vladf Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Cat de bine poate sa arate... Nu-i faci si o sedinta foto asa cum i-ar sta bine? Ar sta bine pe desktopul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLAGA_OCTAVIAN_84 Postat Octombrie 30, 2012 Autor Share Postat Octombrie 30, 2012 Cat de bine poate sa arate... Nu-i faci si o sedinta foto asa cum i-ar sta bine? Ar sta bine pe desktopul meu Salut. La primavara dupa ce o mai aranjez putin ii fac niste poze calumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Hai cu pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raisa creata Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Salut. Am atasat cateva poze cu ultima lucrare, o Honda shadow 600cc modificata radical. Motocicleta a fost demontata total si revopsita, am taiat un pic din cadru, facut aripi, capace , grila radiator, ghidon, suport numar, far, esapament,jenti vopsite si spite cromate, simplificat instalatie electrica, roata de shadow 750(130 mm latime)un pic modificata pe fata,comenzi ghidon de la un dr 600 ca sunt mai finute si o groaza de alte nimicuri bucsi distantiere, spalat curatat plus mutat toate componentele electrice sub sa etc. Mai am cateva lucruri de facut la ea si o sa mai pun niste poze mai reusite. O zi buna. _DSC0194.JPG _DSC0210.JPG _DSC0211.JPG _DSC0212.JPG _DSC0214.JPG _DSC0224.JPG _DSC0155.JPG _DSC0242.JPG buna ! daca este de vanzare da-mi un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Foarte frumos! Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate