gusterica Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 FAINA INTRUNIRE! S-O TINETI TOT ASA! POZELE AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 frumoase poze.Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Moto TV,wireless prin millieu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Pozele noastre! Ne vedem la Rasnov! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 hai sariti cu poze ca toata lumea avea aparate in mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 (editat) iaca pozne: Editat August 28, 2012 de Rhapsody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myhobby Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 super poze FAINA INTRUNIRE! S-O TINETI TOT ASA! POZELE AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod03c Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Parada moto.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
live to ride Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 FELICITARI PENTRU ORGANIZARE !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Organizarea a fost excelenta.., mai putin zgomotul facut de boxe, pana in zori!. M-am simtit ca un adolescent, oare cati dintre voi ati folosit piscina?! Era super apa!. Mancare buna, berea la fel de buna si lumea de calitate. Langa intrunire erau cateva serpentine si o poienita superba unde am luat masa, inconjurat de o padure uriasa de brazi!. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 .... unde am luat masa... sa duci masa inapoi,Jeane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod03c Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Ne bucurăm că v-a plăcut la noi și mulțumim pentru aprecieri!Poate ne vedem și anul viitor!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 sa duci masa inapoi,Jeane! O duc anul viitor.., da, matale de ce nu depasesti granitele judetului.., nu te ajuta mobra?! Te-as fi cinstit daca ai fi la intrunire, doar iti sunt dator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Sefu'.am fost de vineri seara pana sambata la pranz.Fac niste cursuri intensive de kamasutra si aveam programare la orele 15.00,cu o vecina semianalfabeta.Luni de dimineata s-a-ntors cu primul avion in India. Dovada(c-am fost,nu ca am participat la cursuri!): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate