raduprint01 Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 asa, asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Membrii fondatori VRR sunt rugati sa acceseze forumul VRR http://s3.excoboard.com/VulcanRidersRomania/95105/987309 si sa-si dea cu parerea. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sd63 Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 salutare baieti vulcanologi,doresc si eu sa intru in randurile voastre,se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 (editat) Salutare. Bineinteles ca se poate . Intra te rog pe www.vulcanriders.ro la sectiunea "vreau sa devin membru" si completeaza formularul de aderare . Vulcan Riders Romania ureaza tuturor Prietenilor La Multi Ani si un 2013 plin de calatorii pe 2 roti ! Editat Decembrie 30, 2012 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_adi Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 sal,sunt din bz si imi place ideia voastra.Daca vreau sa intru in acest club cum trebuie sa procedez? Am si eu un vulcan de 800 si sunt tare mandru de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Ianuarie 1, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2013 Salutare. Bineinteles ca se poate . Intra te rog pe www.vulcanriders.ro la sectiunea "vreau sa devin membru" si completeaza formularul de aderare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 Stie cineva ce se intampla cu forumul asta ? ...dau mereu fallow this topic si ma trezesc mereu, dupa o zi ca nu mai sunt logat si asfel nu primesc notificari cand se posteaza ceva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Salutare tuturor membrilor VRR sau doar posesori de Vulcan . Vineri oganizam o prima intalnire, de data aceasta doar la un pahar de vorba , in Bucuresti - Bar Bastrads ( str Lipscani nr 28 ) , ora 19:30 . Oricine este binevenit, fie membru VRR sau doar posesor de Vulcan. Scopul intalniiri este sa ne cunoastem si face to face, nu numai pe internet/forumuri , sa ne simtim bine si sa discutam despre viitoarele excursii pe 2 roti . Va rog sa-mi confirmati cine vine, ca sa facem o rezervare sa fim siguri ca vom avea locuri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 (editat) Nu-i spune bastards? LE. Cu moto sau pe jos? Editat Martie 5, 2013 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Ba da...Merci de atentionare Deci rectific... Bar Bastards ( str Lipscani nr 28 ) , ora 19:30 , vineri - 8 martie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 cu moto sau pe jos, fiecare cu ce-i vine la mana, sau la picior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Eu acuma m-am prins ca vineri e opt martie... nu iese lumea cu fetele prin oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 hopaaa, cam ai dreptate.... nici mie nu mi-a picat fisa.... propun reprogramare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Pai nu era nici o problema sa vina si ele . Putem sa devansam pentru Joi...dar cine stie, poate avem Stelisti printre noi si vor sa vada meciul cu Chelsea . Veniti cu o propunere de zi...Eu pot in orice zi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 (editat) Ea spune, ne mai vedem ori o lasam moarta in papusoi? P.S. Voi veniti la cursa vreti nu vreti...Stiu eu de ce Editat Martie 28, 2013 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Venim ca arbitri ...la cursa . Eu lucrez mai in fiecare zi sa-mi termin motorul si sa-l duc la ITP. Legat de intalnirea de la Sibiu, de luni ma voi interesa unde anume ne cazam , ca sa fac rezervarile din timp si sa incepem sa promovam intalnirea sa vine cati mai multi posesori de vulcan . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 (editat) Ca arbitri Asa dom'le! Iata ca se intampla Editat Martie 29, 2013 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=178953285587565&set=o.385399934848615&type=1&theater Pentru cei din Bucuresti...Diseara, in Fire, ora 19 ,la o bere, impartim patch-urile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 A fost? Ca n-am vazut ca ai scris ca veneam si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 La Sibiu tocmai s-a asfaltat drumul spre Raul Sadului - acolo e o pensiune, Nora, unde s-a tinut acum cativa ani o editie de West European Bike Week - cabana, casute si un camp pentru corturi. Peisaj beton, ar fi o idee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 (editat) A fost? Ca n-am vazut ca ai scris ca veneam si eu... A fost...dar va mai fi ... La Sibiu tocmai s-a asfaltat drumul spre Raul Sadului - acolo e o pensiune, Nora, unde s-a tinut acum cativa ani o editie de West European Bike Week - cabana, casute si un camp pentru corturi. Peisaj beton, ar fi o idee... Da...Analizam si saptamana asta ar cam trebuii sa hotaram locatia, ca sa putem si promova evenimentul printre posesorii de vulcan . Ai cumva un site al pensiunii Nora, un contact sa aflam preturile ? LE : am gasit..cred ca asta este, nu? http://www.cabananora.ro/amplasare/ O alta varianta ar fi Pensiunea Brandusa, unde a fost tinuta intalnirea posesorilor de Transalp . - http://www.ofertedecazare.ro/pensiunea_brandusa_valea_avrigului_sibiu.html Iar cealalta varianta ar fi camping Ananas - http://www.ananas7b.de/ro/cabane.htm . Preturi foarte bune, insa putine locuri de cazare pentru cei ce nu vor la cort, avand doar 5 casute din cele 7 disponibile, iar pensiunea in renovare . Editat Aprilie 14, 2013 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Aia e Nora - daca ma mai tine minte o pacienta de-a mea as putea sa si sondez o oferta, ceva... ) Brandusa are si centru de echitatie, drumul de acces e ceva mai prost, dar e foarte frumasa locatia. De Ananas nu stiu nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 (editat) Perfect...Tu o sa ramai si peste noapte, adica o sa te cazezi ? Si daca da, la cort sau pensiune/casuta ? Fac o lista provizorie cu cei ce vom fi si ce tip de cazare doreste fiecare..ca sa stim estimativ ce si cat rezervam . Morpheus ... tu parca ziceai ca lucrezi in weekendul 18-19 mai ? Editat Aprilie 14, 2013 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Nu lucrez, sunt liber dar merg la un botez de la care orice-ar fi nu pot lipsi. E o datorie pe care o voi onora. De-aia am pus cursa moto in week-endul urmator. Ar fi fost tare bine sa fie asa cum propusesei tu: punctul final al cursei sa fie la intrunirea voastra. Dar inseamna ca eu as lipsi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 sincer si mie mi-ar fi placut sa le combinam, da daca nu se poate, nu se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate