Preacuviosul_Mihail Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 (editat) cateva foto pentru ca mi se spune la tutorial sa nu incarc serverul cu prostii. Mai multe aici Editat August 5, 2012 de Preacuviosul_Mihail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 la tv http://observator.a1.ro/social/Sute-de-motociclisti-petrec-timp-de-trei-zile-in-m_66023.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constandin Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 poze aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 http://www.opiniabuzau.ro/index.php/actualitate/15274-cu-caii-de-otel-la-pascut-in-parcul-tineretului-galerie-foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Si la Antena 3 : http://www.antena3.ro/romania/distractie-cu-peste-300-de-motociclisti-la-buzau-s-a-cantat-rock-si-s-au-organizat-concursuri-de-forta-178997.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 O intrunire diferita de cele la care am fost pana acum.., distractia din clubul Atlantis a meritat tot efortul de a ajunge la intrunire.., am venit din Costinesti pe o caldura de 40 grade.., concertul a fost demential, felicitari trupelor de pe scena, ca nu am retinut cum se numeau. Mancare diversificata si foarte ok la pret, m-am bucurat foarte tare sa gasesc bere la draft in club, nu m-as fi asteptat!. Ba, aveau chiar si mancare gatita la pret de autoservire. Jos palaria in fata organizatorilor. Ah, si scuze pt cele trei-patru pahare beute la intrare.., dar imi era frica sa nu se trezeasca tuica in pahare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 2 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 O intrunire diferita de cele la care am fost pana acum.., distractia din clubul Atlantis a meritat tot efortul de a ajunge la intrunire.., am venit din Costinesti pe o caldura de 40 grade.., concertul a fost demential, felicitari trupelor de pe scena, ca nu am retinut cum se numeau. Mancare diversificata si foarte ok la pret, m-am bucurat foarte tare sa gasesc bere la draft in club, nu m-as fi asteptat!. Ba, aveau chiar si mancare gatita la pret de autoservire. Jos palaria in fata organizatorilor. Ah, si scuze pt cele trei-patru pahare beute la intrare.., dar imi era frica sa nu se trezeasca tuica in pahare! Jeane ai fost de belea cu tuica "io mai iau unu daca tot trec pe aici..." Intr-adevar faina petrecere pacat ca nu-s mai multe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 Gasiti poze foarte multe pe feizbuc SEAWOLVES MC BUZAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 FELICITARI ORGANIZTORILOR !!! Desi am fost prezenti doar in ziua de joi , de pe atunci se anunta chef mare , si noua locatie bestiala !!! Se pare ca asa a si iesit !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=HL0c_gXwBRI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate