ax3008 Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Salut, sunt nou pe aici .Am achizitionat de curand o Honda f4i si am observat ca pe la 3000-5000 de turatii de aude un zornait (ca un ventilator care freaca de grilajul de protectie) Cand apas ambreiajul nu se mai aude. . Fostul proprietar a zis ca nu e problema, ca pot merge linistit cu ea. Ce ar putea fi ? Uleiul de ambreiaj din cat in cat se schimba ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Uleiul de/din motor scalda si ambreajul.. Probabil e rulmentul de presiune... n-are nimic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Cel mai bine dute cu ea la un mecanic,ca dintr-un simplu zumzait,cine stie unde se ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jinx Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 (editat) Esti sigur ca nu e o vibratie de la un plastic care nu e bine prins? La mine la fix 5000 de ture se auzea un zornait de plastic vibrand dar dupa ce i-am strans toate suruburile de la carene. A disparut. Editat Mai 10, 2012 de Jinx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Distributie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ax3008 Postat Mai 12, 2012 Autor Share Postat Mai 12, 2012 (editat) up-date . am gresit in primul post numatrul de turatii.rectificare: 2500-3000 . + se aude si pe neutral intre 2500-3000 rot/min . la mai putin de 2500 si la mai mult de 3000 nu se aude. + in viteza 1 ,in mers (~10km/h) fara sa accelerez, se observa mici oscilatii (gen "merge in suturi" , slab dar se simte) Editat Mai 12, 2012 de ax3008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Du-te mai bine la un mecanic sa-ti desfaca ambreiajul si sa-l verifice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Salut, sunt nou pe aici .Am achizitionat de curand o Honda f4i si am observat ca pe la 3000-5000 de turatii de aude un zornait (ca un ventilator care freaca de grilajul de protectie) Cand apas ambreiajul nu se mai aude. . Fostul proprietar a zis ca nu e problema, ca pot merge linistit cu ea. Ce ar putea fi ? Uleiul de ambreiaj din cat in cat se schimba ? Multumesc uleiul de ambreiaj este acelasi cu cel din motor si se schimba la 5000-6000 km (aprox 3.2 litri). zornaitul intre 3000-6000 rpm este cauzat de obicei de intinzatorul lantului de la distributie (intinzatorul are defect de fabricatie care se remediaza inlocuindu-l). daca zornaitul dispare cand apesi ambreiajul este altceva, probabil un rulment de la ambreiaj... du-o la un mecanic bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Esti sigur ca nu e o vibratie de la un plastic care nu e bine prins? La mine la fix 5000 de ture se auzea un zornait de plastic vibrand dar dupa ce i-am strans toate suruburile de la carene. A disparut. CBRul meu zornaie intre 5000-6000 rpm in orice treapta de viteza. am strans intinzatorul de la distributie si nu s-a mai auzit nimic...cam 2-300km:) apoi a reaparut. e o problema comuna la F'uri zornaitul distributiei, am gasit o multime de site-uri si in afara, aceeasi problema. insa la a mea nu variaza cu ambreiajul...personal recomand TNG, daca vrei sa o verifice cineva care se pricepe succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 vino joia la intalnirea cbr-istilor,noi stim mai bine problemele lor,iti vom spune sigur ce are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 intinzatorul de la lantul de distributie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ax3008 Postat Mai 13, 2012 Autor Share Postat Mai 13, 2012 mda , distributia zgomotoasa . problema comuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate