thorus_2003 Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 Am bagat azi o tura scurta pe judetenele din prahova, incheiata cu o ceafa de porc minunata in Cornu urmeaza si filmulet, dupa editare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 Frumos Asteptam filmuletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Iulie 21, 2012 Autor Share Postat Iulie 21, 2012 Asteptam filmuletul e bagat la editare, va aparea cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 e bagat la editare, va aparea cat de curand Frumoase mobre...la tura urmatoare faceti si voi anunt...poate ne strangem mai multi...sau e cu circuit inchis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Iulie 22, 2012 Autor Share Postat Iulie 22, 2012 Frumoase mobre...la tura urmatoare faceti si voi anunt...poate ne strangem mai multi...sau e cu circuit inchis ? nu a fost planificata dinainte, tura a fost facuta pe fuga in Petromul din Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 (editat) Editat Iulie 25, 2012 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Si pe ce traseu v-ati dat? sau este secret, ca nu vorbeste nimeni si nici nu recunosc locurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 (editat) Salutare Vio! Nu mai stiam nimic de tine ca te-ai cam dat la fund... Am fost pe Alunis-Brebu si pe Valea Telegai-Valea Provitei. Am mai fost si pe Telega-Provita de Jos-Breaza. Imaginile de aici sunt de la Alunis-Brebu. Cand mai iesi la o plimbare? Editat Iulie 26, 2012 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate