Jean_Taxi Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Ultima data am fost prin 2008 la intrunirea din Tg Secuiesc. Ca si atunci am ramas cu o parere foarte buna. Felicitari organizatorilor pt ca reusesc sa mentina calitatea intrunirii. Personal, m-am simtit ca in vremurile de prima tinerete! Pozele vorbesc de la sine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Ultima data am fost prin 2008 la intrunirea din Tg Secuiesc. Ca si atunci am ramas cu o parere foarte buna. Felicitari organizatorilor pt ca reusesc sa mentina calitatea intrunirii. Personal, m-am simtit ca in vremurile de prima tinerete! Pozele vorbesc de la sine. tu esti bre? /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=822253 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 El e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iulie 11, 2012 Autor Share Postat Iulie 11, 2012 El e! Da de unde.., era un maimutoi de care nu am mai scapat pana nu sa 'impozat' cu Tdm-ul! . Mai bag neste poze, pt ca'vaz' ca am fost singurul cu fotografiatu' pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sarpente Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Frumos domne frumos pacat ca nu am reusit sa ajung poate data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 El e! Da de unde.., era un maimutoi de care nu am mai scapat pana nu sa 'impozat' cu Tdm-ul! Bre, io-nțeleg să nu mă recunoști pe mine - noroc că mi-ai recunoscut motorul (zice tata Jean cînd se oprește lîngă mine, tocmai ce veneam de la ITP: „Băă, io știu motoru' ăsta, era a lu' unu', cicloburu!”), dar să nu te recunoști nici pe tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Bravo, Jeane! Vad ca a fost si Tony acolo. Asa ca, sigur au fost si burn-out-uri...Da' cine era cu TDM-ul 900? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 bn jane....bravos. vad si niste amici de-ai mei la beute cu tine.... sal maaaaaaaaa....uga va saluta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Mai Jeane, asa de beat sa fiu 3 zile sa nu gasesc motoru tau pe akolo? Eu sunt la fiecare editie akolo. Acum a fost si Andrei Ganea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Decembrie 18, 2012 Autor Share Postat Decembrie 18, 2012 Mai Jeane, asa de beat sa fiu 3 zile sa nu gasesc motoru tau pe akolo? Eu sunt la fiecare editie akolo. Acum a fost si Andrei Ganea. Pai, e posibil, de fapt eram greu de vazut pt ca eram straveziu dupa o cura zdravana de slabit! Daaa, si voi sunteti musculite betive!. Of, ce bine o fost.., acu ma uit pe geam si imi vine sa-mi tai venele cu un cutit ruginit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sarpente Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 rau n ai face la cate pacate ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate