Magic4Ce Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Fiindcă, din pricina Âşi pentru că am fost plecat zilele astea prin țară m-a trăznit o idee: Hai să facem topicul ăsta util celor care mai drumețesc prin lume Âşi vor să cunoască pe unu' altu'. Eu am ajuns în Slatina Âşi aÂş fi băut o bere cu vre-un posesor de comuniste doar că nu Âştiam nici unul aÂşa că am băut singur. Idem în DrăgăneÂşti Olt Âşi alte mirifice aÂşezăminte omeneÂşti ce mi s-au aÂşternut în cale. Data viitoare când o mai tai prin țară o să anunț aici cu o zi, două înainte Âşi dacă are careva chef să pălăvrăgească despre fiare Âşi alte metehne - semnează aici pe condica de prezență... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Ce faci pe acolo, te-ai dus sa vezi baza NATO? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Mai 28, 2012 Autor Share Postat Mai 28, 2012 Am prezentat o campanie electorală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 (editat) Ehe... prin zonele astea 2 activez eu... in weekend si vacante cand ma duc la tara. Idem în DrăgăneÂşti Olt Âşi alte mirifice... Draganestiul? Mirific?! Numai drumulul ala presarat de cratere de iti rupa mobra in doua cand treci pe acolo. Dincolo de Daneasa este europeana, super sosea, dar pana acolo... Editat Mai 28, 2012 de mateiuli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan17 Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 (editat) Fiindcă, din pricina Âşi pentru că am fost plecat zilele astea prin țară m-a trăznit o idee: Hai să facem topicul ăsta util celor care mai drumețesc prin lume Âşi vor să cunoască pe unu' altu'. Eu am ajuns în Slatina Âşi aÂş fi băut o bere cu vre-un posesor de comuniste doar că nu Âştiam nici unul aÂşa că am băut singur. Idem în DrăgăneÂşti Olt Âşi alte mirifice aÂşezăminte omeneÂşti ce mi s-au aÂşternut în cale. Data viitoare când o mai tai prin țară o să anunț aici cu o zi, două înainte Âşi dacă are careva chef să pălăvrăgească despre fiare Âşi alte metehne - semnează aici pe condica de prezență... Slatina, Draganesti, un pic mai la sud de mine. Daca ai drum prin Pitesti da un semn. Editat Mai 28, 2012 de Razvan17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 ÂŞi-am trecut prin satul vostru... al nostru... al lor.... http://racitcuaer.wordpress.com/2012/05/29/capitalism-de-mai-2/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate