Dan Nastase Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Garantat nu e benzina in ulei. Asa, pe ne-ve... Cu ce garantezi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 ba, unii nu se lasa neam ma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 ba, unii nu se lasa neam ma... AU 4 bilute .nu stiu cand trebuie sa se opreasca. pacat ........ cica cine nu are batrini sa i cumpere.........................cum pewla mea sa dai bani pe un lucru stricat?sa faci ce cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 (editat) Asa, pe ne-ve... Cu ce garantezi?! Cred ca azi a scris nastase vreo 10 postari, toate cu acelasi text si un moderator i le-a sters pe toate Omu sufera si n-are public. Na ca s-a dovedit ca n-a avut benzina in ulei. Ce voiam sa zic era nu ca garantez, ci DECRET, nu are benzina in ulei Editat August 27, 2012 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 AU 4 bilute .nu stiu cand trebuie sa se opreasca. pacat ........ cica cine nu are batrini sa i cumpere.........................cum pewla mea sa dai bani pe un lucru stricat?sa faci ce cu el? unii ar incerca sa repare lucrul ala stricat. da' nah... unele lucruri chiar nu pot fi reparate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 da-i un chibrit Nu e de ras, eu am facut ceva in genu da cu bricheta la bushon la FZR-u si a scos o flacara pffff de juma de m!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Cand eram mic si ma jucam cu carbid, i-am parlit unuia mainile si sprancenele pentru ca am scuipat prea mult in cutie. E la fel de relevant ca povestea cu busonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Cand deja baga benzina in ulei sau se consuma ulei inseamna ca ai deja semeringurile de la supape kaput, ori nu ai compresie pe 1-2 pistoane ori scanteie si ardere, dar asta se poate verifica f usor urmarind gazele de carter sau daca merge rotund motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Sustin metoda radicala impotriva tutulor moftangiilor care dau decrete! Ce voiam sa zic era nu ca garantez, ci DECRET Eu anti-decret Tu decrețel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate