marcy89 Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Salutare! Imi spuneti si mie care ar fi prob dc sare din treapta a 2a undeva pe la 10000 rpm? celelate nu ..merge cap:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 (editat) ZZR? Cauta o cutie de viteze desfacuta(care se stie buna) si cumpara pinioanele care stau cuplate in viteza a 2-a sau toate pinioanele daca nu ti le da doar pe cele care iti trebuie. E o boala des intalnita la modelul asta. Asta pot sa ti-o confirme multi. Si al meu a facut asa dar am schimbat pinioanele si acum poti sa dai cat vrei in a 2-a. Editat August 3, 2012 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 ca sa tina reparatia, si bineinteles daca doresti sa pastrezi motorul cumperi noi cele doua pinioane si furca aferenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 (editat) ZZR? Cauta o cutie de viteze desfacuta(care se stie buna) si cumpara pinioanele care stau cuplate in viteza a 2-a sau toate pinioanele daca nu ti le da doar pe cele care iti trebuie. E o boala des intalnita la modelul asta. Asta pot sa ti-o confirme multi. Si al meu a facut asa dar am schimbat pinioanele si acum poti sa dai cat vrei in a 2-a. ca sa tina reparatia, si bineinteles daca doresti sa pastrezi motorul cumperi noi cele doua pinioane si furca aferenta... Confirm ce au spus colegii mai sus! Pinioanele noi te costa undeva la 350-400 lei - se merita zic eu stiind ca bagi lucru nou in motorul tau! Totusi si dupa reparatie nu trebuie fortata pe treapta a2a - defectul poate sa reapara daca e abuzata treapta a 2a! Acest defect este intalnit la toate motocicletele care au fost folosite in regimu a1a pana la limitare a 2a pana la limitare, frana ca vine semaforu - scopu sa se amuze pizdipoancele de pe bordura ) Editat August 3, 2012 de cs_05_hho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Salut, si eu am cateodata problema asta la bulldog-ul meu cu transmisie pe cardan dar doar cand e turat sau cand e in mers si o scot la neutru si dupaia refuza sa intre in a 2-a si nu e turata ... ar tre sa imi fac probleme, se poate agrava treaba(am mers cam 2000 km asa si nici nu s-a agravat nici remediat)? Am schimbat uleiul de transmisie in primavara conform cartii service dar problema a aparut cam la 1000 km dupa schimb. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Salut, si eu am cateodata problema asta la bulldog-ul meu cu transmisie pe cardan dar doar cand e turat sau cand e in mers si o scot la neutru si dupaia refuza sa intre in a 2-a si nu e turata ... ar tre sa imi fac probleme, se poate agrava treaba(am mers cam 2000 km asa si nici nu s-a agravat nici remediat)? Am schimbat uleiul de transmisie in primavara conform cartii service dar problema a aparut cam la 1000 km dupa schimb. Merci. tu verifica-ti jocu la cablu de ambreiaj (daca ai ambreiaj hidraulic inseamna ca arcurile care fac debraierea/ambreierea nu mai functioneaza in parametrii optimi) - ce spui tu nu e problema de cutie ci problema de ambreiere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Pentru ca va bateti joc de ele in mod regulat, de-aia sar din viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Pentru ca va bateti joc de ele in mod regulat, de-aia sar din viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Pentru ca va bateti joc de ele in mod regulat, de-aia sar din viteza. bad posting... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcy89 Postat August 4, 2012 Autor Share Postat August 4, 2012 ZZR? Cauta o cutie de viteze desfacuta(care se stie buna) si cumpara pinioanele care stau cuplate in viteza a 2-a sau toate pinioanele daca nu ti le da doar pe cele care iti trebuie. E o boala des intalnita la modelul asta. Asta pot sa ti-o confirme multi. Si al meu a facut asa dar am schimbat pinioanele si acum poti sa dai cat vrei in a 2-a. da e zzr 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate