the hunter Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 salut! cum aflu si eu ce marime are jiglerul original pentru honda nsr 50? am cautat pe google de mi-a venit rau....pe el a fost pus set de 80 si a modificat si la carburator alte jiglere etc...si acum am set de 50 si asi dori sa ai pun si jiglerul original ....cine stie si poate sa ma ajute sunt recunoscator ! Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 sincer nu stiu . daca comanzi un jigler original dupa serie etc .. va veni cel cu care a fost echipata mobra din fabrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Nu scrie in manual? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 De exemplu un NSR din 95 are #98. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the hunter Postat Iulie 12, 2012 Autor Share Postat Iulie 12, 2012 Nu scrie in manual? care manual? nu il am ...si pe net e numai in japoneza... De exemplu un NSR din 95 are #98. #98? ce masura adica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 #98? ce masura adica? Pai uita-te ce carburator ai, cauta pe pagina producatorului masura #98 si o sa te edifici. La fel cu main jet-ul tau, uita-te ce scrie pe el.Daca motorul e din 95, trebuie sa fie un #98. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Pai uita-te ce carburator ai, cauta pe pagina producatorului masura #98 si o sa te edifici. La fel cu main jet-ul tau, uita-te ce scrie pe el.Daca motorul e din 95, trebuie sa fie un #98. Asta daca nu l-a marit cineva cu un rahat din ala de rectificat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Pai si ce daca l-a marit, ca scrisu nu l-a modificat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the hunter Postat Iulie 14, 2012 Autor Share Postat Iulie 14, 2012 Pai si ce daca l-a marit, ca scrisu nu l-a modificat ) l-am desfacut si scrie pe el 76...cred ca e cel originar ... l-am desfacut si scrie pe el 76...cred ca e cel originar ... l-am schimbat cu unu de 76 si merge de rupe acum probabil cel care l-a avut ia marit jetul la jigler si de aceea inneca...multumesc mult tuturor pentru sfaturi Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Iulie 14, 2012 Share Postat Iulie 14, 2012 caca-te-n ea troaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the hunter Postat Iulie 14, 2012 Autor Share Postat Iulie 14, 2012 caca-te-n ea troaca nu mersi...poate uh in a ta daca nu sti sa vorbesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 nu mersi...poate uh in a ta daca nu sti sa vorbesti Bine ca "sti" tu sa vorbesti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the hunter Postat Iulie 15, 2012 Autor Share Postat Iulie 15, 2012 Bine ca "sti" tu sa vorbesti ... cel putin eu am vorbit frumos si daca am facut o greseala gramaticala a fost din graba ...nu am postat topicul ca sa ne certam sau sa vorbim urat nu suntem pe maidan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 (editat) cel putin eu am vorbit frumos si daca am facut o greseala gramaticala a fost din graba ...nu am postat topicul ca sa ne certam sau sa vorbim urat , nu suntem pe maidan NU ? Vezi tu, de fesu poti spune ca e prost crescut, nesimtit, etc dar nu mananca nici litere nici virgule ... Editat Iulie 15, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the hunter Postat Iulie 15, 2012 Autor Share Postat Iulie 15, 2012 NU ? Vezi tu, de fesu poti spune ca e prost crescut, nesimtit, etc dar nu mananca nici litere nici virgule ... trebuia sa gasesti tu ceva:)) Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Bai hunter, fa un singur topic: Mi-am luat troaca XX, am nevoie de sfaturi. Nu mai fa cate un topic pt fiecare noua problema pe care o descoperi la ea. Pt 2T engines related problems recomand cu caldura "coltul comunistelor". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the hunter Postat Iulie 16, 2012 Autor Share Postat Iulie 16, 2012 Bai hunter, fa un singur topic: Mi-am luat troaca XX, am nevoie de sfaturi. Nu mai fa cate un topic pt fiecare noua problema pe care o descoperi la ea. Pt 2T engines related problems recomand cu caldura "coltul comunistelor". ok scz ...mersi pentru sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate