Jump to content

CLUB VULCAN RIDERS ROMANIA

amedock
 Share

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...

Salutare. Bineinteles ca se poate . Intra te rog pe www.vulcanriders.ro la sectiunea "vreau sa devin membru" si completeaza formularul de aderare .

470196_144194495730111_1023597186_o.jpg

Vulcan Riders Romania ureaza tuturor Prietenilor La Multi Ani si un 2013 plin de calatorii pe 2 roti !

398655_147174402098787_1550551209_n.jpg

Edited by darkflames

Stie cineva ce se intampla cu forumul asta ? ...dau mereu fallow this topic si ma trezesc mereu, dupa o zi ca nu mai sunt logat si asfel nu primesc notificari cand se posteaza ceva .

• 2 months later...

Salutare tuturor membrilor VRR sau doar posesori de Vulcan . Vineri oganizam o prima intalnire, de data aceasta doar la un pahar de vorba , in Bucuresti - Bar Bastrads ( str Lipscani nr 28 ) , ora 19:30 . Oricine este binevenit, fie membru VRR sau doar posesor de Vulcan. Scopul intalniiri este sa ne cunoastem si face to face, nu numai pe internet/forumuri , sa ne simtim bine si sa discutam despre viitoarele excursii pe 2 roti . Va rog sa-mi confirmati cine vine, ca sa facem o rezervare sa fim siguri ca vom avea locuri .

Pai nu era nici o problema sa vina si ele :) . Putem sa devansam pentru Joi...dar cine stie, poate avem Stelisti printre noi si vor sa vada meciul cu Chelsea :) . Veniti cu o propunere de zi...Eu pot in orice zi...

• 4 weeks later...

Venim ca arbitri :P ...la cursa .

Eu lucrez mai in fiecare zi sa-mi termin motorul si sa-l duc la ITP.

Legat de intalnirea de la Sibiu, de luni ma voi interesa unde anume ne cazam , ca sa fac rezervarile din timp si sa incepem sa promovam intalnirea sa vine cati mai multi posesori de vulcan .

• 2 weeks later...

La Sibiu tocmai s-a asfaltat drumul spre Raul Sadului - acolo e o pensiune, Nora, unde s-a tinut acum cativa ani o editie de West European Bike Week - cabana, casute si un camp pentru corturi. Peisaj beton, ar fi o idee...

A fost?

Ca n-am vazut ca ai scris ca veneam si eu...

A fost...dar va mai fi ;)...

La Sibiu tocmai s-a asfaltat drumul spre Raul Sadului - acolo e o pensiune, Nora, unde s-a tinut acum cativa ani o editie de West European Bike Week - cabana, casute si un camp pentru corturi. Peisaj beton, ar fi o idee...

Da...Analizam si saptamana asta ar cam trebuii sa hotaram locatia, ca sa putem si promova evenimentul printre posesorii de vulcan . Ai cumva un site al pensiunii Nora, un contact sa aflam preturile ? LE : am gasit..cred ca asta este, nu? http://www.cabananora.ro/amplasare/

O alta varianta ar fi Pensiunea Brandusa, unde a fost tinuta intalnirea posesorilor de Transalp . - http://www.ofertedecazare.ro/pensiunea_brandusa_valea_avrigului_sibiu.html

Iar cealalta varianta ar fi camping Ananas - http://www.ananas7b.de/ro/cabane.htm . Preturi foarte bune, insa putine locuri de cazare pentru cei ce nu vor la cort, avand doar 5 casute din cele 7 disponibile, iar pensiunea in renovare .

Edited by darkflames

Aia e Nora - daca ma mai tine minte o pacienta de-a mea as putea sa si sondez o oferta, ceva... :)) Brandusa are si centru de echitatie, drumul de acces e ceva mai prost, dar e foarte frumasa locatia. De Ananas nu stiu nimic.

Perfect...Tu o sa ramai si peste noapte, adica o sa te cazezi ? Si daca da, la cort sau pensiune/casuta ? Fac o lista provizorie cu cei ce vom fi si ce tip de cazare doreste fiecare..ca sa stim estimativ ce si cat rezervam .

Morpheus ... tu parca ziceai ca lucrezi in weekendul 18-19 mai ?

poster2.gif

Edited by darkflames

Nu lucrez, sunt liber dar merg la un botez de la care orice-ar fi nu pot lipsi. E o datorie pe care o voi onora. De-aia am pus cursa moto in week-endul urmator. Ar fi fost tare bine sa fie asa cum propusesei tu: punctul final al cursei sa fie la intrunirea voastra. Dar inseamna ca eu as lipsi...