Buggy Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 salut e de curand am aterizat in germania si sunt in bayern langa regensburg si o sa stau ceva timp pe aici daca mai sunt oameni prin zona miar placea sa ne vedem la o plimbare...ms bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dizzy225 Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Salut Cam tarziu am vazut postul..poate la anul...langa nürnberg stau... numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) salut da laas ca nu e tarziu deloc:))...poate ne vedem in primavara la o tura:) Editat Noiembrie 9, 2012 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dizzy225 Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Din Aprilie numai...caci am numere sezoniere...dar vine ea vara Salut si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda-Biker XL1000 Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Salutare .....si eu mai ies la o plimbare când îmi permite timpul poate ne vedem (Sternfahrt Kulmbach 2013 evtl.) eu locuiesc undeva pe lângâ Forchheim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 salut, eu de curand stau in Ingolstadt si din 15 mai (de cand aduc martoaga) sunt ready pentru plimbari, mai ales daca o ardem spre alpi, nu de alta dar sa aiba si un oarecare Dumnezeu. Prv si mobilul sa ne putem si localiza mai usor. P.S. cred ca sunt 9 luni de cand tot astept momentul asta (a se intelege plimbari prin alpi). Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocosound Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 Salutare, dami de veste cind esti pregatit! Si eu sunt din Ingolstadt. Am sa-ti arat citeva ture in regiunea noastra. Ciao salut, eu de curand stau in Ingolstadt si din 15 mai (de cand aduc martoaga) sunt ready pentru plimbari, mai ales daca o ardem spre alpi, nu de alta dar sa aiba si un oarecare Dumnezeu. Prv si mobilul sa ne putem si localiza mai usor.P.S. cred ca sunt 9 luni de cand tot astept momentul asta (a se intelege plimbari prin alpi).Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Cine sta prin Dortmund si poate sa ma ajute cu o chestie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Salutare, dami de veste cind esti pregatit! Si eu sunt din Ingolstadt. Am sa-ti arat citeva ture in regiunea noastra. Ciao Mai cocosound te-ai jucat cu sentimentele mele ))) sa nu mai spun ca nu raspunzi la SMS offf si cat drum am batut doar ca sa te vad On topic, am adus motorul si ma mananca mana dreapta sa ma duc week-endul asta spre saltzburg and beyound! Cineva pasionat? Week-endul asta inseamna 18 mai Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocosound Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 (editat) Mai cocosound te-ai jucat cu sentimentele mele ))) sa nu mai spun ca nu raspunzi la SMS offf si cat drum am batut doar ca sa te vad On topic, am adus motorul si ma mananca mana dreapta sa ma duc week-endul asta spre saltzburg and beyound! Cineva pasionat? Week-endul asta inseamna 18 mai Numai bine! Ce SMS frate?Eu mai rar mă uit pe forum. Dar SMS nu am primit deoarece încă nu ai Nr. meu de Tel. Sper să ne întîlnim cît de curînd. Editat Mai 20, 2013 de cocosound Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Simpaticule Ti-am dat PM, nu SMS ) Oricum am fost la "capul gol" pe langa Salzburg,nu de alta dar tot mai era valabila Vigneta, si chiar mi-a placut, mi-a adus aminte de mersul pe cheia. Ai numarul meu in PM da-mi un semn daca ai chef de plimbari. Regula ar cam fi la mine ca ma plimb cam in fiecare week-end. Pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Salutare, bunica mea locuieste in Regensburg si vin odata pe an la ea in vizita, stau cam 1 saptamana de regula. Din pacate insa, nu am motocicleta acolo, ma bate gandul sa o duc insa la toamna si sa o pun la vanzare. Este vorba despre un Ducati Monster S2R, o motoreta in care s-a investit mult, arata si functioneaza impecabil, o sa incerc sa o vand in DE deoarece in RO acest brand nu este vazut cu ochi bun iar daca ceri pretul corect aici, lumea te ia peste picior. Drept pt care am decis sa o duc acolo si sa vb la PIA Motors sa vad ce pot rezolva, un eventual schimb + dif din partea mea, as trece la un S4 sau S4RS second Anyway, imi pare sincer rau ca nu ma pot adauga micului vostru grup d plimbari pe meleagurile Germaniei, dar poate cine stie.... Drum bun si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Un traseu fain e sa faceti lacurile din sudul Munchenului. Sa ajungeti la Vorderriss. http://www.post-vorderriss.de/ Pun harta pe unde am mers eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocosound Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Simpaticule Ti-am dat PM, nu SMS ) Oricum am fost la "capul gol" pe langa Salzburg,nu de alta dar tot mai era valabila Vigneta, si chiar mi-a placut, mi-a adus aminte de mersul pe cheia. Ai numarul meu in PM da-mi un semn daca ai chef de plimbari. Regula ar cam fi la mine ca ma plimb cam in fiecare week-end. Pace! Ei asta este, ala Made By Kolmansberger.Sâmbăta dacă ai chef: mergem la Achensee Detalii în cursul Săptămânii și depinde de vreme.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DesertFox Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 salut ei eu tot pe aicimai exact Bad Saulgau (aproape de ulm)poate ne strangem intro sambata sau duminica insorita sa fie ,ca in ultimu timp o zi cu soare urmata de o saptamana cu nor si plaoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocosound Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 salut ei eu tot pe aici mai exact Bad Saulgau (aproape de ulm) poate ne strangem intro sambata sau duminica insorita sa fie ,ca in ultimu timp o zi cu soare urmata de o saptamana cu nor si plaoie salut, din pacate vremea nu ne prea permite iesirile, deocamdata. P.S. Bad Saulgau, nu este in Bayern Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 In schimb Bad Neustadt este ) Asta numai vreme de plimbare nu e, cica a fost cel mai urat mai din ultimii 40 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DesertFox Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 (editat) si pana in bayern am 150-180 km(2,5 ore maxim sunt acolo)daca dam o fuga in austria sau elvetia ne vedem in vama(ca loc de intalnire)mai sunt Lindau,Konstanz de vizitat la Bodenseeasi vrea sa vizitez muze-ul Porsche si Mercedes din Sturtgartdaca ne-am strange mai mult ar fi mai bine etc Editat Mai 31, 2013 de DesertFox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Daca stai in Baden W ai o intreaga padure de vizitat. De fapt, prost spus padure...Circuit stradal mai degraba ) Cauta soseaua B500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DesertFox Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 (editat) o stiu am fost cu Tir-ul pe ea mai sunt multe de vazut,dar cand esti 2-3 este alt lucrumai am una Alpenstrasse http://www.mykopp.de/touren/deutschland/deutsche_alpenstrasse.htm Editat Mai 31, 2013 de DesertFox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocosound Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 (editat) ai drumuri frumoase chiar in fata usi ex. Donautal........splendid o stiu am fost cu Tir-ul pe ea mai sunt multe de vazut,dar cand esti 2-3 este alt lucrumai am una Alpenstrasse http://www.mykopp.de/touren/deutschland/deutsche_alpenstrasse.htm Donautal Sigmaringen Editat Mai 31, 2013 de cocosound Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DesertFox Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 drumurilea astea le cunosc si inca foarte bine,vreau altele noii ... frumos motor-ul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocosound Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Bai dar chiar nimica pe aici prin Bavaria. Nici un semn nu mai dati pe aicea, vad doar conturi sterse iar cei ce strigau tare peaicea ca au chef de ture nu mai dau nici un semn de viata. Acuma cind nu mai ploua....?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertFox Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 da nu stiu de ce mi-au sters cont-ul in fine am facut altu nou sunt tot pe aici anuntate cand vrei sa da-m o tura chiar si prin Elvetia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 Salut, de cateva zile mi-am adus si eu motorul de acasa. Daca va decideti sa faceti o plimbare... Apropo, n-ar strica sa avem cateva numere de contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate