chv Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 fAc, man! acum mi-am amintit ca promisesem ca sun inapoi. memoria...varsta..., stiu! dont say something about that! ma oftic tare, ca de data asta, chiar aveam si eu timp de-o fuga. si mai sunt si bruneta! ce-i drept, cu tzatzele un pic cam mari pentru palma ta. Distractie maxima! Pozele sunt de exceptie, ca de fiecare data (am sa te rog sa imi permiti sa fur cateva). Abia asteptez sa te intorci, sa vorbim. Felicitari!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 dementule, imi pare rau ca nu ne vedem de pe 28 incolo...da' poate om reusi sa ne strangem la o tura anu' asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 6, 2012 Autor Share Postat Iunie 6, 2012 wiiiiiiiii http://www.youtube.com/watch?v=9qFVzlCTUEA&feature=youtu.be si de noapte de prin bulgaria.... am mai bagat la incarcat http://www.youtube.com/watch?v=wsJtBpqKG34&sns=em Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Omule esti nebun in sensul bun ! Mi-ai pus o noua locatie pe must see places. Anul asta clar ! Poti sa bagi o harta digitala cu drumul ? + locurile unde ai stat/papat daca e posibil . norock ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 malko tarnovo - burgas, zici ca esti in columbia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 8, 2012 Autor Share Postat Iunie 8, 2012 (editat) Omule esti nebun in sensul bun ! Mi-ai pus o noua locatie pe must see places. Anul asta clar ! Poti sa bagi o harta digitala cu drumul ? + locurile unde ai stat/papat daca e posibil . norock ! pai ne auzim la o bere ca harta digitala nu exista iar povesti scrise mai greu cand vrei sa pleci da un pm sa.ti fac instructiunile bafta http://www.youtube.com/watch?v=oXch0wcnFjA Editat Iunie 8, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Oaie sinucigasa nu ar fi fost o problema, bine ca nu s-a transformat in oaie ucigasa! Sa-ti fie de bine calatoria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Pt ture din-astea a fost creat Gs-ul .., tot respectul meu, Ianachime. Sunt destui corporatisti cu motorete ca a ta, care se duc doar o tura pana la Arc sau pe centura la Amkart, si mai au si gentile laterale montate, penibil, zau. Tu ai facut doar la tura asta, cat fac ei intr-un sezon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate