VRSCDX Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 de peste ocean adunate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 ce vrea sa insemne ca eu nu pricep.pare o camera in care sta de vreo 10 ani un manelist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 E de la americani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VRSCDX Postat Mai 10, 2012 Autor Share Postat Mai 10, 2012 ce vrea sa insemne ca eu nu pricep.pare o camera in care sta de vreo 10 ani un manelist misto....este un bar...din FL....n am pozat si terasele... E de la americani ? da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Ce mizerie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZeDevil Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Ce mizerie, da! Si ce-mi place! Zici ca-i La Pirati! Se aculta rock banuiesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Era un vers .. Vama Veche - Hotel Cismigiu. "Americanii-s de vinaaa ... f000t00i in gura sa-i f000t". Si FUCK usa !! Astia care "n-are" cultura si istorie .. incearca sa isi faca obiective turistice ... plm. E un mare cacao. Daca tu te duci la americani si te impiedici de un caine si iti rupi o mana ... apare o statuie ... si se "vinde" ... ca la cat de p[rosti is americanii .. pfff. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VRSCDX Postat Mai 10, 2012 Autor Share Postat Mai 10, 2012 (editat) Ce mizerie, da! Si ce-mi place! Zici ca-i La Pirati! Se aculta rock banuiesc? pe cinstite....eu am fost mai mult impresionat de CANADA decit de US......nu stiu poate este mai aproape de sufletul meu.... Editat Mai 10, 2012 de VRSCDX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 (editat) Off: S-au trezit curatii lu' tata sa zica despre bar ca-i o mizerie... Asa , fiti mai catolici decat papa! Sa stie lumea ca romanu-i cu prajina sus Onn:Pare genul de bar highway. Nu e cel mai aratos din categoria asta clar, dar are ceva atractiv totusi . Mi-ar placea sa beau o bere acolo Editat Mai 10, 2012 de Nocturnus85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 @vrscdx - daca ajungi in keys, e un bar / carciuma in Big Pine Key ( de fapt in No Name Key dar e cam acelasi drac ) de-i zice No Name Pub - toti peretii sunt "capitonati" cu bancnote de $1 de catre vizitatori - nu-i de bikers, da-i destul de pitoreasca... mi-au adus aminte bancnotele alea tiparite din crasma postata detine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VRSCDX Postat Mai 10, 2012 Autor Share Postat Mai 10, 2012 @vrscdx - daca ajungi in keys, e un bar / carciuma in Big Pine Key ( de fapt in No Name Key dar e cam acelasi drac ) de-i zice No Name Pub - toti peretii sunt "capitonati" cu bancnote de $1 de catre vizitatori - nu-i de bikers, da-i destul de pitoreasca... mi-au adus aminte bancnotele alea tiparite din crasma postata detine... merci mult de info ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 crashma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
umbbra Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 As bea si eu o bere acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VRSCDX Postat Mai 13, 2012 Autor Share Postat Mai 13, 2012 As bea si eu o bere acolo. am intilnit si mai rele...chiar si in romanica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate