adi_radu Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Salutare , am si eu o intrebare : Ce interfete de diagnoza pt mobre stiti ? ma intereseaza ceva multimarca la un pret accesibil . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 (editat) Nu este nimic multimarca "la pret accesibil" Acum" accesibil "este un termen relativ,pentru fiecare dintre noi... TEXA este unul dintre ele. Editat Mai 25, 2012 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Din experienta zic ca lucru amestecat miroase a ....... Incearca sa cumperi testere dedicate pe fiecare marca in parte. Daca o sa iei ceva multimarca o sa citesti decat niste cifre si o sa inebunesti cautand ce poate sa insemne acel cod de eroare. Respect!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 nu exista asa ceva , nu este ca la masini , nu sa inventat inca elm universal moto ) sau txa copie chinezeasca ,ceva universal si relativ bun moto incepe de la 600euro in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 nu exista asa ceva , nu este ca la masini , nu sa inventat inca elm universal moto ) sau txa copie chinezeasca ,ceva universal si relativ bun moto incepe de la 600euro in sus. Exista asa ceva. Eu am Texa navigator wireles si face multimarca. Este unul dintre cele mai destepte testere multimarca,dar asta costa,si costa mult rau... Eu niciodata nu o sa scot bani pe el si accesoriile aferente,mai ales ca nu sunt service,dar l-am vrut,si l-am cumparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Mai 25, 2012 Autor Share Postat Mai 25, 2012 cat ai dat pe Texa ? si de unde l-ai luat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Ciar nu cred ca renteza, crede-ma! Testerul este pe undeva pe la 3000E geanta de cabluri moto 500 E Licenta cheie 600/800 E pe an. Cam astea sunt preturile.. L-am luat de la Meteor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 eu nu cred ca-i dracu' asa de negru. CAN-ul si FrexRay-ul nu sint niste treburi chiar high-tech de sa coste atita sculele de diagnostic. in comparatie cu alte protocoale sint joaca de copii. sculele de dezvoltare/depanare de la de-alde Vector sint mai complexe si oricum platesti mai mult softul. de unde banuiesc ca e posibil ca niste baieti cu ochii oblici sa fi incercat sa faca niste "variante". codurile nu cred ca sint chiar o problema asa de grava. cam totul se gaseste. nu se poate sa nu gasesti niste baieti de treaba care lucreaza prin service-uri sau niste oameni care lucreaza la firme pe automotive, acolo intri in contact zilnic cu astea. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=can+diagnostic+tool&_sacat=0&_odkw=flexray+diagnostic+tool&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 mai cauta sau intreaba si pe forumuri din afara, nu esti singurul care si-a pus problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Protocolul de comunicare CAN este pe la bmw dar mai sunt o gramada de protocoale de comunicare si chiar este negru dracu de le poate face pe toate. Masini.motociclete,scutere.atv,barci,schijet,utilaje agricole etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 am lucrat pe automotive o vreme si la masini nu am intinlnit altceva in afara de CAN si FlexRay. Audio, VW, Renault etc. sint convins ca exista altele dar cred ca sint raritati. ce variaza de la producator la producator e codificarea, care e o chestie de soft. nu inteleg ce vrei sa spui cu poza atasata, nu-mi spune nimic. crede-ma, daca vrei cu adevarat sa afli codurile alea nu e chiar complicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 (editat) am lucrat pe automotive o vreme si la masini nu am intinlnit altceva in afara de CAN si FlexRay. Audio, VW, Renault etc. sint convins ca exista altele dar cred ca sint raritati. ce variaza de la producator la producator e codificarea, care e o chestie de soft. nu inteleg ce vrei sa spui cu poza atasata, nu-mi spune nimic. crede-ma, daca vrei cu adevarat sa afli codurile alea nu e chiar complicat. Pai daca nu este asa complicat te rog sa-mi faci si mie ,sau sa pot cumpara de unde stii tu, un tester multimarca moto, care sa faca toate motocicletele, scutere,atv si skijet de la toti producatori,existente pe piata acum ,si nu doar ca citeasaca codurile de eroare,sa regeleze CO trim ,sa calibreze TPS,sa faca update la soft,date live... Eu sunt dispus sa-l cumpar! Acele coduri sunt protocoale de comunicare pe care interfata trebuie sa stie sa le citeasaca daca vrei sa ai date.. Editat Mai 25, 2012 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 niciodata nu m-a interesat subiectul, nu am service, nu am motor cu retea CAN/FlexRay. in schimb am lucrat pe domeniu si iti spun ca detaliile se pot afla daca vrei si daca te pricepi. daca tu nu te pricepi, nu inseamna ca nu se poate. daca m-ai fi intrebat acum doi ani iti puteam furniza destule detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 niciodata nu m-a interesat subiectul, nu am service, nu am motor cu retea CAN/FlexRay. in schimb am lucrat pe domeniu si iti spun ca detaliile se pot afla daca vrei si daca te pricepi. daca tu nu te pricepi, nu inseamna ca nu se poate. daca m-ai fi intrebat acum doi ani iti puteam furniza destule detalii. Din pacate nu ma pricep la electronica,asa ca pentru mine a fost cel mai bine asa. Sa folosesc ceva care este cel mai bine cotat pe piata la momentul respectiv. Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 nimeni n-a zis ca sculele folosite de tine sint proaste. in schimb, tu n-ai fost in stare sa intelegi ca e posibil sa existe alternative. le cauti si le gasesti, bine. nu, tot bine. e ca si cum ai spune ca daca nu folosesti numai Gedore sau Beta se f.ut tubularele la prima folosire. ghici ce? nu se f.ut. asa si cu sculele de diagnostic. look and you shall find, gen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 nimeni n-a zis ca sculele folosite de tine sint proaste. in schimb, tu n-ai fost in stare sa intelegi ca e posibil sa existe alternative. le cauti si le gasesti, bine. nu, tot bine. e ca si cum ai spune ca daca nu folosesti numai Gedore sau Beta se f.ut tubularele la prima folosire. ghici ce? nu se f.ut. asa si cu sculele de diagnostic. look and you shall find, gen. Crede-ma cand am dat atatia bani pe ceva am cautat inainte alternative, timp de un an,am sapat pe net.. Din pacate la timpul respectiv nu am gasit ceva mai performant si recunoscut decat acel tester. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor tudorr Postat Decembrie 28, 2022 Share Postat Decembrie 28, 2022 On 5/25/2012 at 6:12 PM, TNG said: Ciar nu cred ca renteza, crede-ma! Testerul este pe undeva pe la 3000E geanta de cabluri moto 500 E Licenta cheie 600/800 E pe an. Cam astea sunt preturile.. L-am luat de la Meteor. Salut.suna ma te rog sa vb ceva.0741642681 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 29, 2022 Share Postat Decembrie 29, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate