DanKTM Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Salut! am si eu o problema cu 2 filete la un cross. Unu era defect cand am cumparat motocicleta si unu am reusit sa-l stric eu cand am schimbat uleiul. Care ar fi cea mai ieftina si durabila solutie ? Am citit pe net si am inteles ca exista niste arcuri numite "helicoil" care se introduc in gaura majorata a fostului filet, insa nu gasesc vre-un service in Bucuresti care sa faca asa ceva. Am atasat 2 poze cu suruburile a caror filete s-au dus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Du-te la Cesar. E mester in trebi de astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Salut! am si eu o problema cu 2 filete la un cross. Unu era defect cand am cumparat motocicleta si unu am reusit sa-l stric eu cand am schimbat uleiul. Care ar fi cea mai ieftina si durabila solutie ? Am citit pe net si am inteles ca exista niste arcuri numite "helicoil" care se introduc in gaura majorata a fostului filet, insa nu gasesc vre-un service in Bucuresti care sa faca asa ceva. Am atasat 2 poze cu suruburile a caror filete s-au dus. du-te la o firma care fileteaza, trebuie sa bage un tarod pe filet, e treaba de max 15 min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanKTM Postat Iunie 22, 2012 Autor Share Postat Iunie 22, 2012 Imi puteti da si ceva date de contact ? chiar nu stiu cine este sau unde lucreaza "Cesar" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Am citit pe net si am inteles ca exista niste arcuri numite "helicoil" care se introduc in gaura majorata a fostului filet, insa nu gasesc vre-un service in Bucuresti care sa faca asa ceva. Eu mi-am rezolvat un filet asa saptamana trecuta, insa a fost cam scump (100 ron). Rezultatul insa e foarte bun. Service-ul e in spatele United Motors de pe soseaua Pipera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Eu mi-am rezolvat un filet asa saptamana trecuta, insa a fost cam scump (100 ron). Rezultatul insa e foarte bun. Service-ul e in spatele United Motors de pe soseaua Pipera. Iti da baia de ulei jos ? si eu am problema asta la vitezana si pt moment am pus banda teflonata pe buson si infiletat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Imi puteti da si ceva date de contact ? chiar nu stiu cine este sau unde lucreaza "Cesar" Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6gnjMwxJ35s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanKTM Postat Iunie 22, 2012 Autor Share Postat Iunie 22, 2012 la mine nu s-a rupt o bucata din bloc, pur si simplu s-a dus filetul interior si nu se mai poate strange surubul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Uite aci service-ul lui Cesar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Iti da baia de ulei jos ? si eu am problema asta la vitezana si pt moment am pus banda teflonata pe buson si infiletat. Nu stiu, la mine era un surub de care se prinde crash bar-ul, nu trebuia demontat nimic. Cred ca la service-ul indicat de mine te duci cu baia demontata... Era plin de motoare si chiulase pe acolo (de masini). Nu e un service moto sau auto, e un atelier unde se repara piese de motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate