CrashTestPilot Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 accident pe timisoara cu moto cu un pieton ...din ce am inteles motocicleta e un sport negru ceva info ...din ce am inteles multa politie cred ca pietonu e mort... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Am vazut si eu ca era lume adunata dar nu mi-am dat seama ca era implicata o motoreta.Era acolo si un cunoscut pe motor si statea linistit.Mai exact e la statia de tranvai Romancierilor.Mai mult ca sigur pietorul a traversat ilegal de la statia de tranvai spre caminele care sunt acolo.Toti traverseaza asa acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Mai multe detalii nu are nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALEX YZF Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 accident pe timisoara cu moto cu un pieton ...din ce am inteles motocicleta e un sport negru ceva info ...din ce am inteles multa politie cred ca pietonu e mort... SA I IA PE SUS PE TOTI KARE TRANSVERSEAZA NEREGULAMENTAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Copfucker Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Mai exact e la statia de tranvai Romancierilor.Mai mult ca sigur pietorul a traversat ilegal de la statia de tranvai spre caminele care sunt acolo.Toti traverseaza asa acolo. Acolo sunt doua treceri de pietoni dar toti o calca pentru ca-s 2 benzi in general goale: http://goo.gl/maps/e7Trj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 SA I IA PE SUS PE TOTI KARE TRANSVERSEAZA NEREGULAMENTAR foarte frumos..ma gandesc ca tu sau rudele tale(apropiate) traversati numai pe la trecerea de pietoni.(vezi ca ai uitat CapsLock'ul activat si scrie tastaru cu limbaj de chat si incorect ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iulie 27, 2012 Autor Share Postat Iulie 27, 2012 nu am mai aflat nimic... ma asteptam sa stie lumea pe aici mai multe.... cand am ajuns si eu la fata locului(imediat cum am aflat) am vazut ceva creta pe asfalt, dar nimic altceva. Nu am vazut motor, nu am vazut pieton, politie sau ambulanta. sa speram ca rideru e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FreT Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 99% din pietoni traverseaza neregulamentar , dar poate ca uneori si noi o facem ,si atunci cand o faci vine un baietas cu un r1-r6 si sa vezi atunci ce o ambaleaza si ce viteza baga numai sa sperie omu.Poate ala care traverseaza se sperie si ramane pe loc sau se impiedica ............opsssss accident :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_bro Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 SA I IA PE SUS PE TOTI KARE TRANSVERSEAZA NEREGULAMENTAR bine ca nu ai scis "tranverseaza"... pentru cultura ta generala se traverseaza! nu stiu daca mai are rost sa-ti fac o alta observatie, insa merg la risc: pe drumurile publice circula o droaie de pietoni care traverseaza neregulamentar, precum si foarte multe autovehicule conduse neregulamentar, pe doua, patru sau mai multe roti. si eu , si tu si toti de pe acest forum incalcam voit sau nu regulile de circulatie. toti (inclusiv eu) si-ar dori strazi goale, numai ale lor, sa alerge cu 300km/h, sa nu opreasca la semafor, la treceri de pietoni, etc. trezeste-te! nu exista nici in vise asa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate