throttle Postat August 12, 2012 Share Postat August 12, 2012 (editat) Sa speram ca vom avea o toamna lunga.. beeeton filmuletul! chiar acum ma uitam la neste camere de actiune, cum le zic astia cu siguranta imi iau revansa!! ceva imi spune ca o sa avem o toamna luuunga si calduroasa! numai buna ptr coclauzauri. domnule, cu mare drag astept "provocarea", si lansez un pariu: cel ce nu se imprieteneste cu pamantul, o sa se imprieteneasca cu beri moca, ce zici? BigFoot, hai cu filmuleteleeeeee!! nu mai pot dormi!! Editat August 12, 2012 de zidaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat August 12, 2012 Share Postat August 12, 2012 Bag de seam ca suferi de sete asa sa fie, cum spuneti dumneavoastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 12, 2012 Share Postat August 12, 2012 (editat) beeeton filmuletul! chiar acum ma uitam la neste camere de actiune, cum le zic astia cu siguranta imi iau revansa!! ceva imi spune ca o sa avem o toamna luuunga si calduroasa! numai buna ptr coclauzauri. domnule, cu mare drag astept "provocarea", si lansez un pariu: cel ce nu se imprieteneste cu pamantul, o sa se imprieteneasca cu beri moca, ce zici? BigFoot, hai cu filmuleteleeeeee!! nu mai pot dormi!! Scz de intarziere, am ajuns azi pe la 18 in Bucuresti. Omu sunt 7,6gb de film nu am cum sa le trimit pe mail, ne vedem in B la o vorba si le pun pe un stick, ori incerc sa le pun pe transfer ( mai imi cade netul uneori ). Nu m-am imprietenit cu pamantul . Yo nu vreau bere, un lapte cu cioco merge la fix Editat August 12, 2012 de Bigfoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat August 12, 2012 Share Postat August 12, 2012 ne vedem in B la o vorba si le pun pe un stick, ok, ne auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat August 12, 2012 Share Postat August 12, 2012 iar ati ratat baiului singurica la tura asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 (editat) singurica la tura asta? Ei, nu chiar singurica ca muream de frica, ceilalti participanti erau undeva pe drumul care se vede jos in dreapta... Editat August 13, 2012 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 (editat) @ intiatorul topicului cu BMW-uri Foarte fain traseul vostru ! Am si cateva intrebari, va rog Motocicletele cum au facut fata? Nici un fel de probleme ? Benzina v-a ajuns sau ati avut rezerve? S-ar fi simtit diferenta intre a fi avut abs si a nu fi avut? Multumesc si bravo pentru aventura ! Editat August 13, 2012 de Guzuman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Ei, nu chiar singurica ca muream de frica, ceilalti participanti erau undeva pe drumul care se vede jos in dreapta... Asa asa, foarte bine. Sa nu pleci singur la coclauri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat August 13, 2012 Autor Share Postat August 13, 2012 De 3 ori bravo, sunteti tari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 saptamana asta nu misca nimeni in front??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 io o sa misc neste pahare de beri de colo colo pe plaja. ne vedem in septembrie cu chef maxim de mocirleala. poteci virgine daca plecati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 (editat) In lipsa de inspiratie astazi am incercat sa mergem pe apa...n-am reusit, pozele pot dovedi asta! Hahaiala a fost pe masura adancimii apei.... acum merita spalat echipamentul ca s-a inmuiat bine Editat August 18, 2012 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 Nu sunteti normali! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 In lipsa de inspiratie astazi am incercat sa mergem pe apa...n-am reusit, pozele pot dovedi asta! Hahaiala a fost pe masura adancimii apei.... acum merita spalat echipamentul ca s-a inmuiat bine bun asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 Eh, nu va speriati au existat si momente de normalitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 Unde au fost facute pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=91R9n4egfAQ&feature=youtu.be Editat August 21, 2012 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Genial! Mi-a placut f mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 (editat) Daca mai sus nu a mers poate vrea acum... http://www.youtube.com/watch?v=91R9n4egfAQ&feature=BFa&list=UU9UxvTiCWy53iMVVu1AknXg Editat August 23, 2012 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 (editat) Mergem si noi pe Creasta Baiului in weekend ? O sa fie frumos soare, sanse slabe de ploaie . Editat August 24, 2012 de Bigfoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Hahaiala in 4 de doua zile...Lacul fara fund, poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Frumos frumos! Data viitoare anuntati si voi din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 (editat) Nenea Bigfoot....sa stii ca e frumos pe Creasta Baiului...)! N-am facut-o io toata....ca m-am saturat de atatea cazaturi......am coborat in Busteni.....insa data viitoare...cu ceva companie poate o fac cap-coada!! M-am luat dupa niste biciclisti care m-au sfatuit sa nu cobor in Azuga! Editat August 26, 2012 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 de ce nu-i pui niste crampoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 (editat) de ce nu-i pui niste crampoane? Pentru ca nu o sa-l mai vedem de praf..... Acum lasand gluma la o parte, chiar ai facut bine ca ai dat curs sfatului, nu te mai da singur pe coclauri atat de departe de casa Editat August 27, 2012 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate