foxbat Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 @Axa cu Scame - noi suntem sigur 6 pers. + patru de pe forum ( @gacsenior si @sensei ) care au spus ca vin sigur + honda xx - 2 pers. = 12 pers. Vedeti si voi cati sunteti..... si hai sa dam avansul ( 250 ron/pers.) @Legionaru - spune repede cati sunteti si vino cu banii de avans ( Luni 13.11.06 sa strangem banii ) @ Honda xx - astept raspunsul tau pana Luni. Doru - 0745157641 deci, ?cum ramane? :)se face ori ba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Gata, Doru. In week-end te sun sa iti spun exact cati oameni si luni cel tarziu sa iti dau si avansul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 @foxbat - initial renuntasem.... dar daca suntem mai multi si dam banii de avans pana Luni seara - se face. @legionaru - ok. vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Cum facem sa ne intalnim pentru plata avansului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 10, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2006 @sensei - da un bip si te sun Doru - 0745157641 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_spd Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Nu vreau sa fiu carcotas dar unde este reducerea pentru motociclisti (avand in vedere ca ii ocupam toata cabana) Ca sa explic : http://predeal-cazare.ro/cazare-vidraru.html Oricum ma intereseaza si pe mine dar dau un tel la week-end ca sa stabilim ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 (editat) gandeste-te ca era deja rezervata, iar daca pana luni ne adunam suficienti, e a noastra, so... (corect Doru?) Oricum nu a zis nimeni ca e vorba de vreo reducere, ci de o favoare, ca ne-o da noua, motociclistilor. Editat Noiembrie 10, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 (editat) I'm in. Doar o persoana (sper sa nu fiu singurul burlac) . Editat Noiembrie 11, 2006 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 13, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2006 Cei ce vor sa faca Revelionul la Cabana Vidraru sa VINA MARTI (14.11.2006) LA ETRUSCO ora 19.00 - CU AVANSUL ( 275 ron/pers. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 ok, trece-ma deja cu 7 persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 (editat) LUME, LUME!!!! Oferta e inca valabila. Din pacate Doru Master a aflat ca trebuie sa fie in Bucuresti pe 31 decembrie, asa ca am preluat eu organizarea de la el. Termen limita de achitare a avansului: joi, in Etrusco (vineri trebuie sa fiu in alta parte). Pana acum suntem 13 persoane cu avansul achitat, dar inca vreo 10 sunt in stand-by (urmeaza sa imi confirme numarul de persoane zilele astea). Astept doritorii atat pe thread-ul asta, cat si pe PM (prefer pe PM). Doar cei ce vor achita avansul vor avea locuri rezervate. De asemenea, camerele de 2 persoane sunt ocupate. Editat Noiembrie 14, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gacsenior Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 LUME, LUME!!!! Oferta e inca valabila. Din pacate Doru Master a aflat ca trebuie sa fie in Bucuresti pe 31 decembrie, asa ca am preluat eu organizarea de la el. Termen limita de achitare a avansului: joi, in Etrusco (vineri trebuie sa fiu in alta parte). Pana acum suntem 13 persoane cu avansul achitat, dar inca vreo 10 sunt in stand-by (urmeaza sa imi confirme numarul de persoane zilele astea). Astept doritorii atat pe thread-ul asta, cat si pe PM (prefer pe PM). Doar cei ce vor achita avansul vor avea locuri rezervate. De asemenea, camerele de 2 persoane sunt ocupate. Detaliaza putin chestia cu "camerele de 2 persoan sunt ocupate"????? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 (editat) Adica deja cei care au achitat avansul au cerut expres camere de 2 persoane. Mai sunt camere de 4 persoane si una de 6 persoane. Primul venit, primul servit... Editat Noiembrie 14, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Oferta nu mai este valabila, intrucat s-au ocupat deja toate locurile. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gacsenior Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 Oferta nu mai este valabila, intrucat s-au ocupat deja toate locurile. Va multumesc. Imi pare rau ca nu pot sa imi petrec revelionul cau voi, dar va doresc din tot sufletul distractie placuta si sper sa ca anul viitor sa facem cit mai multe iesiri de sfirshit de sapatamina poate in acest fel vom reusi sa ne stringem mai multi si in afara reuniunilor din diferite orase. VA UREZ DISTRACTIE PLACUTA DE REVELION Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 vin si eu! cu sotia! Daca nu ninge vin calare! Cat costa? mai e loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 (editat) Datorita unor probleme personale, 3 persoane nu mai pot veni, deci mai sunt 4 locuri libere! Anyone? Reamintesc: avans 250 RON (se vor achita restul de 300 RON pe data de 30 decembrie, dupa ce ajungem la cabana). Acest avans il trimit eu mai departe catre cabanier. Cabana e deja rezervata TOATA de catre mine, cu amabilitatea lui DoruMaster care, cu regret, nu va fi alaturi de noi. Astept raspuns cat mai urgent. Distractia va fi asigurata, intrucat garantez ca vor fi minim 3 laptop-uri, o pereche de boxe buna si asteptam confirmarea sa vedem daca va fi si un videoproiector. ATENTIE! Cei care ati platit deja avansul, daca nu aveti Orange nu veti putea da telefoane de revelion de acolo, intrucat Cosmote, Zapp si Vodafone nu functioneaza (noi am vrut sa luam un Zapp dupa noi sa sincronizam la fix laptop-urile ptr ora 0. Deh, IT-isti nebuni...). Asa ca luati-va eventual o cartele Orange, daca vreti sa dati telefon in noaptea de revelion, si nu numai. Vom stabili inainte de plecare cu o saptamana cum vom merge si la ce ora vom pleca vineri, 29 decembrie, din Bucuresti. Editat Noiembrie 22, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Nu am semnal la telefon? Nu o sa sune deloc patru zile? As putea sa ma mut acolo pentru totdeauna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Cred ca ma intereseaza si pe mine, cu 2 persoane. Daca ma hotarasc, sun la numarul lui Doru ca sa confirm si sa platesc avans, nu ? Vine cineva la Arc diseara din trupa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Revin cu precizari: NU SUNT CAMERE DE 2 PERSOANE! Toata lumea a vrut camere de 2 persoane. Nici eu nu voi sta intr-una de 2 persoane. Voi sta intr-una de 4 sau de 6. Deci nu mai intrebati de camere de 2 persoane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 Nici eu nu voi sta in camera de 2 persoane. nu ma- intrebat nimeni nimic, dar ma bag si eu in seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 Nici eu nu voi sta in camera de 2 persoane. nu ma- intrebat nimeni nimic, dar ma bag si eu in seama. daca vrei, poate reusim sa iti dam doar tie una de 6 persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Mai sunt 2 locuri disponibile (nu, nu in camera de 2 persoane)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 daca vrei, poate reusim sa iti dam doar tie una de 6 persoane Si cum de sarbatori vinul ocupa mai mult loc in bagaj decit hainele ghici unde se va tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 in masini, la rece? Sau in bar? Gasim noi unde. Bine ca ne-ai spus sa nu il punem langa tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate