORUMASTER Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 REVELION 2007 - pentru MOTOCICLISTI - super oferta la Cabana Vidraru : - 5 zile si 4 nopti ( incepand cu CINA din 29.12.2006 si se termina cu pranz in data de 02.01.2007 ) - 3 mese pe zi din care 2 mese FESTIVE ( cina de REVELION si cina de Carnaval din data de 01.01.2007 )....la mesele FESTIVE bautura este asigurata ( intra in pret ). - pe 01.01.2007 - mare foc de tabara .... stropit cu multa tuica fiarta si tinuta in ulcioare de pamant. Toata mancarea va fi pregatita la Cabana ( din una buc. PORC si una buc. VITEL ) de un bucatar sarb. Toate camerile au grup sanitar cu dus propriu ( apa calda 24/24 ) si sobe cu lemne ..... care degaja foarte multa caldura....si o atmosfera deosebita. Mancarea este multa si buna ( va spun din experienta de anul trecut ) , atmosfera deosebita si cabanierul f. de treaba - avea cabana ocupata pentru Revelion dar a spus ca daca VREM el prefera sa organizeze ptr. MOTOCICLISTI.... asa ca astept INSCRIERI ca sa pot da un raspuns.... sper eu AFIRMATIV. ......... a era sa uit - pretul 550 ron/pers. Oferta este pentru si prietenii lor ................. daca ne strangem un grup vom vorbi si de transport .....sper sa iasa Doru - 0745157641 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Daca reushesc sa strang un grup din Timisoara... 6, 8, maxim 10 oameni... am avea loc? si cum am putea sa ajungem acolo cu trenuri/autobuze? Multzam, DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Suna interesant...pana pe ce data se pot comunica prezentele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Suna interesant...pana pe ce data se pot comunica prezentele? cam cate locuri sunt. respectiv cate camere..etc? niste poze..se poate rogu te? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 1, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2006 @ddcristi - sigur ca se poate .... de ajuns la fel - gasim o solutie sa ne intalnim undeva ( ex. - Pitesti sau Curtea de Arges ) si de acolo mergem impreuna. @Survolaj - ar trebui sa dam un raspuns pana la sfarsitul saptamanii. @foxbat - sunt in total 34 de locui.... in camere cu 2 paturi , 4 paturi si o camera cu 6 paturi .....primii veniti primii serviti .... dar se poate si mai putini. M a sunat si @Ivan si este si el interesat. ....daca sunteti hotarati .....va spun ca o sa iasa super bine. .....vezi excursie la Vidraru ( poze ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bilutza Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Salut, M-ar interesa si pe mine, de fapt am fi 2 cupluri, deci o camera de 4 ar fi ideal. Un raspuns sigur pot sa dau vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 OKeys, trebe sa ajung acasa sa fac monetaru si apoi iti dau un tzar Dorumaster. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 1, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2006 @bilutza - ok. @Survolaj - ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gacsenior Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 MA INTERESEAZA SI PE MINE , DOUA PERSOANE, DACA SE MAI POATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Eu mă bag!! Cu 2 persoane cred!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Super tareee... Ca'ntotdeauna...jos palaria Dorule.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2006 Pana acum : - Doru si Carmen - Adi si Ina - Placebo si Cristina ?? - Ivan - 2 pers. ? - Foxbat si Suzana - bilutza - 4 pers. ( camera de 4 locuri ) - gacsenior - 2 pers. - mishu_canishu - 2 pers. - Survolaj - 2 pers. ?? - ddcristi (Timisoara) - 6 - 10 pers. ? ..................................................................... ~ ~ ~ ~ - 26 - 30 pers. - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 creca se baga si tiranspider de la timisoara se ia trenul spre bucuresti prin pitesti.. din pitesti cu maxi taxi spre curtea de arges... de acolo mai vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B_50 GS Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 si cum am putea sa ajungem acolo cu trenuri/autobuze? Multzam, DDC Pt cei din Timisoara:ati intrebat cu ce se poate ajunge.Depinde unde coborati.Daca coborati in Pitesti luati Rata pana la ultima comuna (nu-s' se cheama) atentie! spre Vidraru.De-acolo pe jos cca 30km(traseu de enduro). A 2 a varianta ar fi sa coborati in Sibiu luati Rata pana -n orasul Victoria,de-acolo luati telecabina si urcati pana la Balea .De la Balea coborati cu schiurile cca 35 km. Daca nu aveti schiuri au de inchiriat la cabana. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 e mai sigur prin pitesti... pe balea e inchis de ieri si in plus trece tu fereastra zmeilor iarna pe zapada cu multe alea in spate si de la piscul negru sa mergi la talpa (pe asfalt) pana la cumpana eu nu cred ps acu doua ore am venit de la cabana capra .... e naspa zapada si frig.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 Salut.... Din pacate, la mine a picat faza.... Totzi cei cu care am vorbit mi-au dat invariabil acelashi raspuns: "N-am bani...". Deci pana la urma, din trupa de 6-10 oameni la care speram, n-a mai ramas nimeni... Distractzie faina pe acolo! Shi sa betzi shi pentru mine! DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 3, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2006 Vreau raspuns FERM ( 100 % - sigur ) pana Luni 06.11.2006 daca NU cade totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bilutza Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 Din pacate, si la mine a picat, deoarece o sa-mi petrec sarbatorile la birou globalizarea asta, ce sa-i faci Distractie placuta la toate lumea acolo, in cazul in care se mai merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 Vin si eu cu nevasta-mea. Puneti-ma si pe mine la socoteala, va rog. O camera de doua persoane. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Se mai aude ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gacsenior Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Vreau raspuns FERM ( 100 % - sigur ) pana Luni 06.11.2006 daca NU cade totul. Merg 100% eu si nevasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 Cu parere de rau va anunt ca OFERTA a cazut ( suntem prea putini pentru o cabana cu 34 de locuri ) Poate ne orientam la un bar sau club din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Dorule, fac si eu o investigatie prin trupa, zi-mi te rog cati ati fi mers sigur si cati tb sa fim minim, sa vedem poate o dregem. Trag oamenii de mine urla dupa "organizatoooooor!" si n-avem locatie, nu mai pune nimeni casa la bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 ar mai fi 10 persoane si de la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 @Axa cu Scame - noi suntem sigur 6 pers. + patru de pe forum ( @gacsenior si @sensei ) care au spus ca vin sigur + honda xx - 2 pers. = 12 pers. Vedeti si voi cati sunteti..... si hai sa dam avansul ( 250 ron/pers.) @Legionaru - spune repede cati sunteti si vino cu banii de avans ( Luni 13.11.06 sa strangem banii ) @ Honda xx - astept raspunsul tau pana Luni. Doru - 0745157641 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate