ray2007 Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Cateva cadre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Cateva cadre... like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brian Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Cateva cadre... frumoasa filmarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grip2die Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 O poza de sambata... Ultima din album. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pravale baba Postat Iulie 3, 2012 Autor Share Postat Iulie 3, 2012 Servus! De la Cosmin am primit pozele de mai jos, foarte frumoase si personale. 1. Pozele needitate pentru download: http://fp.io/22fbm54m/ 2. Aceleasi poze uploadate pe facebook: http://on.fb.me/OatNkc Andrei, Da-mi un mesaj privat ca sa iti dau pozele facute de Cosmin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Timide rau fetele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Excon80 Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Superbe si pozele si oamenii.. Din pacate nu am reusit sa ajung cu motorul. Dar m-am bucurat nespus cand am trecut sambata pe la 11 - 12 pe dealul negru si am vazut motoarele parcate acolo. V-am urat pofta buna si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Servus! De la Cosmin am primit pozele de mai jos, foarte frumoase si personale. 1. Pozele needitate pentru download: http://fp.io/22fbm54m/ 2. Aceleasi poze uploadate pe facebook: http://on.fb.me/OatNkc Andrei, Da-mi un mesaj privat ca sa iti dau pozele facute de Cosmin. pai si alea multe din targu jiu de la coloana vietii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 nu veniti si voi maine la arc.. mai schimbam 2 vorbe, povestiti cum a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 nu veniti si voi maine la arc.. mai schimbam 2 vorbe, povestiti cum a fost? eu una, slabe sanse sa ajung maine. ies cu colegii de munca, ca pleaca unul dintre ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grip2die Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Am adaugat o poza gen cul pe grupul de FB, la sfarsitul albumului "Membrii Clubului". inca una... inca una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanS Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Foarte frumos nu am ce zice decat ca imi pare foarte rau ca nu am fost si eu. Ma pregatesc pentru urmatoarea plimbare . Sapt. viitoare probabil voi avea si eu motorul gata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Foarte frumos nu am ce zice decat ca imi pare foarte rau ca nu am fost si eu. Ma pregatesc pentru urmatoarea plimbare . Sapt. viitoare probabil voi avea si eu motorul gata . Razvannnnnnnn, bine ai venit pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grip2die Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Foarte frumos nu am ce zice decat ca imi pare foarte rau ca nu am fost si eu. Ma pregatesc pentru urmatoarea plimbare . Sapt. viitoare probabil voi avea si eu motorul gata . Bine ai venit, Razvan ! inca una... inca una... Am primit de la Andrei D filmarile si am incropit ceva... L-am pus pe grupul de FB, se numeste "Orsova 01". @ andreea A fost 100% vina soferului de TIR: ~ era stationat la mai putin de 25 m de coltul intersectiei ~ in plus, a inceput sa dea cu spatele, fara sa fie o persoana care-l ghideaza (asa scrie in lege) ~ ai 10 martori si 1 filmare (pt calitate mai buna vbste cu andrei d) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 pozele sunt superbe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grip2die Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 pozele sunt superbe... Acum... s-a facut si trilogia pe youtube Il asteptam pe Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodoo69 Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 buna sa va fie inima dragii mosului cand se mai iese cu incepatorii ca ma bag si eu cu cb500s ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate