comos Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 cei de la univers moto ziceau ca e cam greai si ca sa scoti ceva din motor trei sa sara de 8500 rpm. in rest arata super. dar cam scump zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 am gasit niste poze pe un forum , cel galben este , scuzati decorul http://www.125ccsportsbikes.com/forums//in...showtopic=33037 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 mah...motorashul e foarte dragutzel numai ca numele firmei mi se pare aiurea adik nu am vazut mai pe nicaieri hyosung dasta dar oricat f indrazneti oamenii...sa scoata un 125 V2 si "mare" cu cauciucuri "mari" ca pana la urma urmei asta e toata problema tineretului e mik si firava dar e fiabila e mare dar f putin fiabila si se mai aude si ca o musca are cauciucuri subtiri de zici ca e bicicleta are cauciucuri uriase domneee...si e super motor cam astea sunt commenturile despre cbr si rs aici nush c mai aveti sa ziceti...e mare e fiabila are roti groase are mai multi cai ca cbr deci pana una alta e super bafta all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 cam degeaba are mai multi cai decat cbr daca e mai grea.... si nici cauciucurile nu-s prea inspirat alese dar e un concept dragutz si firma inca e la inceputuri! o sa evolueze. sau nu. cine stie? mie unul imi place cum arata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Aveti in continuare o problema cu "rotile groase"... Luati-va fratillor monster-truck-uri si nu motorete de 125.... de-aia nu-mi place mie honda rs ca are roti subtiri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 de-aia nu-mi place mie honda rs ca are roti subtiri... jalnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Modele de Hyosung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 frate arrata bine daca are roti mai groase....cand te duci cu ea la liceu conteaza )))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 bravo ma ai mai facut un post , cinste tie ! foarte frumos chooperul asta , chiar concureaza cu honda shadow , nice http://www.bikez.com/motorcycles/hyosung_aquila_125_2001.php ca sa nu mai zic de http://www.bikez.com/motorcycles/hyosung_g..._naked_2005.php seamana cu suzuki gs500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 10, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2006 frate arrata bine daca are roti mai groase....cand te duci cu ea la liceu conteaza )))))))))) da frate,esti super taaare ...imagineaza`ti ca ii dai prin fata liceului pe o roata cu ea ....dumb ass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 bravo ma ai mai facut un post , cinste tie ! foarte frumos chooperul asta , chiar concureaza cu honda shadow , nice http://www.bikez.com/motorcycles/hyosung_aquila_125_2001.php ca sa nu mai zic de http://www.bikez.com/motorcycles/hyosung_g..._naked_2005.php seamana cu suzuki gs500 Ala care zici tu ca seamana a GS 500 are 150 de kg fara benzina in rezervor,cu benzina in rezervor(17 L) il faci de 167 de kg...nu este cam mult pt. un 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 (editat) Repet: are 10,5 kW (14 CP) la 10.500 rpm, un cuplu max. de 9 Nm la... 10.000 rpm (CBR 125 R are 10 Nm la "doar" 8.000 rpm) si o greutate imensa pt. un 125, de 182 kg la plin, cintarit efectiv de MOTORRAD. Cam cit un Ducati Monster 620. ori o Yamaha YZF-R6, ori o Honda CBR 600 RR, ori...ori... In plus, costa 4.470 euro (la nemtzi), practic cit versiunea de 250 cmc (de 27 CP) si doar un pic mai putin decit cea de 650 cmc (de 78 CP). Cine-o vrea, n-are decit s-o ia... Editat Noiembrie 17, 2006 de Bunicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Ala care zici tu ca seamana a GS 500 are 150 de kg fara benzina in rezervor,cu benzina in rezervor(17 L) il faci de 167 de kg...nu este cam mult pt. un 125? da cobra ca 17 litrii de benzina sunt 17 kile=)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 poate va ajuta asta la ceva... PS: 1L benzina = 0,73 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 da cobra ca 17 litrii de benzina sunt 17 kile=)))) Ma scuzati domnule Pow ca m-am adresat gresit in fata dvs. Cert e ca este foarte grea,enorm de grea pt. un 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Ma scuzati domnule Pow ca m-am adresat gresit in fata dvs. Cert e ca este foarte grea,enorm de grea pt. un 125 scuzele sunt acceptate p.s are ce dimensiuni are discu de frana pe spate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 sa ma vada mama pe asa ceva...il sparge si-asa face ea urat cu scuteru' asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 (editat) pt cei care au o parere atat de buna despre firma hyosung....MAI DOCUMENTATZI`VA!!!!si nu va mai luati dupa moto life ca ei sunt platiti sa scrie frumos......realitatea este mult mai cruda.....are un prieten de`al meu un scuter de la ei......e jalnic nu merge cat sta in service....pana la urma baiatu` a renuntzat.....nu`l mai repara ) sta in curte 4 design .....modelele de la hyosung sunt asemenea unui mar frumos pe exterior si gaunos in interior....hay bafta..... Editat Decembrie 1, 2006 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad CBR Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 smile nu prea cred , am un scuteras de la hyosung (de 2 luni) SF Racing ! Frate ma dau cu el zi de zi , rodaj nexam si pot sa spun ca l-am chinuit rau si il mai chinui nu mai zic ca a m bagat si casetofon pe el (ii chinuie si bateria) o problema nu am cu el man ! crede-ma ! Si acum urmeaza GTR125 m-am dat cu GTR125 , demaraj relativ bun insa multe scutere sunt mai sus la acest capitol ! dar merge avand in vedere greutatea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 (editat) motocicleta arata bne!!!! asta e cert!! dar nu merge un motor de 125cmc3 pe ea trebuie ceva mai mare pentru ca este foarte grea.(am stat pe ea si se simt kg) Editat Iunie 20, 2007 de alecsutzyu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad CBR Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Am hyosung GT125R , concluzia ? m-am dat cu Aprilia , Honda de 125cmc dar cu hyosung nu se compara niciuna ! Este super ok Hyo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Am hyosung GT125R , concluzia ? m-am dat cu Aprilia , Honda de 125cmc dar cu hyosung nu se compara niciuna ! Este super ok Hyo ! NU vreau sa ma bag aiurea.....concluzia...esti sigur ca aia era Aprilia?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 vlade.. pune niste poze cu capra ta :> sa o admiram si noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad CBR Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Astazi se implinesc 8 luni decand conduc Hyosung GT125R si concluzia nu mi-am schimbat-o , pe zi ce trece imi dau seama ca sunt din ce in ce mai multumit de ea ! Reamintesc....m-am plimbat cu Honda CBR 125 - 2007 , Aprilia RS 125 (cremele cu care se compara) si sincer (nu ca este a mea) recunosc ca e muuult muuult mai ok ! Pentru un pusti de 16 ani e un vis fara nicio gluma. 1.Confort 2.Design + Zgomot *toba stock ok -> multi mecanici , motocilisti : "De cat e asta de 600?" Eu: da... ! Pana acum nu a fost unul sa zica din prima , 125 ! Cand ma opresc la semafor si sunt langa un motociclist e imposibil sa nu ridice viziera si sa intrebe curios cateceva legat de motocicleta 3.Dupa 1 luna , m-a mancat sa ies in afara Bucurestilui , pe autostrada si bineinteles ca m-a prins o ploaie ca la carte , neavand experienta totusi am ajuns perfect acasa ... sau..aproape perfect exceptand murdaria Cauciucurile se comporta foarte bine chiar si pe ploaie ! Legat de Greutate.... mie nu mi-se pare absolut deloc grea , culmea...pot spune ca este si fiabila :| mi-a trantit-o o prietena ... a fost foarte usor sa o ridic de jos (deci si partea asta e ok)! + ca, carenele sunt foarte rezistente la soc !!!! Cand a tratit-o fata s-a ciobit unsemnal si s-a zgariat foarte foarte putin carena...desi a cazut pe o bordura si a doua oara am cazut cu ea cam pe la 20-25km/h (nu contaeza motivul...frana:D) si la fel, semnalul ciobit si carena putin zgariata ... la cat de grea este banuiesc ca trebuia sa se faca praf:) asa..... si o chestie interesanta...acum 5 zile am dus-o la garaj , drumul de 5-6 m catre el era plin cu noroi , noroi in care te duceai jumatate de metru adancime:) noroi moale... si na ca am intrat cu vaca in tot noroiul ala , a inceput sa fuga de spate , de fata si totusi nu am pus nici piciorul jos , eh ? Gandtivi-va...noroi de enduro sa intrii cu sobolanca asta cu cauciucuri de asfalt si 15 CP si 180KG masa proprie...tare ? Acum vreau sa ii schimb toba , sa ii pun un IXIL Short , si garantat se aude ca un motor "mare" Cam atat...daca e nevoie revin si cu alte cuvinte ! Ideea este ca merita 98% (2% nu i-am pus ca nu imi aud vorbe la proces ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Astazi se implinesc 8 luni decand conduc Hyosung GT125R si concluzia nu mi-am schimbat-o , pe zi ce trece imi dau seama ca sunt din ce in ce mai multumit de ea ! Reamintesc....m-am plimbat cu Honda CBR 125 - 2007 , Aprilia RS 125 (cremele cu care se compara) si sincer (nu ca este a mea) recunosc ca e muuult muuult mai ok ! Pentru un pusti de 16 ani e un vis fara nicio gluma. 1.Confort 2.Design + Zgomot *toba stock ok -> multi mecanici , motocilisti : "De cat e asta de 600?" Eu: da... ! Pana acum nu a fost unul sa zica din prima , 125 ! Cand ma opresc la semafor si sunt langa un motociclist e imposibil sa nu ridice viziera si sa intrebe curios cateceva legat de motocicleta 3.Dupa 1 luna , m-a mancat sa ies in afara Bucurestilui , pe autostrada si bineinteles ca m-a prins o ploaie ca la carte , neavand experienta totusi am ajuns perfect acasa ... sau..aproape perfect exceptand murdaria Cauciucurile se comporta foarte bine chiar si pe ploaie ! Legat de Greutate.... mie nu mi-se pare absolut deloc grea , culmea...pot spune ca este si fiabila :| mi-a trantit-o o prietena ... a fost foarte usor sa o ridic de jos (deci si partea asta e ok)! + ca, carenele sunt foarte rezistente la soc !!!! Cand a tratit-o fata s-a ciobit unsemnal si s-a zgariat foarte foarte putin carena...desi a cazut pe o bordura si a doua oara am cazut cu ea cam pe la 20-25km/h (nu contaeza motivul...frana:D) si la fel, semnalul ciobit si carena putin zgariata ... la cat de grea este banuiesc ca trebuia sa se faca praf:) asa..... si o chestie interesanta...acum 5 zile am dus-o la garaj , drumul de 5-6 m catre el era plin cu noroi , noroi in care te duceai jumatate de metru adancime:) noroi moale... si na ca am intrat cu vaca in tot noroiul ala , a inceput sa fuga de spate , de fata si totusi nu am pus nici piciorul jos , eh ? Gandtivi-va...noroi de enduro sa intrii cu sobolanca asta cu cauciucuri de asfalt si 15 CP si 180KG masa proprie...tare ? Acum vreau sa ii schimb toba , sa ii pun un IXIL Short , si garantat se aude ca un motor "mare" Cam atat...daca e nevoie revin si cu alte cuvinte ! Ideea este ca merita 98% (2% nu i-am pus ca nu imi aud vorbe la proces ) Ai nr de ilfov? IF-xx-AND? Ai motorul gri? Astept raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate