Sari la conținut

Problea baterie


Postări Recomandate

Salutare!

Am si eu o problema .Acum trei luni am achizitionat o baterie noua 12n14 pentru motocicleta , am urmat toate procedurile care trebuiau facute pentru activarea bateriei si a fost totul bine.De atunci doar am mai pornit motocicleta cam la o luna fara sa merg cu ea iar weekendul acesta cand sa plec cu ea surpriza bateria moarta.Care ar putea fi problema descarcarii ?Sa fie bateria chiar asa de slaba s-au sa am vre-un scurt pe undeva ?

Va salut cu stima!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai daca doar ai pornit-o un pic, a consumat destul la pornire si nu o fi avut timp sa se incarce. Cel mai bine pui mana pe un multimetru si masori voltajul si vezi sa fie ca in manual. O incarci pana la valoarea aia si dupa o lasi si vezi cum se comporta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La garantie nu ti-au masurat aia cu aparatu' si cu bateria pe mobra? Tin minte ca la masina asa facusera... Caz in care, ar trebui sa fie totul ok, daca ti-au dat garantia. Si problema sa fie cea mentionata de mine mai sus. Sau...vreun scurt. Dar vezi asta doar daca ai etalon si asta inseamna sa masori bateria odata si vezi pana unde scade voltajul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate cand am luat bateria nu am fost cu motocicleta si nenea de la magazin a trecut el o valoare ca sa poata sa-mi dea garantia .Ma gandesc sa nu fie vre-un scurt pe undeva cum zici tu banzay ca bateria a stat pe motocicleta 3 luni cu bornele puse si in timpul asta sa se fi descarcat .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai in cazul asta, raspunsul cred ca e simplu. Ai facut si tu o tura ceva mai serioasa, dupa ce ti-a facut probleme? Eu as zice ca sunt sanse f mari sa nu iti mai faca figuri. (bineinteles, excluzand de aici ca bateria sa aiba ceva)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Man m-am plimbat vineri sambata si duminica dupa ce mi-a facut asa :(.Si m-am plimbat ca i-am dat curent de la masina .Culmea ca mi s-a oprit motoru odata si zic am pus-o ca eram cam departe de casa dar i-am dat la buton si a pornit insa dupa vre-o 3 ore cand sa o pornesc nimic moarta .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atunci trebuie facute investigatii suplimentare. Pune mana pe un multimetru daca ai (sau roaga un prieten care stie ce trebuie masurat - eu unul masuram cu motorul oprit, motorul, pornit si motorul turat), daca nu, mergi la un service, ca e posibil in cazul asta sa nu iti incarce.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atata vorbarie fara nici sa se fi masurat voltajul.Tu crezi ca bateria se incarca daca o pornesti o data pe luna un pic?Daca ai tinut-o si la caldura e si normal sa se descarce.Cauta un voltmetru,masoara bateria si daca are peste 12.5V trebuie sa porneasca.Daca nu are,cauta un redresor si incarcat-o.Dupa ce o pui la loc porneste motocicleta si vezi cu cat ti-o incarca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

exista si panarame. utilizabile, adevarat, dar o Yuasa vine de de alta planeta.

am Yuasa de 10Ah de 4 ani. cita "bataie de batjocura" a vazut la viata ei, saraca... avind alarma am descarcat-o de MULTE ori complet, ceea ce, se stie, e moartea bateriilor. in ziua de azi inca mai merge, daca nu dau la automat juma' de minut n-are probleme.

vazind ca e pe duca, am cumparat o ieftineala "JMT". la prima descarcare (din cauza aceleiasi alarme) n-a mai vrut sa tina sarcina, oricit am incercat s-o reincarc. moarta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa cum au spus si altii masoara bateria, vezi daca incarca.Am patit si eu la fel anu trecut m-am zgarcit la 30ron si am luat una noua fara garantie si m-a tinut 1 saptamana.Unele baterii se mai pot resuscita dar zic eu cel mai bine este sa achizitionezi una noua sa nu ai stress pe viitor si totodata cu garantie unde ti se face si testul incarcarii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...