B.B. Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 vand urmatoarele obiecte ieftin: Piese Mobra: -roti cu cauciuc cu tot -arcuri de la cutia de viteze -capace motor -saibe si alte maruntisuri specifice -ambreiaj complet -etc -motor complet -cablu kilometraj Alte alea: -telefon Dect Philips nou -statie amplificare 2x20W -acvariu 200L complet (lumina, pompa, filtru intern cu pompa) - deocamdata atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulsi Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 vand urmatoarele obiecte ieftin: Piese Mobra: -roti cu cauciuc cu tot -arcuri de la cutia de viteze -capace motor -saibe si alte maruntisuri specifice -ambreiaj complet -etc -motor complet -cablu kilometraj Alte alea: -telefon Dect Philips nou -statie amplificare 2x20W -acvariu 200L complet (lumina, pompa, filtru intern cu pompa) - deocamdata atat. Si cu cat dai ambreiaju? Si ce contine el? Doar placile sau si axul de ambreiaj? Si arcuri si tot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 alte alea: statia cat e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tatabobu Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 .... Piese Mobra: -roti cu cauciuc cu tot -arcuri de la cutia de viteze -capace motor -saibe si alte maruntisuri specifice -ambreiaj complet -etc -motor complet -cablu kilometraj ... Parca spuneai ca le dai la pachet cu Mobra? Cum ramane pana la urma? Sau cat vrei in plus pentru toate astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2006 Parca spuneai ca le dai la pachet cu Mobra? Cum ramane pana la urma? Sau cat vrei in plus pentru toate astea? pai daca nu vii odata sa o iei! Am nevoie de bani. Stai linistit ca nu le-am vandut inca. Sondez piata. pai daca nu vii odata sa o iei! Am nevoie de bani. Stai linistit ca nu le-am vandut inca. Sondez piata. Statia costa 300 de mii. pai daca nu vii odata sa o iei! Am nevoie de bani. Stai linistit ca nu le-am vandut inca. Sondez piata. Statia costa 300 de mii. Ambreiajul este fara oala. Discuri de fier, ferodou si arcuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Ce fel de statie e? E cu integrat si daca da ce integrat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 daca e statie romaneasca pune o poza ca parca ma tenteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 3, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2006 (editat) e statie romaneasca, era cu tranzistori, nu mai e, am pus in ea integrat Toshiba, TA8210 parca. Am pus kit din ala de la Adelaida. Are sursa buna, da cam 2X18V, max 9A pe fiecare. Are 2 infasurari trafu. Editat Noiembrie 3, 2006 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata 37 Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 salut pe mine ma intereseaza acvariul,daca il mai ai da-mi un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 vand urmatoarele obiecte ieftin: Piese Mobra: -roti cu cauciuc cu tot -arcuri de la cutia de viteze -capace motor -saibe si alte maruntisuri specifice -ambreiaj complet -etc -motor complet -cablu kilometraj Alte alea: -telefon Dect Philips nou -statie amplificare 2x20W -acvariu 200L complet (lumina, pompa, filtru intern cu pompa) - deocamdata atat. salut un carburator de mobra 50 super ai??? --- Mesaj completat în 18 Dec 2007 23:30 ------------- vand urmatoarele obiecte ieftin: Piese Mobra: -roti cu cauciuc cu tot -arcuri de la cutia de viteze -capace motor -saibe si alte maruntisuri specifice -ambreiaj complet -etc -motor complet -cablu kilometraj Alte alea: -telefon Dect Philips nou -statie amplificare 2x20W -acvariu 200L complet (lumina, pompa, filtru intern cu pompa) - deocamdata atat. un carburator ai?? filtru de aer??? colier carburator?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate