Sari la conținut

Primul Accident


LucianU
 Share

Postări Recomandate

Chill,tipa era ok,doar speriata si debusolata, si evident monosinaptica...era cu telefonu la ureke cu iubi care o dezorientase...in fine,nu e cazul de probleme cu politia,sau spitalul,fatuca avea un mic hematom,am tratat-o ambulator si i-am dat drumul pe autobuze. Mi-au cam dat umpic de palpitatii cand i-am vazut,dar pana la urma nu a patit nimeni nimic grav.

In orice caz,dc e ceva cu martori etc dai pm:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ms mult Raisa inca o data pt ca ai oprit si ca ai intrebat de sanatate.

Referitor la martori...nu cred ca este cazu,aia abia vorbea si ai vazut ce tremura....sa nu mai zic ca nici macar nu a vazut nr de la moto....

In fine....bine ca nu a fost mai rau si ca a iesit cat de cat bine pana la urma. Urmeaza sa-mi mai fac eu carena si gata....se incheie povestea.

ms si astfalt uscat......si fara pietoni pe el.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pe ce lume traiti, sau mai bine intreb cum ati luat permisele?

la accidente soldate cu raniri de persoane este OBLIGATORIE anuntarea politiei si imobilizarea vehiculelor implicate pana la sosirea acesteia (politiei).

nu conteaza ca tu sau ea va simtiti bine sau nu, nu aveti voie sa parasiti locul accidentului. este infractiune, pedeapsa este penala!

asta daca nu s-o fi modificat codul rutier in ultimii ani...

 

Art.89. - (1) Parasirea locului accidentului de catre conducatorul vehiculului sau de catre instructorul auto aflat în procesul de instruire sau de examinatorul autoritatii competente aflat în timpul desfasurarii probelor practice ale examenului pentru obtinerea permisului de conducere, implicat într-un accident de circulatie în urma caruia a rezultat uciderea sau vatamarea integritatii corporale ori a sanatatii uneia sau mai multor persoane ori daca accidentul s-a produs ca urmare a unei infractiuni, fara încuviintarea politiei care efectueaza cercetarea locului faptei, se pedepseste cu închisoare de la 2 la 7 ani.

(2) Cu pedeapsa prevazuta la alin.(1) se sanctioneaza si fapta oricarei persoane de a modifica starea locului sau de a sterge urmele accidentului de circulatie din care a rezultat uciderea sau vatamarea integritatii corporale ori a sanatatii uneia sau mai multor persoane, fara acordul echipei de cercetare la fata locului.

(3) Nu constituie infractiune fapta conducatorului de vehicul care, în lipsa altor mijloace de transport, el însusi transporta persoanele ranite la cea mai apropiata unitate sanitara în masura sa acorde asistenta medicala necesara si la care a declarat datele personale de identitate si numarul de înmatriculare sau înregistrare a vehiculului condus, consemnate într-un registru special, daca se înapoiaza imediat la locul accidentului.

(4) Nu constituie infractiunea de parasire a locului accidentului fapta conducatorului autovehiculului cu regim de circulatie prioritara, daca acesta anunta de îndata politia si dupa terminarea misiunii se prezinta la sediul unitatii de politie pe a carei raza de competenta s-a produs accidentul, în vederea întocmirii documentelor de constatare.

(5) Nu constituie infractiune parasirea locului accidentului, daca victima paraseste locul faptei, iar conducatorul de vehicul anunta imediat evenimentul la cea mai apropiata unitate de politie.

Editat de big_bro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...