Constantin Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Traseu didactic de off road. Din drumul de Cheia. La coborarea de la Cabana Ciucas, pe drumul forestier, panta fiind f mare si pietre nefixate,le-am pus pe jos, amandoi. Desi este drum de 4x4, nu-l recomandam incepatorilor fara gume cu crampoane. Gaby stie acum zona. Cand apar amatori, repetam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Eu sunt unul dintre amatori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Da, nu e de urcat sau coborat pe acolo cu orice cauciucuri, am fsot pe jos pe drumul ala si alunecam frecvent datorita pantei abrupte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 (editat) Urcarea la Ciucas e relativ OK, sus au retusat acea ultima sectiune de sus care are inclinatie cam mare (au mai facut o varianta cu inclinatie mai mica si cu spatiu sa iei virajul).Cauciucuri cross pe ambele mobre. Coborarea a fost cu "peripetii". Editat Iulie 31, 2012 de svgobi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 oare cu TKC 80 Continental se poate merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 sa inteleg ca daca l-am urcat cu transalp cu anakee-uri si pasager si l-am coborat singur fara sa pic sunt un fel de semizeu ? au mai fost 2 transalpisti cu mine si n-au reusit nici macar sa urce, unu cu tkc 80 si altu tot cu anakee cu tkc merge linistit popp singura, chestie este ca nu-ti recomand sa mergi in weekend eu la coborare m-am intalnit cu un jeepan care daca nu era inspirat sa ma lase intram frontal in el, n-ai nici o sansa, era plin de de Q7, X5 si atv-uri sus la cabana, un Suzuki Vitara parcat chiar in spatiul ala largit din curba care zicea Gabi, deci nu recomand in weekend, prea multa aglomeratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 sa inteleg ca daca l-am urcat cu transalp cu anakee-uri si pasager si l-am coborat singur fara sa pic sunt un fel de semizeu ? Nu. Inseamna ca Svgobi e varza si habar n-are sa mearga cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 asta nu cred, la cat ati batut voi 2 muntii patriei yo-s mic cochil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate