ianachim Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 poti sa scrii o mie unu de cuvinte pana nu ajungi sa incerci personal nu crezi isi merita oboseala de pe drum si cheltuiala..... bai si ce de alge erau...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikidude Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 ducati cel galben nu e ala de bate la relanti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 10, 2012 Autor Share Postat Septembrie 10, 2012 Salutare. cu GS-ul ai fost? Cred ca ne-am intalnit prin Limenaria, eram cu vstromistii. Intr-adevar, merita Thassos-ul orice banut si orice minut consumat acolo. Papoutzaki, Tzakanaki? Un Mithos, ceva? CLAR cu GSA ul la cum e drumul prin bulg mai ales prin munti dupa xanti si la cum e asfaltul pe thasos i am dus pe baieti la plaja de marmura si m au cam injurat pt aia 6 km de "of of road" sper ca ati urcat pana in panagia la mate fripte si vin cu sprite...?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 12, 2012 Autor Share Postat Septembrie 12, 2012 La Panagia nu am fost, am fost insa la plaja de marmura, a fost superfain, misto si portiunea de offroad, misto si Giola. Am facut si o plimbare de o zi cu vaporasul, scufundari la snorkel, prins peste la fir, am avut o saptamana plina. Cum bine ai spus , merita fiecare banut. ce bine de tine ca ai avut atat timp si ai ajuns si la giola mie acolo imi place f mult erau valuri??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 'te'n danie! sa nu spui nimic!!! sunt in concediu de pe 4. m-am tot fatait prin tara...la Rovinj, n-am cum ajunge cu voi. ce ma 'nervezi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 16, 2012 Autor Share Postat Septembrie 16, 2012 1347824247[/url]' post='3233150']'te'n danie! sa nu spui nimic!!! sunt in concediu de pe 4. m-am tot fatait prin tara...la Rovinj, n-am cum ajunge cu voi. ce ma 'nervezi! DRAGI MOLDOVENI. eu stiu ca vinu'i bun la voi iar timpul...la mea trece usurel. insa eu nu am a' face daca tu nu stii'a citi...... /index.php?/topic/683419-thasos-2si12/ AUCI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 La ce ora ai prins Marble Beach asa libera?? Am fost si eu in aceeasi perioada si era full cand am ajuns... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 17, 2012 Autor Share Postat Septembrie 17, 2012 1347839338[/url]' post='3233256']La ce ora ai prins Marble Beach asa libera?? Am fost si eu in aceeasi perioada si era full cand am ajuns... am vrut sa prind insula pustie asa ca am plecat dupa ce am facut poze la rasarit undeva pe la 7.30 - 8 cred ca era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 eu stiam ca prietenii se suna cu astfel de ocazii, nu-i lasi sa caute prin topicuri. asta e! hai, ca stii ca tot te iubim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 eu stiam ca prietenii se suna cu astfel de ocazii, nu-i lasi sa caute prin topicuri. asta e! hai, ca stii ca tot te iubim! da' tu parca aveai motocicleta stricata! ca sa nu mai zic de cate ori esti invitat/anuntat si te dai lovit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 a fost, gata de pe 4. daca prin lovit te referi la Rovinj, ti-am zis ca nu mi se pupau concediul luat inainte de necazul tehnic cu ce a iesit pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 daca prin lovit te referi la Rovinj, ...sau la 1 mai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Sa va fie de bine, vad ca v-ati distrat inca o data. Noi, de draci, am impacat pana la urma si capra si varza si am ajuns la...concursul hard enduro de la Piatra Neamt. Unde nu am concurat, fireste, dar macar am plimbat caprele pana acolo si pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate